sunnuntai 20. lokakuuta 2013

black and red

Alkaa oleen syysloma lopuillaan, vaikka huomenna onkin vielä vapaata taksvärkin takia. Mulla oli tosi kiva syysloma jonka vietin yllätys yllätys Juuson kanssa. Ei tehty mitään ihmeellisempää, kuvailtiin shoppailtiin, katteltiin leffoja ja vaan oltiin(: Eli oikein mukava tapa viettää lomaa. Ainii, kaiverrettiin me kurpitsaki! Siitä tuli oikeestaan tosi hieno vaikka ei oltu kumpikaan aiemmin semmosta tehty. Mullei o nyt siitä kuvaa, mutta jos jotakuta sattuu kiinnostamaan niin mun instagramista (nimi sielä on itsmydancefloor) löytää videon siitä. 

Nyt vielä siihen shoppailuun. Käytiin kaks kertaa matkuksessa ja kerran keskustassa kiertämässä kauppoja. Ekalla kerralla kun oltiin matkuksessa ei löytyny yhtään mitään, mutta heti seuraavana päivänä löyty :--D Ja mitä löysin? PUNANEN TOPPI! Oon vaikka kuinka kauan ettiny punasta paitaa, siis ihan kirkkaan punasta en mitään viininpunasta tai korallinpunasta paitaa. Semmosia vaan ei oo tuntunu olevan tässä moneen vuoteen missään. Ja jos on niin ei oo ollu mun päällä järkevä. Mutta nyt löyty ihan tommonen perus 5e hm toppi ja voi miten täydellinen se onkaan<3 Toinen löytö hm:ltä oli semmonen musta pitkähihanen napapaita. Siitä nyt ei o kuvia, mutta tulee varmasti jossain asukuvissa seki näkymään. Kolmas ostos oli New Yorkerin neuletakki missä on tommoset pinnotetut hihat niin ne näyttää vähän nahkasilta (---: Mitään neuleita tai tommosia mulla ei oikeen oo joten toi oli oikein kiva löytö! Oli hurja ostaa kolme paitaa samalla reissulla ku ei o oikein tullu tässä shoppailtua XD

SYYSLOMA 2013

Juuson blogissa on ainakin savupostauksessa näkyny semmonen kotitekonen studio. Tehtiin nyt sit kans semmonen, mutta savun kuvaamisen sijaan otettiin nää asukuvat ja sit Juuso vielä opetti mua vähän kuvaamaan tommosessa ympäristössä ja noilla valoilla ja mallina mulla tietenki oli sitte Juuso. Niitä kuvia kyllä en nyt julkase, koska ne oli lähinnä pelleilykuvia :--D Mut oli kiva oppia tommostaki. Ja varmaa myöhemmin sitten opin paremmin jos muullonki koitetaan tollain kuvailla. On se kyllä niin kiva ku Juuso osaa opettaa<3 Ja täytyy sanoo, että on auttanu se, että on tommonen prokuvaaja opettamassa ja oon kyllä jotain oppinukki kun vertaa noihin blogin ensimmäisten postausten pokkarilla otettuihin kuviin.

Kuvaamiseen liittyen, ois kiva tehdä jotakin videoita tänne blogiin, mutta mullei oo nyt mitään ideoita. Eli jos teillä sattuis oleen videotoiveita tai joitakin ideoita niin sanokaa ihmeessä!? (: 

IMG_8400-1 SYYSLOMA 20131
Neule - NER YORKER  //  Toppi - H&M   //  Käsikorut - EBAY  //  Shortsit - GINA  //  Polvisukat - LINDEX  //  Kengät - OASAP.COM (saatu)


Mites teiän loma on sujunu? Vai onko joillain vasta alkamassa?(:

1 kommentti:

  1. Ihanat vaatteet ja oisit mahtava malli c: Hei tuli täs mieleen et ootko liittyny Faceookissa mihinkään kirppisryhmään? Ois varmaan sulle hyvä, ku noista rokkikamoista tykkäät, niin liittyy siihen Rock 'n roll -kirppikseen. :) Itelleni se on ainaki ollu ihan täydellinen, ja saa vanhojaki sen tyylisiä juttuja aika helposti kaupaks!

    VastaaPoista