maanantai 12. elokuuta 2013

dip dyed shirt

Kesäloma alkaa oleen mukavasti loppu. Monilla on jo alkanu koulu ja joillai alkaa vasta ens viikolla. Ite meen kouluun vasta tiistaina. Nyt alkaa olee kouluhankinnat hyvällä mallilla, penaali ommeltu (kiitos sille ihanalle joka vinkkas, että ite ompelemalla saa kivan (---:), kynät hankittu, laukku löydetty.. Enää vaan täytyy jännittää tota koulua, tai no ei täydy, mutta väkisinki jännitän :--D Muita jännittyneitä? Mut joo se siitä koulu aiheesta, vaikka siitä tuun varmasti viä kirjottaanki. Lähin tänään Juusolta kotiin päin, ja voin sanoo että oli muuten tyhmää, koska on ollu toisen kanssa puol kesää ja nyt taas joutuu pitkän ajan näkeen vaan pelkästään viikonloppusin ): Onneks siihen tottuu ajan kuluessa. Oli kyllä oikeen kiva viimenen kesälomaviikko, vaikka meinas vähä liian laiskotteluks mennä. Ja olihan toi kesälomaki kiva(: Vähän vaan liian nopeesti kulu aika, eikä saanu aikaseks kaikkee mitä piti. Ihan kiva toisaalta päästä normaali arkeen! Mut jokatapauksessa hyvää koulunalkua kaikille!

IMG_5293-1 IMG_5431-1 11.81 IMG_5422-1 IMG_5361-1 IMG_5436-1 11.8
Paita - H&M (lasten)  //  Housut  - CARLINGS  //  Laukku - H&M  //  Kengät - STADIUM
IMG_5425-1

15 kommenttia:

 1. Kyl se siitä :) Tervetuloo Hatsuun!

  VastaaPoista
 2. Superihana asu ja fiilis näissä kuvissa!

  VastaaPoista
 3. monesti sun asuja ei näy kunnolla kännykällä katsoessa kun ne on nii kaukaa kuvattuja:/.. esim ekan kollaasin vasemman puoleinen näkyy hyvin kun taas tokan kollaasin vasemman puoleinen ei näy läheskään yhtä hyvin. Ois kiva jos voisit vähän enemmän alkaa rajailemaan turhaa pois ja hyvää koulun alkuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kännykällä näkyy hyvin! Yleensä koitan laittaa asukuvia niin että jotkut on lähempää jotkut kauempaa että näkis joitakin kohtia tarkemmin ja aion myös jatkossa tehdä näin, eli oon monesti myös rajaillu noita kuvia. Kiitos, ja sulle myös!(---:

   Poista
 4. Kuinka pitkä oot?:)

  VastaaPoista
 5. missä päin suomee sä asut? :)

  VastaaPoista
 6. Missä päin Suomee asut, meilläki alko tänää koulut :) Tosi kiva asu, ja oot muutenki ihan sika nätti! :D
  http://veeruskancarpediemblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. Miks ylivalotat nää sun kuvat? :D

  VastaaPoista