torstai 12. kesäkuuta 2014

summer inspiration

Mun tulee selattua we heart it appia usein kun on tylsää tai kun oon vaikka bussissa menossa johki. En tiä mitä tekisin ilman sitä hahaa xd Saan sieltä tosi paljon inspiraatioo ja ideoita. Ja mikä oiskaan sen kivempaa kun kauniiden ja kivojen kuvien selailu!? (: Tein nyt pitkästä aikaa kollaasit muutamista kuvista jotka mua nyt inspiroi!


♥glitter ♥merenneitohiukset ♥perhoset ♥tatuoinnit ♥nahkavaatteet ♥sormukset ♥erikoiset aurinkolasit ♥keijumaiset metsät ♥stiletto kynnet ♥kuu ♥liekkiprintti ♥platformkorkkarit ♥kaunis sisustus 


Ja nyt kaikki materialistinen näistä kuvista mulle yhyy.. Okei kaikkee ei voi saada. Mullon pieni diy-idea tommosiin "remmirintsikoihin" liittyen. Täytys vaa löytää mahdollista materiaalia niin voisin alkaa väsäämään semmosii ja mahdollisesti tännekki laittaa ohjeen! Ja lähetään parin viikon päästä tukholmaan käväseen shoppailureissulla niin saa nähdä josko sieltä löytys jotakin tän tyyppisiä juttuja(: KERTOKAA MUUTEN SHOPPAILUVINKKEJÄ TUKHOLMAAN? Mistä löytyy hyvät kaupat yms :--)?

Löytykö tästä jollekkin inspistä? Mut löytää weheartit.comista nimellä emaö! (:

1 kommentti:

  1. Olipa inspiroiva postaus! :) Moni nuista siun inspiroivista asioista inspiroi miutakin tällä hetkellä, mm. tatuoinnit, glitter, nahkavaatteet, plattarit ja kaunis sisustus inspiroi. Lisäksi voisin mainita liehuvat vaatteet ja sifonki vaatteissa, läpikuultavuus, väreistä minttu ja violetti, pitsikuviot ja kirjallisuus. Kyllähän nuita inspiroivia asioita löytyy, kun vähän miettii. :)

    VastaaPoista