tiistai 18. helmikuuta 2014

women of metal

Musiikkipostauksia en nykyään oo tehny mun blogiini. Ihmettelen kyllä miks :--D Aattelin nyt kumminkin pitkästä aikaa tehdä! Otsikko kertoo hyvin tän postauksen aiheen! Kokosin tähän muutaman mua inspiroivan metallibändin kappaleita. Samaa näillä on se, että laulajat on naisia. Kaikki nää on inspiroinu mua paljon siihen miten oon ääntäni alkanu reenaamaan. Mullon ollu aina tosi kirkas ja korkee ääni mut tässä lähivuosina oon opetellu sit laulamaan enemmän myös matalalta ja särösemmin kun ennen ja nykyään onnistuu myös jollakin tavoin ns. "örinä". Unelmana on kumminkin että vielä jonain päivänä osaan öristä niin ku Butcher Babiesin laulajat. Oikeestaan mun unelma ois olla yhtä taitava kun kuka vaan näistä laulajista tässä postauksessa. Mutta jokatapauksessa inspiroivia ja mahtavia laulajia ja hemmetin hyvää musiikkia!

Butcher Babies - Magnolia Blvd

Amaranthe - Invincible

Amberian Dawn - Kokko-Eagle of Fire

The Pretty Reckless - Going to Hell

Within Temptation - Paradise 

Mitä mieltä ootte, että oisko kiva jos ois useemminkin tämmösiä musiikkipostauksia? Löysikö joku jotakin uutta kuunneltavaa?(:

8 kommenttia:

 1. mä ainakin tykkään näistä musapostauksista, ku mulla on aika samanlainen musiikkimaku ku sulla. Kaikki noista oli mulle aikasemmin tuttuja paitsi toi Butcher Babies, jota sitten kävin kuuntelemassa ja tykästyin! on välillä kiva löytää uutta musiikkia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla!! nonii hyvä et löyty jotaki uutta (----: nii on! ite en oo pitkää aikaa löytäny ):

   Poista
 2. Meillä on kyllä aika samanlainen musamaku, varsinki Amaranthe on ihan mun lemppari! :)

  VastaaPoista
 3. Oh snap, Amberian Dawnin tytsyllä on korsetti ylösalaisin! :´DD Satun tietämään koska olen itsekin omistanut saman korsun ja tuon terävän reunan kuuluisi olla alapuolella ja tuon himpun verran sydämenmuotoisen yläpuolella. Ahahahaha :´>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa no mut hyvältä se näyttää Caprilla noinkin! :--D

   Poista
 4. The Pretty Reckless kuuluu minunkin suosikkeihin! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki tykkään paljon, en ollu pariin vuotee kuunnellu mut sit taas ns uudestaa löysin ne! :--D

   Poista