maanantai 22. syyskuuta 2014

fake lashes

Aloin turhautuneena joskus tässä monta viikkoo sitten kattelemaan kaikkia vanhojentanssikampaukseen ja -meikkiin liittyvää ebaysta. Ihan sen vuoks, että ois sitten jotain millä harjotella. Löysin alla olevat ripset sieltä! Tossa on kaksia erilaisia. Oikeen puolimmaiset on vähän lyhyemmät. (kyseiset ripset on mulla alla olevissa kuvissa) Nää ripset on aivan täydelliset! Luonnollisimmat mitä oon koskaan omistanu. Entistä paremmat näistä tuli kun vähän ns. sotkin noita ripsiä ettei oo niin säntilliset vaan luonnollisesti menevät. Oonkin tässä muutaman päivän näitä käyttäny vaikka tarkotus oli vanhoihin laittaa. Saa nähdä nyt tuleeko näistä osa mun meikkirutiinia. (: 


Jos joku muukin sattu innostumaan niin noita oikeen puolimmaisia ripsiä saa tästä. Hintaahan noilla on siis 2,70€ ja 3 paria löytyy yhestä paketista.


Huulipuna - OASAP.COM

Tää huulipuna on tosi kivan sävystä! Tommosta punasen ja pinkin väliltä olevan väristä(: Tossa ei oo mikään hullun hyvä pikmentti mutta toi antaa kivan sävyn huulille!

id

Aurinkolasit - OASAP.COM

Pahottelut muuten mun hiljasuudesta. Tuli just hienosti mun postausputken eteen koeviikko. Tällä viikolla vielä 3 koetta ja torstaina alkaakin sitte viikonloppu! Loppuviikolle lupaan tehdä postauksen IHAN VIIMESTÄÄN! :D 

8 kommenttia:

 1. Oisko sulla linkkii mistä oot tilannu noi pidennykset? Vaikuttaa hyviltä :----)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ebay! Sieltä oon aina pidennykseni ostanu yleensä 60cm 120g ja on maksanu n. 30-40e aina eli paaaljon halvemmalla saa ku muualta(:

   Poista
  2. Onko sulla jotain tiettyä myyjää vai katotko aina erikseen :D

   Poista
  3. Eipä mulla oikeestaan tiettyä oo :--D Aina oon kattonu uudestaan jonkun myyjän jolla nyt on sattunu oleen mahd hyvät arvostelut ja sopivat hinnat yms!(:

   Poista
 2. Se ei ole pikmentti vaan se on pigmentti.

  VastaaPoista
 3. mie kokeilin joskus aikoinaa tekoripsiä :') niihin jää koukkuu ja sen jälkee huomaa, että ei oikee voi olla ilman, koska omat ripset tuntuu tosi tyngille :/ mutta edelleen oon sitä mieltä että tekoripset on uskomattoman hyvä lisä meikkiin. ite aattelin kans vanhoihi sellaset hankkia, mutta arjessa ne ei enää oo mukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää en vielä o koukuttunu onneks, tai no entiä onko se hyvä vai huono asia jos koukuttuu XD melkein on menny niin, että joka toinen päivä on ollu ne! Jep niin on! Varsinkin jos on sen verran raskas luomimeikki, että omat ripset hukkuu sen joukkoon. (:

   Poista