lauantai 11. toukokuuta 2013

sweet stuff

Olin tossa eilen Janitan kanssa pitkästä aikaa. Tai no oikeestaan ylipäätänsä pitkästä aikaa kaverin kans :--D On nimittäi reenit ja koulu vieny ajan iha mukavasti. Miksailtiin janitan kanssa yks kappale johon ollaan Lipin kans tehty tanssia. Sit myöhemmin lähettiin kuvaileen. Mulla tuli tossa eilen postissa pari kivaa juttua mistä oon kauan unelmoinu. Eli tommoset ozzy-tyyliset aurinkolasit ja niittirintsikat!!<3 Aivan super ihania! Ja aurinkolaseilla oli hintaa jotai 1-2e? ja noista niittirintsikoista maksoin muistaakseni jotai 5e tai vähän päälle :---D Ostin tossa joku viikko sitten korkeepohjaset tennarit. Niitä oon ettiny kauan sopivan kokosia ja nyt vihdoin oli H&M:lle tullu 36. Otin sit ne vaikka ne oliki vähä liia isot. Mut noi kelpaa nyt hyvin koska 35 semmosia en ois ees saanu :--D Mut tässä teille nyt parit kuvat!

IMG_2714-1 IMG_2848-1 IMG_2838-2 -1 IMG_2814-1 IMG_2879-1 IMG_2990-1 IMG_2803-2 IMG_2794-1 IMG_2812-1

29 kommenttia:

  1. mistä noi niittirintsikat on? :o

    VastaaPoista
  2. voi apua kui ihanat noi niittirintsikat on :o ♥ voispa ittekki tilaa ebaysta jotai, mutku en ymmärrä siitä yyhtää mitää :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhä ne <3 se on tosi helppokäyttönen ja netissä pitäs olla ohjeita!(: tekee vaa paypalin ja liittää sen ebaytiliinsä ja ostaa! Ja aina kannattaa laittaa low price + shipping siitä hakuvalikosta ni tekee halvimmat löydöt!

      Poista
    2. okeii :)vois alkaa opettelee sen käyttöö, ku moni löytää sieltä nii paljo kaikkee kivaa ja halpaa :D

      Poista
    3. ala ihmeessä! suosittelen oikee lämpösesti ebayta, sen avulla on kyllä tullu säästettyä iha mukavasti :--D!

      Poista
    4. Onhan siellä siis joissain (aika monessa) ilmaset toimituskulut!

      Poista
  3. au, en haluis halaa sua jos sul ois tommoset pääl XD

    VastaaPoista
  4. Ihanii kuvia ! :) sun blogi on tosi omaperänen ja hyvä :) ja mullakin on tommoset korkeepohjaset kengät, vaan valkosina ja seppälästä :D useimmat kaverit ei tykkää yhtään, mut musta ne on täyttä rakkautta !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitti!(: jep noi on tosi ihanat, ja mä voisin haluta viä noitaki korkeemmat ja överimmät :--D

      Poista
  5. ihanat noi rintsikat ja noi lasit sopii hyvin! :-)

    VastaaPoista
  6. juuso tykkää noist rintsikoist .. eiku :-----DDDd

    mie niiiin tykkään siun blogista, tää on persoonallinen ja ah älä koskaan lopeta kirjottelua. piste. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahaa saattaa olla et ulkonäöltä niistä tykkää mut ei välttämättä sit ku pitäs halata mua :--D mut toisaalta mullon aina käsissäki kaikenmaailman piikkiniitti käsikoruja nii eiköhän se ala tottuu XD ja kiva että tykkäät!(: En lopeta! Vaikka mistä sitä tietää millon tän blogin loppu tulee, mutta ei varmastikkaan viä pitkään aikaan!

      Poista
  7. Ihanii kuvii ja kiva tavan oot keksinyt pukee noi rintsikat sillai ettei näy liikaa eikä liian vähä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!(--: joo noi on tosikivat tollain ton neuleen alla! Ja tollain voi jopa kouluunki mennä, kun taas jos menisin nii et noi ois paidan päällä ni ei sillon ois ehkä välttämättä ns soveliasta :--D

      Poista
    2. Niinpä :D Mulla on sellainen mekko missä on yläosana noi rintsikat nii sain ihan jäätävästi kommenttia baarissa niistä.. sittenku miettii mitä koulussa sanottais :D

      Poista
  8. Ei pahalla, mutta sun tyylis ei oo kyllä kauheen persoonallinen. Sun näkösiäs tyttöjä näkee kaupungilla joka päivä. Et erotu siitä massasta mitenkään, vaikka kuinka yrittäisit. Niittejä ja nahkaa näkee nykyään kaikkien päällä ja sitä made in china-niittikamaa saa jokaisesta rättikaupasta. Harmi sinänsä, koska elän itse aidolle hevimusiikille ja ostan niiden vuosikymmenten vaatteita (kalliiksi se kylläkin tulee).
    Toivottavasti et ota itseesi koska en todellakaan tarkoita pahalla sitä mitä sanoin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahaa eipä näy tampereella, eikä täällä kovin moni kulje bändipaita päällä :----D en tajunnu sun kommentin pointtia kylläkään? yritätkö kertoo sillä jotakin mulle? jotain että oon massateini? tai et ois jotenki huono asia että mulla on niittejä tai nahkatakki, koska muillakin on, koska semmosia sattuu nyt oleen ginassa ja muualla? woot :--D Mut ei siinä mitään, en oo kyllä sun kans todellakaan samaa mieltä, mutta saa sulla mielipide olla!

      Poista
  9. Oon samaa mieltä että sun tyylis ei oo mitenkää persoonallinen. Kuka käyttää bändipaitoja, eikö jokainen muista omia lempibändejä ilman paitoja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. XDD siis mitää??? miks en käyttäis bändipaitoja :--D ei niitä sen takia käytetä ettei niitä muista ilman? Ihan sen takia käytän jos tykkään kyseisestä bändistä ja siitä itse paidasta...

      Poista
  10. Et siis muista niitä bändejä ILMAN NIITÄ PAITOJA?

    VastaaPoista
  11. Moi! Voisiks kertoo tosta ostamisest Ebays ihan kaikes yksinkertasuudessaa? :D En oikeen tajuu toa paypal juttuu. Miten sinne tilille sitä rahaa saa sit siirrettyy ja onko se ees mahollista ilman nettipankkitunnuksii tai luottokorttii?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis sieltä voi ostaa jotain mut ei kaikkee ilman paypalia luottokortilla. Mut paypalin tekemisee tarvii olla luottokortti tai sit joku pankissa asetettu oikeus että voit sen tehdä mikäli oot alaikänen :--D ja paypa-tilille ei tartte siirtää rahaa vaan kun oman kortin tunnukset on siihen liitetty nii rahat menee turvallisesti paypalin kautta myyjälle suoraa!(: Ja joitakin tuotteita voi huutaa ja jotku voi ostaa suoraan. ja aina kannattaa kattoo halvimmasta kalleimpaan!

      Poista
  12. Haluaisitko tehdä postauksen jossa esittelet sun kavereitten blogeja?

    VastaaPoista
  13. merp en oo nähny sun julkasevan mun kommentteja vielä :c

    VastaaPoista
  14. toivottavasti en kysy liian henk.koht kysymystä, mut mikä on sun kuppikoko :-) ? mietin vaa ku tos on noi niittiliivit. itsellänikin tuontyyppiset on ! mahtava blogi - uusi lukija

    VastaaPoista