tiistai 29. lokakuuta 2013

Thrill the world Tampere 2013

Viime lauantaina oltiin kavereitten kans tanssimassa keskustorilla. Oli siis Thrill The World 2013! En oo aikasempina vuosina ollu tua tanssimassa, mut nyt sitten tänä vuonna mentiin. Tosin mitenkä kovin mahtavan hyvin ei sitä tanssia osattu, koska ihan parii päivää ennen kaikki alettiin sitä opetteleen. Ens vuonna kumminkin sitten uudestaan ja paremmin! Ja jos joku ei vielä tiä mikä toi tapahtuma on, niin semmonen, että halukkaat saa tulla zombeina ja tommosina örrimöykkyinä ja kuolleina tanssiin Michael Jacksonin Thriller musiikkivideon tanssia. Oli muuten tooosi kiva kokemus toi ja se oli ihan järjettömän kivaa tanssii isolla porukalla ja viä ku kaikki oli kerääntyny siihen ympärille kattoon. Pahottelen, että nää kaikki kuvat on niin kauheen huonolaatusia, ku järkkäristä oli loppunu akku ja laturi oli iskällä ja ite olin valmistautumassa äitillä, joten sit piti tyytyä pelkkiin iphone kuviin.

IMG_9346-1
Huonolaatunen tilannekuva. Tämmösillä meikeillä mentiin ja pari outoo katsetta saatiin ihmisiltä jotka ei tienny mikä on meneillään!
HALLOWEENVasemmalla näkyy mimmonen mun valmis meikki oli ja oikeella taas lähempikuva silmämeikistä keskeneräsenä. Harmitti vaan että ei ollu mitään valkosta maalia tai meikkivoidetta, nii en saanu itteeni ihan kalpeeks):HALLOWEEN1
Tästä näkyy mimmoset asut mulla ja Hennalla oli tuola. Mun veripaita meni vähän pieleen ku toi veri oli tosiaan pinkkiä!
IMG_9347-1
Ja tässä Ainon ottama kuva meistä, ku maattiin tanssin alussa keskellä kurasta ja märkää keskustoria! No mut tuli seki sitte koettua :--DTässä vielä video lauantain tanssista!(:

Sattuko teistä joku oleen tanssimassa tuola kans? Tai oliko jossain muussa Suomen kaupungissa kans tämmönen vastaava jossa satuit oleen?(:

6 kommenttia:

 1. ÄÄÄÄÄ MAHTAVAAAAAAAA X) !!

  ps. upee meikki

  VastaaPoista
 2. Tiekkö mä vähän petyin sun asuun! Toi ny on vaa melkee tommonen normi meikki ja sit vähä revitty paita. Oisin oottanu sulta enemmä:o

  VastaaPoista
 3. Mäki petyin! Ku huomasin paria päivää ennen että toi on ni ei ollu aikaa ostaa kunnon maskeerausjuttuja ja asuki jäi viimeseen iltaan mietittäväks): mutta noilla mentii ja ei noissa mitää vikaa ollu kumminka! :---D

  VastaaPoista
 4. ei nyt liity postauksee mut sulle sopis oikeelle puolelle ylä huulee lävistys : ) en nyt tiiä mikskä sitä kutsutaan mut ootko ite aikasemmin harkinnu ottavas huuli lävistystä ?

  VastaaPoista
 5. *kiljumista*

  T. MJ'n suuri fani :---D

  VastaaPoista