sunnuntai 28. syyskuuta 2014

pure fucking metal

Päivitän blogiin kaikki asiat aina ihan jäljessä.. Instagramista näkee mun välillä ehkä vähän turhatkin jutut reaaliajassa niin jos jotakuta sattuu kiinnostamaan niin mut löytää sieltä nimellä itsmydancefloor. Nyt ois sitten luvassa ihkutusta viikon takasesta Arch Enemyn keikasta ja kuvia mun naamasta ja pointtina niissä on mun uudet kokonaan punaset hiukset :D! 


Olin siis Arch Enemyn Jyväskylän keikalla viime viikolla Janinan ja Pyryn kanssa. Sillain ehkä vähän turhauttavaa että joutu matkustaan ikärajan takia jkl vaikka ois tossa alle 10km päässä ihan Tampereellakin kyseinen bändi esiintyny. Mutta se kuitenkin oli todellakin sen arvosta. Jonoteltiin vaan 2h pihalla ennen keikkaa ja silti oltiin jopa jonon neljänsiä! Eli se meinas sitä, että päästiin sitte myöskin eturiviin<3 Jyväskylässä ei ollu lämppäreitä ollenkaan joka oli tosi hassua mun mielestä, koska aiemmin en oo ollu keikalla jossa ei ois lämppäriä :D. Eli sen vuoks n. 2,5h odoteltiin myös lavan edessä. 

Sitten itse keikkaan. Alissa White-Gluz on ollu mulle esikuvana örisemisen suhteen ja heti kun Juuso joskus mulle linkkas The Agonistin musiikkivideon ja kuulin Alissan taidot niin tuli semmonen "Mä haluan vielä jonain päivänä osata vetää noin" ja "kumpa vois joskus nähdä Alissan livenä". No toinen noista nyt on sitten toteutunu :D! Oli tosi epätodellista kun Alissa tuli lavalle ja näin jälkeenpäin naurattaa se kuinka me Janinan kanssa alettiin itkeen sillon. Oli aivan uskomattoman hyvä keikka! Ja Alissa veti niin hyvin ettei mitään rajaa ja oli mielenkiintosta nähdä kuinka niin pienestä naisesta lähtee noin mahtava ääni. Ja se voima millä se ääni tuli!! Näky oikein kuinka Alissan kroppa värisi kun se örisi. Kitaristit oli kans perkuleen hyviä, basisti oli, rumpali oli, kaikki oli! Ihan tosi hyvin osaa toi bändi hommansa. Paras keikka heti a7x-keikan lisäks(: Tää kappale<3 Noi kitarat<3 Oon aina tykänny tosta kappaleesta ja noista kitaroista tossa alussa, mutta ei helvetti että oli upeen kuulosta ja näköstä livenä! 

Mulla oli kerrankin onnee koppien ottamisen suhteen ja keikan lopuks sainkin kiinni Nick Cordlen plekran ja Alissalta setlistin. Ja en oo IKINÄ saanu millään keikalla yhtään mitään kiinni joten se, että saa lempibändin keikalla 2 tommosta, on aika hyvää tuuria :D Niinkun kuvista näkyy niin kävin hakeen kehykset noille ettei jää johki laatikonpohjalle tuhoutuun. Pysyy ainakin tärkee muisto nytten tallessa ja esillä muistuttamassa tosta päivästä!<3

Eiköhän siinä ollu mun ihkutukset tältä erää, Lisää sitten mahdollisesti Hollywood Undeadin keikan jälkeen? xd Sattuko teistä joku olemaan jollain Arch Enemyn keikalla?(: 


10 kommenttia:

 1. NOI HIUKSET ON TÄYDELLISET

  VastaaPoista
 2. Ota noi pidennykset pois,toi sun oman hiuksen ja pidennyksen raja näkyy selkeesti:/ paljo nätimpi tukka ois ilman piDennyksii ! Mut tykkään väristä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmää niitä pois jätä :D joo katoin kans että hups näkyy näissä kuvissa se raja, mut se ny johtuu siitä että on jääny harjaamatta hiukset. Ei ne siis normaalisti näy niin(:

   Poista
 3. Upeet hiukset sulla! En oo ennen kuullu ton bändin musaa, mut nyt oli pakko kuunnella ja toihan kuulostaa ihan älyttömän hyvältä!

  VastaaPoista
 4. Samalla keikalla olin, huippusetti ei voi muuta sanoa ;) Mäki tulin stadista Jyväskylään ko tykkään enemmän Lutakon meiningistä :D

  VastaaPoista
 5. Miks pidät tota paitaa väärinpäin?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. why not? :D näyttää kivalta kumminpäin vaan joten aattelin et voi sitä noinki käyttää(:

   Poista