maanantai 26. elokuuta 2013

stars

Noniin nyt on elämän ensimmäiset tähtikuvat otettu! :--D Oltiin Juuson kanssa la-su yönä kuvaamassa tähtiä ja opettelin siinä sit Juuson avustuksella kuvaamaan niitä. Ei noita mun ottamia kuvia vielä kovin hienoiks voi sanoo, mutta jostain sitä pitää alottaa. Meen aivan varmasti vielä muullonkin kuvaamaan tähtiä nyt kun tiedän suurinpiirtein miten niitä kuvata. Nyt kun katoin mun ottamia kuvia koneelta niin huomasin, että ne oli selkeesti tummempia kun miltä kamerassa näytti, joten ens kerralla pidän varmasti valotusaikaa vähän pitempänä, jotta noista tulis kunnollisia. Kuvattiin myös sitten semmosella pikku mäellä olevalla polulla Juuson kanssa yhessä, ja jostain ihmeen syystä niistä kuvista tuli paljon parempia xd Eli heiluttiin siinä polulla puhelimien taskulamppujen kanssa ja valaistiin puita ja polkua. Niistä kuvista laitoin nyt tähän vaan kaks, mutta Juuson blogin puolelta löytää enemmän niitä muitakin ja tietty myös Juuson ottamia kuvia! Mutta tässä nyt vielä näitä mun ottamia ja yhdessä otettuja kuvia.

IMG_5880-1 IMG_5886-001 IMG_5904-1 24.8

Mulla ois muuten semmonen postaus idea, että tekisin ebay tuotteista postauksen, ja linkkaisin joitakin tuotteita mitä sieltä oon ostanu ja laittaisin hakusana vinkkejä teiän toivomuksien mukaan? Tää on vasta tämmönen idea, mutta ajattelin nyt kysyä kiinnostaisko teitä tämmönen?

14 kommenttia:

 1. noi kaks viimestä kuvaa on iha sikakivoja! oispa mullaki joku sellane (poika)kaveri jonka kaa vois mennä ottaa kuvia mut eipä oo. ehkä joskus vielä.. ja saisha tollasia itekki otettua jos sais hankittua jalustan :D
  kiinnostas ebay-postaus!
  ja vielä sellane kysymys, et voisitko näyttää sitä penaalia minkä teit? oon se ano joka tätä sulle ehdotti ja oon utelias näkee lopputuloksenki XD ei tietty pakko, ehotus vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!!(---: jep toi on kyllä kiva ku pääsee juuson kanssa kuvaileen ja siinä viä ite oppii kaikkee ku juuso on niin paljon parempi mua kuvaamaan :--D Ja jee hyvä että kiinnostaa! Täytyy ny kattoo laitanko kuvaa koska siitä ny tuli vähän hassu XD mutta hyvin toimii vaikka ei maailman hienoin ookkaa(:

   Poista
 2. Sairaan siistejä kuvia! :) ja ebay postaus kiinnostaa! :)

  VastaaPoista
 3. todella kauniita kuvia :-) ja tänne niitä linkkejä vaan!

  VastaaPoista
 4. These pictures are pure beauty! :)

  VastaaPoista
 5. miten sun hiukset pysyy niin mustina? mun haalistuu aina aika nopeesti semmoseks et luonnon valossa näyttää tummanruskeelta... onko sulla luonnostaan tummat hiukset ja kuinka usein värjäät noi mustat?:)ja noista ebayn pidennyksistä sen verran, että onko ne susta hyvänlaatuiset? ite oon ajatellut ostaa rapunzel of swedeniltä pidennykset ku oon kuullu et noi ebayn menee helposti huonoksi, mut onko sulla jotain mielipidettä tohon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mää värjään tyvee ehkä pari 1,5-2 kk välei ja sit koko tukan harvemmin mut kyllä tää mulla si ku ei o pitkää aikaa koko päätä värjänny ni alkaa näyttää ruskeelta latvoista mutta mustalla colormaskilla saa jotenki värii ylläpidettyä(--: No ite en o käyttäny ku ebay pidennyksiä tässä viime vuoden lopusta asti ja itellä ainaki on hyvät ollu! Riippuu sit tietty aina myyjästä ja onko ne hiukset aitoo hiusta, mut ku oon ostanu top selleriltä ja kattonu kaikki tiedot nii hyvinä on pysyny ku on esim niitä suoristus ja kiharrus lämpörajotuksia noudattanu. Rapunzelin pidennyksistä oon kuullu positiivistä mut myös paljon negatiivistä, että seki varmaa riippuu siitä miten niitä kohtelee, mut itellä ei niistä o kokemusta. Mut suosittelen kumminki ebaysta ostamista jos on sen verran perillä asioista et osaa kattoo tarkkaa sit että keltä ne ostaa(:

   Poista
 6. Hyviä kuvia, mutta parempaankin pystyt ;) Pyri pitämään iso arvo mahdollisimman pienenä, eli 50 tai 100 on hyvä, kuvista tulee tarkempia ja kohinaa ei tule kuviin niin paljoa. :) Jatka samaan malliin vain!

  VastaaPoista
 7. Tuo ebay postausidea kuulostaa hyvältä, koska ite en oo sieltä oikeen löytänyt mitään vaikka sää tunnut löytävän kaikkia kivoja juttuja :)

  VastaaPoista