torstai 15. elokuuta 2013

korut ebaysta

Niinkun monet on varmaan huomannu nii mainitsen tosi usein täälä ebayn :--D Johtuu ihan siitä että monet jutut oon ostanu sieltä, ja monia euroja halvemmalla ku mitä kaupasta ois saanu. Hyvä esimerkki on nyt nää korut. Ebaysta löytyy monet samanlaiset tai samankaltaset korut kun mitä perus ginasta, hm:ltä ja muualta löytyy. Monesti noiden korujen hinnat tuppaa oleen vaan paaaljon kalliimpia ku mitä niiden laatu ja arvo on. Pahimmassa tapauksessa saattaa hopee koru muuttua semmoseks punertavaks jo viikossa. Näin ainakin mulle on käyny. Kaks käsikorua saattaa maksaa päälle 5e. No ebayssa maksaa monet alle euron. Nää kaikki käsikorut tässä postauksessa on ostettu ebaysta. Jokasen hinta on ollu 0,60e ja 2e väliltä. Yhteensä nää makso n. 5-7e ja noita oli siis 7 käsikorua ja 1 sormus! Ihan vaan vinkkinä tää :--D Ite oon säästäny monia satoja euroja kun oon ostanu ebaysta samoja juttuja mitä kaupoissa saattaa olla kalliimmalla. Oon siis ostanu tuolta tekoripsiä, koruja, laukun, pidennyksiä, parit kengät, joitakin vaatteita yms. Tähän mennessä noi kaikki on tullu perille lukuunottamatta yhtä alle euron maksanutta kaulakorua josta loppujenlopuks sain rahani takasin. Laatu ei oo mikään kaikkein paras tietenkään kaikissa jutuissa, mutta ainakin mun lompakolle sopivat hinnat. Onko teissä muita jotka ostelee jotakin juttuja ebaysta normi kaupan sijaan? Tai onko semmosia jotka ei oo uskaltautunu vielä ostamaan mitään vaikka mieli tekis? :--)

IMG_5627-1 IMG_5645-1 IMG_5630-001 IMG_5640-001 IMG_5642-1

14 kommenttia:

 1. Täällä ilmoittautuu yksi ebayhin hurahtanut! :-D Tälläkin hetkellä odottelen pakettien saapumista. Kun osaa etsiä niin löytää kyllä tosi kivoja juttuja ihan hyvään hintaan! :-)

  VastaaPoista
 2. Ebay on kyllä ihan paras rihkamakauppa. Itselläkin juuri tulossa sieltä vino pino rannekoruja ja tilaan sieltä myös meikit, kun ovat halvempia kuin kaupoissa. Ne vielä tulee sinetöidyissä paketeissa niin ei tarvitse pelätä että joku on testannut. Ahh, ja sitä kännykkäkuorien määrää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Juu mäkin oon joitakin meikkejä ja kännykänkuoria tilannu :) Ja on muuten paljon kivempi kun saa paljon enemmän samalla rahalla millä kaupasta sais vaan yhden tuotteen!

   Poista
 3. Itse taas tulee ostettua ebaysta roinaa ihan vaan sen takia, että kaupoissa ei koskaan myydä sellasta mistä tykkäisin. :--D mutta esim. monesti jonkun muun nettikaupan sijaan ostan saman tuotteen ebaysta koska hinta on vähintäänkin sen puolet halvempi. :)

  VastaaPoista
 4. onko ebayssa sitten miten kalliit postimaksut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. riippuu tosi paljon mistä ostat :)

   Poista
  2. riippuu ihan tuotteesta, myyjästä ja kaikista tommosista :--D useimmiten noissa koruissa esim ei oo postimaksuja ollenkaan

   Poista
  3. Voithan valita ebayta selatessasi vain sellaisia tuotteita joihin ei postikuluja kuulu tai kuuluvat jo tuotteen hintaan!:) itse tilaan kaikki free shipping!

   Poista
 5. Ebay on ihan paras! Mutta käsikoruja ja kaikkee hiluja en ikinä löydä kivoja:( Mitä hakusanaa sä käytät että löydät kaikkee tommosta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No noita oon ettiny spike stud bracelet, skull bracelet, angel wings bracelet. Kannattaa kokeilla kaikkia mahollisia vaan(--:

   Poista
  2. whii okei kiitti! :)

   Poista
 6. ostasin tosi mielelläni kaikkee ebaysta mutta koska äiti hoitaa mun raha-asiat eikä mun visalla oo nettiostomahdollisuutta jne, nii en oo tilannu sieltä kun yhen kerran. en viiti pyytää äitiä koskaa ostaa mitää vaikka maksasin sille takas, koska tuntuu että sillä ei oo aikaa tollasii en tiiä D:

  VastaaPoista