tiistai 5. maaliskuuta 2013

hiukset

Hiusaihe jatkukoon :--D Ajattelin tehä teille postauksen tämmösistä perus jutuista mitä käytän hiusten hoitamiseen ja muotoilemiseen!

IMG_1039-1

Tässä mun kaikki remingtonin laitteet :--D Ja toi alimmainen on siis hiustenleikkuukone.

IMG_1041-1

Tällä remingtonin puikkokihartimella teen useimmin kiharani. Tää on tosi helppo käyttää heti parin kerran jälkeen. Ton kanssa polttaa helposti sormensa jollei oo mukana tullu suojakäsine kädessä.

IMG_1044-1

Ja tässä mun remingtonin suoristusrauta jolla suoristamisen lisäks teen myös joskus kiharoita tai ainakin edessä olevat hiukset kiharran aina.

IMG_1045-1

Tällä leikkaan aina veljien ja Juuson hiukset :--D Sain tän joululahjaks joten ei oo vielä kovin montaa kertaa käytetty(:

-1

Ja näillä leikkaanki sitten aina omat ja kavereiden ja vanhempien hiukset :-----D Tai no tarviiha näitä tietty lyhyisiinki hiuksiin!

IMG_1049-1

Ja lemppari klipsit ja värjäys siveltimet(:

IMG_1057-1

EHDOTTOMASTI PARAS HARJA! Tangle teezer, suosittelen!

hair 5.3

Cyber Shopista ostettuja silkkitippoja käytän aina pidennyksiin ja omien hiuksien latvoihin! Tresemme lämpösuoja on mun ehdoton lemppari :--D (hoitoaine ja shampoo myös mutta niistä ei oo nyt kuvaa) Ja toi hiuslakka on tooosi hyvää ja toi pullo on ollu mulla vaikka kuinkauan ja vieläki jäljellä. Toi on siis tosi iso! (:

Löytykö tästä semmosia mitä itekki tykkäätte käyttää?(---:

12 kommenttia:

  1. Mistä noita Tangle Teezereitä löytää ja paljonko suunnillee maksaa?:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kampaamoissa noita on ainakin ja sit olikohan sokoksellakin, en oo varma :--D mut ainaki kampaamoissa ja sit jos netistä tilaa(: hintaa tollon paikasta riippumatta n. 15-20e

      Poista
    2. siis paikasta riippuen* XD

      Poista
  2. hey gorgeous, sulle olis haaste :--))

    http://allineverwanted.blogspot.fi/2013/03/challenge-accepted.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti, ää tyhmää ku en ikinä ehdi tekemää näitä haasteita mitä saan):

      Poista
  3. tresemmen lämpösuoja on paras ikinä! ja noi sun uudet hiukset on ihan mahtavat! olikse muute helppo pistää sun kaverin ne teipit? tai sillee onks se haastavaa XD ku oon niin täynnä klipsei ku oon käyttäny jo monta vuotta ja kelasin teipit laitattaa mut no money to kampaaja:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nii on! :--D Kiitti(: se sano että ei se mitää ydinfysiikkaa ollu xd eli iha loogista hommaa. Kannattaa kattoo youtubesta opetusvideoita niistä oppii aika hyvin! Meki katottii vaa pari videoo ja si kaveri laitto nää ja hyvin onnistu(: Mut että kannattaa varmaa pyytää semmosta laittaan ne joka osaa laittaa muutenki hiuksia hyvin ja on ns pikkutarkka :--D!

      Poista
    2. okei hyvä tietää, kiitti!:3

      Poista
  4. Hei onks toi kauheen kallis cyberist ne silkkitipat (: ?

    VastaaPoista