sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

royal blue

Pitkästä aikaa asukuvia! Plus kukkaskuvia taas kerran. Oon ilonen että pääsen vihdoin värjäileen tukkaani semmoseks kun haluan! Roolinhan takia en niin voinu tehdä, mutta nyt on esitykset ohi nii eikun vaan violettimustaa ja punasta tukkaan! Tänään vaalentelin yläosaa hiuksista ja nyt tää on mustanruskeepunablondi xd tosi random, mutta toivotaan että hyvä pohja tulevalle värjäilylle. Saa nähdä miten onnistuu. 

Huomenna mullon vika kesätyöpäivä ja Juusokin tulee tänne. Luvassa on särkänniemireissu, matka tukholmaan yms. Aateltiin myöski kuvata samantyylinen video ku viimevuonna. Eli kuvataan n. viikko meiän päiviä ja sit tehään niistä video. (: 3 viikkoo saadaan olla Juuson kans viä yhdessä ennen kun se lähtee armeijaan. Pelottavan nopeesti on kohdannu tääki aika. Myös n. kk päästä meillä on 3 vuosipäivä. Ei voi olla todellista, että aika on menny näin nopeesti :--D Mutta joo eipä mulla taida olla muuta kirjotettavaa joten nyt niitä asukuvia!

ID
Kaulakoru - DIY (yhdistelin sheinsideltä saadusta kaulakorusta osan ketjuun jotta se ois vähän enemmän mun tyylinen)  // Korvikset - DIY  //  Toppi - GINA  //  Hame - OASAP.COM (saatu)  // Takki - H&M/DIY  //  Kengät - H&M 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti