keskiviikko 12. helmikuuta 2014

diy: choker necklace

Oon kauan kuolannu erilaisia ns. kaulanauha kaulakoruja ja en oo semmosia raaskinu tilata. Keksin kumminkin että semmosenhan vois tehdä ite. Kaivoin trikookangasta ja sakset esiin. Etin myös kaikkii mahdollisia hiluja mitä vois sit kaulanauhaan laittaa. Löyty mm. niittejä ja vanha riipus. Laitan vielä ohjeet kuinka tein noita!(:


1. Niinkun jo sanoinkin niin tähän tarttee sakset, jotakin kangasta (mieluiten venyvää) ja jotakin pieniä koristeita, vaikka niitä niittejä tai vaikka korviksesta irronnu timantti. Oikeestaan mikä vaan mikä omasta mielestä näyttää kivalta ja minkä saa jotenkin kiinnitettyä ni on hyvä idea :--D2. Aloin leikkaamaan kankaasta eri levysiä suikaleita jotka oli vähän yli mun kaulan ympäryksen mittasia.


3. Koska trikookangas menee kierteelle niin ei haittaa vaikka leikkausjälki ois epätasasta. On kuitenkin hyvä leikata tarpeeks levee suikale kangasta just sen kierteelle menemisen takia!


4. Lopuks lisäsin noihin kaulanauhoihin timantit ja niitit ja muut. Ja kaulanauhan kiinnityksenä toimii hyvin solmu jollei jotain hienompaa tapaa keksi!


5. VALMISTA! Tämmöset neljä oon nyt tehny. Oma lemppari on toi vasemmassa alakulmassa oleva riipuskaulanauha! (:


Löytykö joltain innostusta alkaa tekeen tämmöstä? Vai onko kaulanauhat ehdoton ei?(:

5 kommenttia:

 1. Ihana idea! Ja noi vasemman puoleiset on tosi siistejä :3

  VastaaPoista
 2. Kaulanauhat on kyllä tosi söpöjä, en oo vaan vuosiin pitänyt sellasta. Mut näähän on aika käteviä, jos vaikka tulee kauhee korukriisi ja tarvis äkkii jonkun korun halvalla (mulle tapahtuu näin aivan liian usein), niin eiköhän tälläinen tulisi ihan hetkessä tekastua. :---) Pittääpä kokeilla joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep niin on! Itekkin varmaan viimeks joskus ihan pienenä oon semmosta pitäny ennen ku noi tein :--D Joo mullaki tulee semmosia yhyy ei oo mitää kivaa korua ja toi on kyllä nopee tehdä semmoseen hätään(: Koita ihmeessä!

   Poista
 3. Mahtava idea! Oon just miettiny et pitääkö hankkia tommone chocker mut en oo saanu aikaseks ja en malta oottaa jos jostain tilaa!! Kiitti tästä ideasta!:)

  VastaaPoista