sunnuntai 18. elokuuta 2013

diy: yhdestä topista kahdeksi!

Sain tänään idean leikata mun armytopin puoliks. En oo nimittäin käyttäny sitä pitkään aikaan, koska en oikein tykänny sen mallista. Toi oli myös tommonen pitkän mallinen joten siitä riitti hyvin kahteen toppiin! 

IMG_5663-1

Ohjeet toppejen tekoon: 
1. Valitse vanha toppi.
2. Leikkaa toppi haluamastas kohdasta. Muista kattoo, että molemmissa puolissa on tarpeeks kangasta. Leikkaamisen jälkeen ei enää voi korjata virhettä jos on leikannu toisen puolen liian lyhyeks.

IMG_5666-1

3. Ompele tuubimallisen topin yläreuna ja kavenna sivuilta tarvittaessa. Ompele ns. urheilutoppimaisen topin alareuna. 
4. Ompele käsin tuubitoppiin pieni rypytys niin että laitat kankaan pieneks haitarimaiseks "nipuks" ja vedä neula pari kertaa edes takas "haitarin" läpi. Lopuks solmi huolellisesti lanka jolla rypytys on tehty. 
5. VALMISTA!!

diy 18.8

Ite tykkään näistä tosi paljon! Toi tuubitoppi on semmonen että sitä tulee varmaankin ihan arkiasuissa käytettyä kun taas toi lyhyempi menee kivasti vaikka urheilurintsikoiden päällä vaikka tanssireeneissä tai lenkkeillessä tai muuten vaan urheillessa(--: Mitäs tykkäätte? Saiko joku tästä jotaki inspistä :--D

7 kommenttia:

 1. Ihana! ps. näin sut idols-karsinnoissa :---D Mutta koska en kuollaksenikaan muistanut nimeä, en kehdannut tulla blogihöpisemään. :c

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! hahaa mäki taisin nähdä sut, sulla oli muuten kiva tyyli!!(--:

   Poista
  2. Apua kiitos ! :---D Olin niiiin koomassa kun piti lähteä kotoa aamuvarhain, ens kerralla jos nään sut jossain uskaltaudun ehkä jopa jutteleen. :)

   Poista
 2. Lahjota miulle siun tissit. :) Kiitos!
  Ps. toi tuubitoppi on ihana c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaa XDD jos nyt kumminki pidän itelläni! ja kiitos(--:

   Poista
 3. Tuo tuubitoppi on aivan mielettömän ihana ! ♥

  VastaaPoista