maanantai 12. lokakuuta 2015

New start EmmaChristiina
Moi kaikille! Tää postaus toimii samalla alkuna mun uudelle EmmaChristiina-blogille ja hyvästeinä It's my Dancefloor-blogille. Musta on tuntunu että tarviin ihan uuden alun bloggaamiselle. Oon kaivannut tätä harrastusta ja sen vuoks päättänyt jatkaa. Tällä kertaa kuitenkin aion yrittää tehdä tän kunnolla. 
Pääteemoina mun blogissa on varmasti Kauneus ja Muoti. Aion kuitenkin tehdä myös Lifestyle- ja sisustuspostauksia. Tuutte myös varmasti näkeen postauksia meidän kissanpennusta Luciferista!<3 Oon ajatellut tehdä meikkitutorialeja ja muita videoita Youtubeen ja postata niitä sit tänne. Toivottavasti nää ideat tulee toimimaan! 

Hi to everybody! This is the start of my new blog EmmaChristiina, and the end for It's my Dancefloor. I felt that I needed a fresh start to start blogging again. I've been missing this hoddy. This time I will try to do this properly. 
I think nowadays my main theme would be Beauty and Fashion. Still I will do also Lifestyle and Decorating posts. Of course you will see posts about our kitten Lucifer too!<3 I'm willing to do makeup tutorials and videos to Youtube and then post them here. I hope that this time my ideas will work.


Mitä mieltä ootte muutoksesta? :) Haluisin myös kuulla postausideoita. Eli kertokaa ideoita jos vaan niitä löytyy!
What do you think about this change? :) I would also like to hear post ideas. So let me know your ideas if you have any!8 kommenttia:

 1. yllätyin kovasti lucifer postauksista😂😂ihana olet keep up the good work hun❤️selkeältä ja hyvältä vaikuttaa☺️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mitenkäs niin😂😂? Kiitoskiitos💋❤️❤️

   Poista
 2. Hyvältä kuulostaa, ja näyttää! :-) Luciferista ois ihana saada postausta ♥
  (Onko tarkoituksella vai vahingossa jäänyt banneriin ilmeisesti tuon ristin taustaa näkyviin? Ainakin mun koneella näkyy aika selkeästi kaikilla kirkkauksilla, tuommoisia beigejä läikkiä vähän sen ristin ympärillä.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti tulee Luciferista postausta!!(:

   Huomasin tässä itekkin et on vahingossa jäänyt. Koneella näytti että ois ollu vitivalkonen, mutta puhelimella näkyykin läikkiä :D täytyy heti korjata!

   Poista
 3. Jos et osaa kirjoittaa englanniksi niin älä edes yritä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aion yrittää!(: mulle saa tottakai kertoo virheistä ja pyrin itekkin tarkastaan tekstini ettei tulis virheitä. Ja tossa on tosiaan suomenkielinen teksti myös niin sitä voi lukee jos englanniks mun teksti on kamalaa luettavaa :D

   Poista
 4. Kuulostaa hyvältä, onnea uuteen alkuun :) Odotan noita meikkijuttuja!

  http://sinaviola.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!!(: odotan ite kans niiden tekemistä eniten!

   Poista