tiistai 29. huhtikuuta 2014

skull sunglasses

Tulin laittaan teille muutamat kuvat mun uudista aurinkolaiseista, diy shortseista, ja sit vielä muutaman postaamattoman kuvan! Rakastuin näihin aurinkolaiseihin heti kun bongasin nää ebaysta <3 Monet käyttää tämmösiä vaan vappuna (wohoo huomenna!!), mut mä ostin nää ihan normikäyttöön. Täytyy sanoo et oli hyvä ostos, nää on nimittäin tosi kivat ja on kyllä tullu käytettyä! Vitsit haluan vielä lisää erikoisia aurinkolaseja, ns. cat eye aurinkolasit ois kivat, sit paljon erilaisia semmosia mitkä on täynä kaikkee sälää. Täytyy siis alkaa hamstraamaan niitä. Löytyykö sieltä ketään aurinkolaseista yhtäinnostunutta?(:


Ollaan muuten kavereiden kans Tampereen keskustorilla myymässä vappupalloja nyt ke ja to joten tulkaa ihmeessä ostaan palloja jos sielä päin liikutte!(: Hauskaa vappuu kaikille<3

11 kommenttia:

 1. Nuo aurinkolasit sopii sulle kyllä niin hyvin! :--D Ja täällä myös yksi aurinkolasien fani. Löytyy varmaankin jokaiselle viikonpäivälle eri lasit. Tosin käytän vaan ehkä kolmea niistä päivittäin. Mulla myös täytyykin olla aina aurinkolasit mukana koska migreeni ja silmät ei vaan kestä valoa.

  Tuo huulimeikki on muuten aivan ihana. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin taitaa löytyy joka viikonpäivälle :--D eriasia onko niistä sit muutamat semmosia et enään tykkään käyttää. Olis kyllä kiva saada hankittua lisää erilaisia!(: Voi harmi, no mut ainaki hyvä syy käyttää kivoja aurinkolaseja! Kiitos(:

   Poista
 2. hiukan coolit noi lasit! näkyykö noista kuitenki iha normaalisti läpi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo näkyy paitsi sit jos paistaa tosi kirkkaasti aurinko päin nii saattaa vähän kuultaa pääkallot läpi mut ei mun mielestä mitenkä häiritsevästi(:

   Poista
 3. Hyi mite rumat noi lasit :D tollaset lapselliset ja sitten just sopis vaa jonnekki juhlaa just vappu tai halloween

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XD Miten luokittelet lapsellisen? Verrattain sanoisitko samaa keski-ikäiselle naiselle jos tulisi samanlaiset blehat päässä vastaan?

   Poista
  2. Nii mää nyt en tiä lapsellisesta, enkä siitä onko se ny niin huono asia vaikka noi lapselliset oiskin :--D No sekin on vaan hyvä, just kiva et on vähä jotaki erikoisempaa!(:

   Poista
 4. Ihanat noi hiukset ❤️

  VastaaPoista
 5. Siistit aurinkolasit! :) Miekin haluaisin tietää, et näkeekö noista normaalisti läpi vai näkyykö tuo hologrammi(?) siellä sisäpuolellakin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! (: Näkee normaalisti läpi muuten mut tooosi kirkkaassa auringonpaisteessa saattaa kuultaa pääkallot läpi mut ei mun mielestä mitenkää häiritsevästi. :)

   Poista