maanantai 28. huhtikuuta 2014

kiva perjantai

Niinkun jo viimepostauksessa kerroin niin olin Janitan kanssa kuvailemassa perjantaina keskustassa. Oli tarkotus kuvailla vähä auringonlaskua mut tulikin kuvattua sit jotai iha muuta. Vitsit on alkanu ärsyttään se ettei oo kamerassa kääntyvää näyttöö. Etenkin nyt kun on ollu Juuson ja Janitan kanssa kuvailemassa ja molemmat niistä kätevästi kuvailee maan tasossa ilman mitään ihme vääntymäasentoja ja mä sielä ryömin maassa jotta näkisin jotakin ees siitä mitä oon kuvaamassa :--D! Perjantainakin tuli kokeiltua vaikka mitä tekniikoita mm. sillon kun otin kuvia noista kukista. Onko muilla tämmöstä ongelmaa ei kääntyvän-näytön kanssa? 


Perjantaina oli tosi kiva ja lämmin sää ja kaupunkiin lähtiessä mulla oli melkein kuuma noi shortsitkin jalassa, mutta eipä ollu enää 11 aikoihin kun kävelin bussipysäkiltä kotiin. Tulipahan opittua, että ei vielä ehkä kannata laittaa illaks shortseja jos tietää joutuvansa käveleen viä pitkän matkan kylmässä! Vitsit että on kiva fiilis kun on alkanu lehdet kasvaan puissa ja kukat kukkiin. Tuntuu että on nyt heti paljon enemmän energiaa, vaikka onkin kiirettä yhtä paljon kun aikasemminkin. Täytyy muuten toivoo, että vapulle luvattu sateinen ja kylmä sää muuttuis vielä kesäsemmäks. Noniin nyt meni kyllä ihme sääpohdiskeluks tää teksti!


Nyt on pakko mainita, että uskalsin kerrankin ravintolassa tilata jotaki uutta vähän erilaisempaa mitä normaalisti tilasin. Oltiin siis Janitan kanssa syömässä New York-ravintolassa kuvailemisen jälkeen. Päätin ottaa Latino hampurilaisen, ja tossa oli jotakin latinolaista kastiketta tai mitä olikaan ja luulin sen nähtyäni, että nyt tulee jotaki kauheeta. Ei ollukkaan kauheeta kastiketta eikä pahaa hampparia vaan oikeestaan tosi hyvää!<3 Suosittelen lämpimästi!(: 

Näihin mun viimesiin postauksiin ei o tullu paljoo kommentteja joten päättelin, että tämmöset valokuvauspainotteiset postaukset ei vissiin oo teidän mieleen niin paljon kun vaikka asukuvat? Oonko oikeessa vai väärässä? Mitä toivoisitte enemmän?(:

ps. Randomein postaus ikinä, pohdin kuvausasentoja, säätä ja ruokaa..

6 kommenttia:

 1. Tykkään kaikista sun postauksista! Jatka vaan näitä luontokuvienkin laittamista nimittäin niistä saa hirmusti inspiraatioo! (:

  VastaaPoista
 2. missä päin tamperetta noi ulkoilma kuvat on otettu? :)

  VastaaPoista
 3. asuja, meikkipostauksia, hiusjuttuja, diy juttuja ,myday video!

  VastaaPoista
 4. oot iha hirmu kaunis nois kvúvis!! :) nuttura sopii sul hyvin (:

  VastaaPoista
 5. Mistä toi sun nahkatakki on? Oon ihan rakastunu siihen enkä itse ikinä löydä sopivia takkeja..

  VastaaPoista