maanantai 18. maaliskuuta 2013

diy: shorts and necklace

Oon tässä lähi aikoina tehy pari diy juttua (ja itseasiassa nytki pari ideaa mielessä) ja aattelin nyt tulla teille selittään näistä vähän enemmän parin kuvan kanssa(:

IMG_1249-1 IMG_1257-1

Tän kaulakorun yhdistin kahesta jutusta. Mun pikkuveljellä on semmone avain ketju jossa oli toi pääkallo ja aina ihailin että saisin itelleni sen xd No sit huomasin että se oli ottanu ton pääkallon irti siitä ketjusta ja päätin että mun pitää saada siitä itelleni kaulakoru. Mietin kauheesti et mihin oikeen laitan ton, mut sit aattelin että otampa tosta ketjusta semmosen sydämmen pois ku ei ollu kauheesti tullu käytettyä ja laitan ton pääkallon tilalle. Eli niinki tosta näkee nii tossa ton lukko ympyrän ja pääkallossa olevan ympyrän välillä on tommone liitos rengas niin väänsin sen sit eka Janitan avustuksella auki ja sit laitoin siihen ton pääkallon. Ja sit iskä puolestaa autto renkaan kiinnivääntämisessä. Mutta sinänsä helppo tehä ja suosittelen jos teiltä joltain löytyy kaks jotain kivaa juttua, mut ei kuitenkaan nii kivaa nii pihdit kätee ja koruja tuunaamaan!

18.31 18.3

Noi shortsit oli siis ennen farkut ennen ku ne repes lopullisesti niiiiiin paljon toisesta polvesta et oli jo vähän käyttökelvottomat ja vilautusrepeemis riskialttiit, että päätin ne parinvuoden käytön jälkeen leikata shortseiks.  Aattelin sit, että pelkästään ilman mitää yksityiskohtia ne ois tylsät joten aattelin sitten laittaa niihin pari niittiä. Oisin ehkä halunnu vetää täyteen niittejä edestä toisen puolen, mutta ei ollu enää tarpeeks niittejä ja muutenkin noi on tosi ohutta kangasta niin en sitten viittiny. Eli laitoin sitten tonne sivuihin ja takataskujen ulompiin yläkulmiin niitit(-----: Ja noista tuli oikeestaan tosi kivat ainaki omasta mielestä! Sit ku pääsis vielä käyttämään noita!! Mut mitäs tykkäätte näistä?(:


Sitte vielä muuta asiaa. Monet on varmaan ihmetellykki että missä linkkaa blogisi postaus viipyy. Joo tuli ongelmia sen kanssa kun tallensin kirjanmerkkeihin semmosia mitä olin saanu karsittua ja sit kun aattelin alkaa valitteen semmosia mitkä laitan postaukseen nii kappas ei siä sit ollukkaan enää kaikkia. No sit selasin uudelleen noi 82 blogia ja sain vihdoin valittua ne joista teen postauksen. No se, että missä se postaus viipyy nii johtuu siitä, että ekaks ei oo ollu vielä aikaa alottaa sitä ja tokaks mulla ei oo hajuakaan että otanko postaukseen blogien bannerit enkä laita kuvia kirjottajista vai sitten että teenkö jokasen blogin kuvista jonkin näköset kollaasit ja esittelen sitten :--D I NEED HELP! IDEOITA?! Eli jos jollain ois joku idea tai jos ei oo nii että kummin ois teiän mielestä parempi esitellä blogit(:?

25 kommenttia:

  1. noi shortsit on tosi kivat :) !

    VastaaPoista
  2. Noi farkkushortsit on tosi kivat! :) mistä oot ostanu noi niitit ja paljon ne makso? Ja miten ne laitetaa kiinni :D pitääkö ne ottaa aina ennen pesua pois vai voiko ihan huoletta pitää kiinni?kysyn vähän ku mulla on yhet farkut jotka on vyötäröstä hyvät mut pituudeltaa lyhyet nii voisin vähän lyhent ja kans lisäillä niittejä ;)

    ja siitä blogijutusta et mun mielestä bannerin laittamine vois olla helpompaa ku ettii kaikista blogeista kuvat. :) ja muutenki banneri ois siistimpi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti! (: niissä on takapuolella semmoset ns piikkihakaset jotka laitetaan kankaanläpi ja käännetään niin ettei ne satu ja et ne pysyy kii. On myös semmosia ns ruuviniittejä mut mullei oo niistä kokemusta. Ja noita ei siis tartte ottaa pesun ajaks pois, mutta riippuen kankaasta ja siitä kuin hyvin on laittanu niitit nii niitä saattaa lähtee pesussa. Mullon esim jossai ohuissa paidoissa lähteny niittejä pesussa mut ne saa kyllä nii helposti takas nii ei sillä nii oo ollu sit väliä(: Ja noita saa ebaysta varmaa halvimmalla mut riippuen määrästä ja niitin mallista ja koosta nii joku 50-100kpl maksaa n. 1-5e ja sitten myös suomesta saa cybershopista esimerkiks!(:

      Jep nii se ois,täytyy kattoo!(:

      Poista
    2. Niitit.fi sieltä löytyy ! (: Mulla on semmosia ruuvattaviaki niittejä ja niissä on se huono puoli et siihe vaatteesee (tai mikä vaa mihi oot laittamassa niitä niittejä) pitää tehä semmone isompi reikä et se niitin ruuvi menee siihe. Sit ainaki niissä mun kartioniiteissä se on aika iso se vastakappale joka jää niinku ihoo vaste ja se voi vähä raapia et sitäki kannattaa miettiä.

      Poista
  3. eiks sun pitäny niist blogeist mitä halusit et kerrotaan nii valita parhaita? tee semmone postaus

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mää en ymmärtäny :--D siis ai että valitsen mun mielestä parhaat blogit siihen? nii mä siis aattelin tehä :--)

      Poista
  4. Ihanat noi sortsit :3 toi kaulakoru on jotenkin niin sun tyylinen :D

    VastaaPoista
  5. Eikö se oo jo tollai 16 vuotiaana vähä noloo tai lapsellista käyttää pääkalloja.. Sit viä lisäks, että oot tomme normiteini jola YRITTÄÄ erottua massasta kuuntelemalla jotai iron maidenia ja käyttämällä jotai niittejä ja pääkallija.. Hankiedes oikee nahkatakkija laita se täyteen niittejä, ja kunnon maiharit!!!! Ja noi sun vaatteet on niin vitun.. Joo en ees viitti sanoo..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lapsellista okei? No se on sun mielipide :---D mulla ei oo mitää tarvetta yrittämällä yrittää erottua mitenkää :---D!!! Oon vaan ihan semmone mikä haluan olla enkä yritä mielyttää sillä ketää muuta ku itteeni :) ja ihan oon pikkusenaki kuunnellu iron maidenia että sillä en yritä kyllä yhtään mitään!! Hei mut jos silmä alkaa nykimää mun vaatteista niin ei kukaan pakota lukemaan tätä blogia!

      Poista
    2. WTFFFFFF XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

      Poista
    3. :DDD kiitti nauruista ano! millä tavalla se sun persettäs raapii et millasta musiikkii emma kuuntelee tai et miten se laittaa niittejä vaatteisiinsa?? :D ilmeisestikkää emman oma tyyli ei oo sulle mikään mieluisin nii miks ihmeessä kidutat ittees sit lukemalla tätä blogia? ainii ja iha hyvin osaat myös kirjottaa ;);)

      Poista
    4. Mitä ihmettä ensimmäinen ano? Mielipiteensä tottakai mutta voisit hieman perustella tuota.
      Mun mielestä on just siistiä että löytyy tälläsiä bloggaajia kun Emma. Emma kirjoittaa jotenkin niin erilailla kuin monet muut ja on myös hyvin mielenkiintonen tyttö!
      Musta vähän tuntuu että tällä anolla on kateutta pelissä, mut hyvä vaan oothan sä kadehdittavan kauniskin :)

      Poista
    5. Kiitti pipsa! Toi oli ihanan piristävä kommentti!!(---: <3

      Poista
    6. Joo hei pääkallo kuosiin on iha sellane k20-ikäraja eiks nii ;)? eiku mite se menikää

      Poista
    7. Lapsellista? Kiva tietää, että munkin vaatteet on noloja/lapsellisia. Roskasäkkiinkö sitä pitäis pukeutua vai niihin mummon pöytäliinoilta näyttäviin pitsikukkavaatteisiin?
      Terveisin 20v pääkalloihin pukeutuja (:

      Poista
  6. tykkäisin ehkä enemmä et tekisit sellasia kollaseja su niide tykkäämie blogie kuvista :--D if u get it, en osaa selittää, ymmärsit varmasti !
    btw, oot ylikaunis :---)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo!(---: nyt aloin miettii et pitäskö laittaa molemmat, banneri ja kollaasi :---D ja kiitti paljon!<3 (:

      Poista
  7. Ihanat shortsit! Taidan ottaa mallia noista ja tehdä itellenikin :-)

    Mihin muuten hait yhteishaussa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii kiva jos sait inspistä!(---: hain ykkösenä hatanpään musiikkiteatterilinjalle ja tokana samaan kouluu musiikkilinjalle ja kolmosena tykkiin!

      Poista
  8. Hei vähäks kivat (: Varsinkin noi shortsit! c:

    VastaaPoista
  9. Ihanat shortis ja tuo korukin on upee!
    Tee ne blogit niin että laitat bannerin jota klikkaamalla pääsee henkilön blogiin ja sit teet vaan jonkinlaista arvostelua?
    Mun mielest yksinkertasuus on semmosis postauksissa hyvää :)

    VastaaPoista