sunnuntai 14. syyskuuta 2014

violet fall

Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille! Tulin postaamaan muutamat kuvat jotka eilen otin arboretumissa kun käytiin Juuson kans sieläpäin huviksemme kattelemassa maisemia. Ihan kivat maisemathan ne oli<3 Suosittelen käymään sielä, jos sattuu liikkumaan Tampereella päin. (: Luulin ettei olis ees hienon näköstä sielä enään kun on syksy, mutta väärässä olin ja kukkiakin vielä löyty!


Sitten vielä vanhojentansseihin liittyen asiaa. LÖYSIN MEKON VIHDOIN! Kiitos kaikille tooosi paljon kaikista vinkeistä, teistä oli mulle iso apu ja sain hieman lisää toivoa mun etsiskelyihin teiltä. Nyt on mekko enään tilaamista vaille varma juttu. Kaikkein oudointa tässä on se, että se mekko on kaikkee muuta kun mitä ajattelin XD Valitsin värin jota en ehdottomasti olis halunnu kun aloin miettimään mimmosen vanhojentanssimekon haluan. Silti se on ihan tajuttoman ihana<3. En halua vielä hehkuttaa liikaa ennen kun mulla on se mekko konkreettisesti mun käsissäni. Enkä paljasta vielä mimmonen mekko(: Täytyy nyt vaan toivoa, että se tulee postissa ehjänä, ettei tullit tuu maksamaan paljoo ja että se on vielä sopivan kokonen. Jos kaikki menee mekon suhteen hyvin niin sit onkin enää stressattavana hiukset, korut ja kengät :--D Niistä varmaankin jotakin vinkkien pyytely -postausta teen myöhemmin sitten kun on ajankohtasempaa!

5 kommenttia:

 1. Hei millä putkella sää kuvaat? Ja oliko sulla Canon Eos 500D kun muistelisin näin?

  ps. Paljasta mistä tilasit mekkos? Jenjenhouselta? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on otettu ihan canonin perus 50mm sillä halvemmalla muovilelulla :--D Ja sen lisäks mulla on kitti ja zoomi, ja Juusolta lainailen aina välillä sen fisua. Kauhee mää en osaa laittaa niitä kaikkia tarkkoja tietoja XDD.. Ja joo mullon coanonin 500D (:

   vielä en oo tilannu, mutta promgirl.com!

   Poista
 2. Hey, you have a really nice Blog with interesting Stuff on it! :)
  Do you want to follow each other via GFC? If yes please let me know and i follow back :*

  Greetings & Kisses from Germany
  www.sophias-fashion.blogspot.com

  VastaaPoista