maanantai 16. helmikuuta 2015

wanhat 2015 part1

No nyt tulee semmonen postaus mitä on toivottu! Lähinnä kuvii mun wanhojen asukokonaisuudesta. Myöhemmin laitan sit kuvia tansseista!!(: Mun piti jo asusteista tehdä postaus ennen wanhoja, mutta meiän perheellä on ollu tässä muutto niin sen ja vanhojentanssikiireiden keskellä ei oo mitenkään ehtiny. Siks tää normaaliakin suurempi hiljaisuus täälä blogin puolella.


Tältä näytti mun yläkroppa vanhoissa XD alla näkyvien korviksien sijaan päänalueen koristeeks löytykin tommonen hiusketju ja sen vuoks sit alkuperänen kampaussuunnitelmaki muuttu. Meikki oli aikalailla tommonen mun lempparimeikki mitä tykkään käyttää, mutta lisänä oli glitteriä silmäluomissa. 


Vihdoin kuva mun kengistä! Nää oli ihan huippuhyvät ja helpot tanssiessa. Seuraavana päivänä oli jalat kyllä turvonnu mut uskon että niin ois ilman näitäkin käyny :D


Stressasin aika ns. myöhässä että minkä takin pistän vanhoihin. Sattumalta löyty mun mekon värinen tekoturkis ginasta hintaan 7.50e joten se lähti ehdottomasti mukaan. Toi oli myös tosi lämmin ja varmasti tulee jatkossakin käyttöö!


Mulla oli korvissa mekkoon sopivat plugit ja käsissä puolestaan vaan sormuksia, koska totesin että käsikorut ei ois ehkä sopinu. Sormuksiaki kyllä karsiutu pois iltatansseihin mennessä koska ne pyöri sormissa tanssiessa, vaikka sopivia ja muuten paikallaanpysyviä oliki.


Tältä sitten näytti asu kokonaisuudessaan(: Oliko teillä wanhoja? Linkatkaa ihmeessä kuvia asuista!!<3


19 kommenttia:

  1. Oot ollut upea ilmestys :) Todellinen prinsessa! Itselleni ehkä tulisi pinkkiähkyt noissa vaatteissa, mutta olenkin välttänyt pinkkiä koko elämäni ajan :D Näyttää kuitenkin hyvälä sun päällä! Tuleeko toiseen osaan vielä kuvaa toi takki päällä?
    Oletko ajatellut säilyttää tän hiusvärin vielä vanhojen jälkeen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Joo ihmettelen kans miten selvisin toi väri päällä ku en muuta vaaleenpunasta oikein omista :D mulla ei taida olla kuvia takki päällä../: jonkun aikaa ainaki oon tällä värillä mut neonkeltavihree on suunnitelmissa!

      Poista
  2. Siis vau! Yleensä nää wanhojen lookit ei iske mutta sinä, vau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa kiitos!!(: koitin pysyy kaukana semmosesta barbielookista vaikka vaaleenpunanen mekko oliki :D

      Poista
  3. Onpa kaunis asu ja muutenkin look on näyttävä! :) Hieno meikki ja hiukset näyttävät hyviltä auki koruineen. ^^

    VastaaPoista
  4. niin täydellinen asu ja hiukset ja kaikki oh my god !!!!♥

    VastaaPoista
  5. Ootpa kaunis! :) ♥ Eikö sun hiukset oo menny jo ihan pilalle, kun värjäät niitä noin usein? Ei siis millään pahalla, ihana väri jälleen mut ihmettelen vaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti<3 Ei oo menny :D nyt vanhoja varten blondasin tyvikasvun ja viime blondaamisesta sitä ennen oli kai lähes 3kk! Oon vaan käyttäny suoraväriä ja hopeeshampoota tän sävyttelyyn ja värjäämiseen niin ei o kärsiny koska suoravärikin on vähän niinkun värjäävää hoitoainetta vaan(:

      Poista
    2. Miten muuten oot toteuttanut ton tukan? :)

      Poista
    3. Sudin violettia suoraväriä tyveen vaan ja häivytin sitä siveltimellä latvoja kohti!(:

      Poista
  6. Siis ihan oikeesti. Mulla ei oo ees sanoja kuvaamaa kuinka kaunis oot näissä kuvissa varsinkin, ehdottomasti yks kauneimmista ihmisistä joita oon ikinä nähny. <3 Muutenkin sun tyyli on ihan mahtava ja toi meikki on tosi onnistunu. Onko noi plugit muuten mistä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apuaa ootpas ihana<3 Kiitos paljon<3!!(: Ne on ebaysta!

      Poista
  7. Toi mekko on ihan huikee!

    VastaaPoista