lauantai 30. elokuuta 2014

leather and silver


Asukuvia pitkästä aikaa! Oon tässä viimeviikolla tehny elämäni kalleimman vaatekappalehankinnan, eli aitonahkasen nahkatakin! Oon jo kauan ettiskelly semmosta ja miettiny, että pitäs ostaa koska se on kumminki sijotus ja kestää kauan kun osaa hoitaa. Muutenkin noi muovitakit alko jo ärsyttämään, kuluu niin helposti.. (kyllä mä varmaan semmosia tuun vielä silti lisää hankkimaan :D) Oon oikein tyytyväinen ostokseeni. Sain tän myös hyvään hintaan, koska ostettiin Juuson kanssa molemmat kyseisestä kaupasta takit. Tää myöskin istuu ihan täydellisesti ja tekis mieli pitää tätä koko ajan päällä kun on niin kiva.


Nahkatakki - JUUNAPPA  //  Mekko - GINA  //  Leggingsit - EBAY  //  Kengät - H&M  //  Kaulakoru - EBAY 


Toinen lemppariostos mitä oon parin, kolmen viikon sisään tehny niin on nää kengät H&M:ltä. 24e lukiokalenterin alennuskupungilla saadulla alennuksella ei ollu näistä ollenkaan paha hinta! Ainoo vaan, että jouduin ottaan 2 kokoo liian isot, koska mullon tosi korkee jalkapöytä eikä ois mahtunu jalka muuten tosta aukosta sisään. Kengän kärjessä onki sitten ihan mukavan paljon ylimäärästä tilaa. No mutta, täydelliset on silti! 


Nää kuvat taitaa melkeimpä olla ainoot kuvat tähän mennessä missä mun hiusväri näkyy oikein. Kaikissa muissa kuvissa toi tyvi on näyttäny aina joko mustalta tai tummanruskeelta tai joltakin muulta oudolta. Mutta violetti se tyvi on!(: Oon oikeen tykästyny näihin hiuksiin. En osais enää ees kuvitella itelleni mustia hiuksia. Muutama päivä sitten laitoin mustat pidennykset tohon naaman viereen ja katoin että miltä näyttäis. Näytti muuten oudolta se musta. Oon ilonen, että kaipuu mustiin hiuksiin on kadonnu! Nimittäin aina ennen mulla on jollain muunlaisilla hiuksilla tullu tosi pian kaipuu takasin mustaan. 

Mitäs tykkäätte tästä asusta?(:

28 kommenttia:

  1. ohh sun hiukset o: ♥

    VastaaPoista
  2. Minkä merkkinen tuo takki on? Taidan nimittäin omistaa samanlaisen ja aika täydellinen on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rock n blue merkkinen! Kyllä vain, täydellinen <3

      Poista
  3. ihanat hiukset ! mulla on kans joskus ollu punaset ja pinkit jne hiukset, tekis mieli värjää taas mut tyhmää ku punanen lähtee sit taas nii vaikeesti pois :<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Joo, tää on vaikee ylläpitää ja haalistuu nopeesti ja semmosta oon kans kuullu et vaikee saada pois :/ kiva tää on silti!:D

      Poista
  4. Oi, ottaisin ton kokonaisuuden hiuksia myöten itselleni vaikka heti! Tosin omat periaatteet kieltää nahan hankkimisen uutena koska eläimet... onneks on valenahka ja kirpparit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitos xd! Kiva kuulla että tykkäät(: joo ymmärrän tonkin kannan hyvin, onneks myös niitä laadukkaampiakin tekonahkatakkeja löytyy vaihtoehdoks!

      Poista
  5. Mekko legginsien kanssa XD eiii,ei toimi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, no mikäs sitte? napapaitako XD mä oon yleensä nimenomaan mekkoja pitäny leggingsien kanssa, paita leggingsien kanssa tuntuu oudolta jollei o lähes mekkopitunen.

      Poista
    2. Wtf, minkähän kanssa sitten tosiaan niitä legginssejä pitäisi käyttää? :--D Mun mielestä sopii just tosi kauniisti niinkuin Emmalla on näissä kuvissa, legginssit ei oo mitkään housut joten pylly piiloon. Tykkään kans siitä ettei nilkat/paljaat jalat/eri väriset sukat näy kun on tuollaiset kengät.
      Ja upeet hiukset ää, oon superkade!♥

      Poista
    3. Hahaa niimpä :--D Joo sukat ei saa ehdottomasti näkyä muuten nään punasta, nilkat ny menee vielä :) Kiitos paljon<3(---:

      Poista
    4. Pelkkä lyhyt paita legginsien kanssa vasta näyttäis oudolle! Kyllä mun mielestä pitää olla pitkä paita tai mekko legginsien kanssa.

      Ihanat noi legginsit! Ja nakatakki näyttää todella hyvältä! Itekin ostin joskus 5 vuotta sitten aidon nahkatakin ja näyttää vieläkin hyvältä vaikka en oo sitä mitenkään ikinä huoltanu :D

      Poista
    5. Lol kyllähän sulla siinä yhessä postauksessa on napapaita niitte pääkallo legginsien kanssa että:))

      Poista
    6. Niin näyttäs! Kiitos paljon Sarify(: Oi vähä hyvä, kyllä ne vaan näköjään kestää!

      Poista
    7. Ano: Juu niin oli. Mainitsin siinä, että niin en normaalisti laittais, mutta kun esittelen jotakin yhteistyöstä saatua tuotetta niin tottakai sen pitää kuvassa näkyä kunnolla ja ne luurankolegginsit ei olis esim mekon kanssa näkyny :--D Pyllyt piiloo leggingsien kanssa julkisella paikalla niin jo on hyvä!(:

      Poista
  6. Sama juttu mullla, panostin aitoon nahkatakkiin about vuos sitte ja on oikeesti ollu hyvä sijotus! Kestää varmaan koko elämän mulla :D ps. aivan ihanat noi sun hiukset, oon niin kateellinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kuulla et oot ollu tyytyväinen! Mäkin varmaan tuun olemaan ja niinhän ne onneks kestää kun kohtelee hyvin(: <3 voi kiitti!!(:

      Poista
  7. Aivan ihanat noi sun hiukset, ja tyylis muutenki! :)

    VastaaPoista
  8. Minkä hintanen toi sun nahkatakki oli? :D En löytäny netist kyselemäl :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 209e oli ton normihinta! Sielä oli kans yks toinen tosi samanlainen ja sillä oli hintaa mustaakseni n. 156e? (:

      Poista
  9. your hair is simply spectacular! what color do you use, if i may ask?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks! I use three different colors from crazy color, hot purple, cyclamen and vermillion red!(:

      Poista
  10. Aivan ihanat hiukset ja mikä asu! ♥♥ Aitoon nahkaan kannattaa kyllä panostaa, jos vaan mahdollista ja omat periaatteet sen sallii. Hienon takin olet löytänyt, kestää varmasti kauan ja mallikin pysyy tavallaan ajankohtaisena, kun tuota mallia on yleensä aina saatavilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon<3 Samaa mieltä. Joo toi on semmonen malli, että tosta kyllä varmasti tykkään aina! (:

      Poista