sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

green

Nyt täytyy kyllä sanoo et huhhuh ja mitä ihmettä 2 postausta tän lisäks oon tehny huhtikuussa?? :--D Mitä on tapahtunu. Ideoista ei kyllä oo puutetta vaan siitä ajasta. Mulle kuuluu oikeen hyvää, ihanaa ku on saanu lomailla ja vähän taukoo kaikesta kiireestä ja stressistä. Musta tuntuu et se kiire kyllä jatkuu vielä ihan loppukevään, mutta haluisin silti kyllä vähän enemmän tehä tänne blogiinki kaikkee! Otin itteeni niskasta kii ja päätin että nyt täytyy muuttaa blogin ulkoasua ja nyt se on tehty, vihdoin. Mitä mieltä ootte? 

Käytiin tänään kävelemässä jollekkin vuorelle jonne oli autotieltä vissiin muutama kilometri. Oli ihana käydä tommosessa korkeessa paikassa, melkeimpä kivempaa oli sinne käveleminen, koska se metsä oli niin kaunis ja satumainen<3 Harmi vaan, etten mitenkää maailman täydellisimpia kuvia osannu ottaa ja näistä ei oikeestaan tuu ilmi se miten hienoo tuola oli. Otettiin Juuson kans samalla reissulla sitten mulle bannerikuvat myös. (: Mietittiin et ois kiva käydä tuola uudelleen viä sit ihan kesällä! 

id

Niinkun varmaan kuvista huomaatte niin mun hiusväri on muuttunu osittain. Mullon siis vihreet latvat nyt, tarkotushan oli saada näistä violetit. Jonkun kemiallisenreaktion takia varmaa näistä tuli tämmöset, mutta päätin näiden antaa olla tämmöset jonki aikaa. Tykkään näistä oikeen paljon!(: Mitäs mieltä te ootte vihreestä liukuvärjäyksestä?

Hyvää pääsiäistä kaikille!<3

8 kommenttia:

 1. Toi vihree on oikeestaan aika kiva

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia ja vihreehän sopii mainiosti :) Tuo violetin värin sininen pigmentti taittaa niin helposti kellertävään jos tukassa on vähänkin keltaisuutta jäljellä, että ei ihme jos jäi vihreäksi. Mulla joka kuukausi sama taistelu oman tummanruskean juurikasvun kanssa, sinivioletti hiusväri taittaa jatkuvasti turkoosiin kun ei valkaistu tarpeeksi :( Raaah.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!(: Nonnii tommosta vähän mietinkin, onneks tää nyt kumminkin on ihan kiva tää vihree! Voi vitsi voin kuvitella /: Toivottavasti saan tän vihreen violetiks mahd helposti sitten kun alan taas värjäileen :--D

   Poista
 3. Voisitko tehä sen mydayn ,meikkipostausta ja asukuvia enemmän! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mullon tosi kiire koko ajan, mutta yritän ehtiä!(:

   Poista