keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

purple

Hahaaa jopas nyt oli viime kuussa harvasti postauksia, näky muuten käviämäärissä niin että laski sillain et on ollu viimeks 1,5 vuotta sitten saman verran kävijöitä XD. Nyt kuitenkin koulujen loputtua vois koittaa saada tän blogin uudelleen rytmiin.

Mun koulujenloppu kulu Juuson ylppäreissä, oli oikein mukavaa ja hauska ilta! Mietin kauan Juuson lahjaa ja en oikein meinannu keksiä mitään. Lopulta sit päädyin tilaamaan pääkallosnapsilasit ja ostin tatuointilahjakortin samalla reissulla kun varasin itelleni aikaa. Ja Juuso tykkäs onneks mun lahjasta!!(: 

Tää viikko on sujunu mukavasti töiden parissa. Oon siis Prismassa kesätöissä ja oon tykänny tosipaljon :--D! Vaikka se onki vaan hyllyjen täyttämistä lähinnä nii se on ollu oikeen kivaa. Voi olla, että mun siivousperfektionistisuuden takia tykkään siitä kun saa järjestellä kaikkee sielä. Töiden lisäks oon ehtiny näkeen kavereita (jee pitkästä aikaa muullonkin ku viikonloppuna koulun lisäks)! Huomenna on luvassa aikanen herätys, koska täytyy herätä ostaan Hollywood Undeadin keikkalippuja, sen jälkeen loppupäivä kuluukin varmaan teatterilla läpimenossa ja esityksessä. Eli nyt ois vika mahdollisuus (niin että mä näyttelen tuhkimoo) ennen syksyä tulla kattoon meiän Tuhkimo ja Rocktähti -musikaalia musiikkiteatteri Palatsille klo. 18.30! Suosittelen(: 

Höpinöiden lisäks vielä muutama random kuva jotka on otettu ihan eripäivinä, mutta postaan ne nyt näin tälläin samassa kun aikasemmin en oo ehtiny!


Onnee muuten kaikille valmistuneille! Mitenkä teiän kesäloma on alkanu vai eikö oo alkanu vaikka töiden takia vielä?(: 

7 kommenttia:

 1. Onko toi sun huulipuna mistä ja mitä merkkiä/sävy? :--)

  VastaaPoista
 2. Oih kun postailisit useammin, sillä olet blogimaailman söpöin ja inspiroivin tytsy! :) Eikä millään pervolla tavalla hahha!

  VastaaPoista
 3. kesäloman on alkanut hyvin ja rennoin merkein! :-) oon nyt tilaamassa ebaystä ekaa kertaa ja sinä oot sitä ainakin käyttänyt monta kertaa, niin ajattelimpa sulta kysyä hieman apua! oon löytänyt hyviä tuotteija ja oon valinnut aina free shipping ja top-rated selleriltä. aloin nyt miettiä, että tuleeko tulleja vaikka on free shipping? vai meneekö edes tullista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni hyvä!! Joo oikein oot siis toiminu! Ei pitäs jäädä tullii jollet mitää hullun kallista tai painavaa oo tilaamassa(: ite oon tilannu pidennyksiä ja kenkiä ja nekää ei o jääny tullii nii jos jotaki sitä halvempaa tai pienempää tilaat ni ei pitäs olla mitää huolta!(--:

   Poista