tiistai 7. heinäkuuta 2015

pitkästä aikaa

Hupsis miten tää bloggaus on muuttunu tämmöseks. Oon nyt ollu tosi kauan bloggaamatta ja sinä aikana oon muuttanu Juuson kans yhteen, ollu töissä feissarina, lopettanu työt, värjänny extemporee tukan pinkiks, oppinu kokkaamaan, käyny elämäni ekoilla festareilla nummirockissa ja viettäny samalla elämäni parhaan juhannuksen ja ollu kiireinen. Oon myöskin miettiny paljon sitä, että onko tää bloggaaminen enään mun juttu. Oon ollu kahden vaiheilla pitäskö lopettaa. Lopettaminen kumminkin tuntuu kauheelta ajatukselta joten aattelin, että ehkä ois kivempi tehdä jotain uutta. Tää blogi mulla on ollu nyt neljä vuotta ja ei tunnu ehkä niin omalta. En kumminkaan halua poistaa tätä, koska tää blogi on ehkä paras tapa mulle nähdä mitenkä oon kasvanu ihmisenä niin ulkosesti kun sisäsestikkin. Täältä näkee hyvin sen miten musta on tullu mä. Mietin siis, että ehkä puhtaalta pöydältä alottaminen olis paras vaihtoehto. Siks harkitsenkin nyt uuden blogin tekemistä, ihan uudella sisällöllä, uudella ulkoasulla, uudella nimellä ja voisin oikeestaan kirjottaa sitä myös enkuks. Mitä mieltä ootte? Mä en oo ihan 100% varma, mutta musta se kuulostaa kivalta. 


Radiokirppikseltä löysin tän 12 eurolla. Normaalisti en niin kalliilla tämmöstä ois ostanu, mutta muistan kuolanneeni tota laukkua sillon kun se oli kaupoissa ja hinta oli sillon muistaakseni jotain 30-40€? Joka tapauksessa se oli sillon liian kallis niin siihen verrattuna toi 12€ hyväkuntosesta laukusta ei tuntunu pahalta (; Ootteko te tehny kirppislöytöjä lähiaikoina? 


Ns. hammaskorvikset löysin Ur and Pennistä 2€ hintaan. Sitä pitäs pitää toisinpäin mut näyttää sillain ruman törröttävältä joten pidän suosiolla tälleen. Noi hauskat ristikorvikset löysin glitteristä hintaan 2,50€, nääki oli hyvä löytö! Tykkään käyttää mun venytysten lisäks vaan roikkuvii korviksia ja mun roikkuvien korvisten valikoima on ollu aika sama tässä vuoden parin ajan, joten oli aika saada uusia yksilöitä mukaan. Nappasin parit kuvat sisustus-elementeistä mitä meiän kotoo löytyy ja otin myös kuvat eilisistä kirppari- ja ale-löydöistä. Meiän kotona kaikki kalusteet on käytettyinä hankittuja lukuun ottamatta Juuson kirjotuspöytää mikä ostettiin uutena. Tehtiin siis aikamoisia löytöjä halvalla ja ilmaseks! Kodista teenkin teille myöhemmin esittelypostausta, mutta yks mahti löytö oli kuvissa näkyvä kristallikruunu joka oli 15€ ja tosiaan hieman kristallit missä sattuu, mut se tekee mun mielestä tosta just sulosen ja täydellisen meille! 

5 kommenttia:

 1. Musta on jotenkin hirveen tylsää, kun jengi kirjottaa blogejaan enkuksi ilman mitään sen kummempaa perustetta. Vieras kieli kuitenkin aina typistää omaa ilmaisua, enkä ite ainakaan jaksa lukea suomalaisia blogeja englanniksi. Poikkeuksena toki se, jos tekee varsinaisesta tekstistä lisäksi käännöksen. (Niitä vertailemalla muuten huomaa hyvin sen, miten paljon rikkaampaa ilmaisu on omalla äidinkielellä, vaikkei pyrkisikään olemaan mikään proosaihme.)

  Muutosvastarintaisena ihmisenä en pidä ajatuksesta uudesta blogista, voihan tätä vanhaakin muokata uuteen suuntaan.

  Tässä mun mielipide, mutta tee niinkuin susta hyvältä tuntuu. Glad you´re back! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjottaisin siis myöskin suomeks! (: ja lähinnä sen vuoks englanniks että tavottaisin sillä isompaa yleisöö nimittäin nytkin ulkomaalaisia lukee tätä blogii ja seuraa mua esim instassa niin ajattelin että se vois olla sen vuoks luonteva kirjottaa enkuks myöskin!

   Mut joo saa ja vähän pitääkin olla muutosvastanen :D! Itseasiassa oon jossain vaiheessa vaivihkaa koittanu tätäki muutella jotenkin uuteen suuntaan mut siitä ei oo ikinä tuntunu tulevan mitään.. Joko siis ihan täys ns remontti tälle blogille tai sit aivan uus blogi on tulossa. Täytyy kattoo miten käy! :)

   Poista
  2. Mä jotenkin ymmärsin et oisit vaihtanu kielen pelkkään enkkuun :D Mutta toi että kirjottaa molempia on kyl ihan hyvä idea, varsinki jos kerran on ulkomaalaisiakin seuraajia :)

   Poista
 2. OMG. Näinkin sua feissarihommissa muutamana päivänä mutten ollut satavarma että olitko se sinä 8)

  VastaaPoista
 3. Mites sulla menee nykyään? Olis kiva tietää kuulumisia :)

  VastaaPoista