sunnuntai 13. lokakuuta 2013

favourite top

Taas veny viikkoon postaustauko. Oli vaikka mitä postausideoita mitä piti tälläviikolla toteuttaa, mutta olin jokapäivä vaan niin puhki lyhyiden yöunien takia niin ei siitä sitten mitään tullu. Nyt viikonloppuna on sit tullu nukuttua tosi hyvin niin oon saanu vähän enemmän kaikkee aikaseks. Luin tähän mennessä käydyt kouluasiat läpi lauantaina. Hyvä vaan, ettei pääse kasaantuun sitten ens koeviikkoon mennessä kauhee määrä opittavaa. Otin opikseni viime jaksosta. Nimittäin ois vähän paremmat tulokset voinu tulla ekan jakson enkun ja matikan kursseista ja kokeista. Mut ehkä tässä alkaa vähitellen pääseen vähä perille siitä mitä tää lukio on. 

Koulujuttujen lisäks ehdin näkeen Janitaa ja Ellua pitkästä aikaa!<3 Oli ihana ku pääsi jutteleen pitkästä aikaa kunnolla! Tehtiin myös Janitan kans kimppatilaus elfiltä, ja tuli muuten aivan naurettavan vähän hintaa noille kaikille jutuille mitä tilasin. Tänä viikonloppuna sielä on ollu kaikki -50% ja sit viä ku oli kimppatilaus niin postimaksutki sitten puoliks eli hinta ei tosiaan ollu paha. Sit ku noi meikit tulee niin varmaan teen jotaki postausta niistä. (---: Tässä viä parit asukuvat! Ja kuvien paita on kyllä ehdottomasti tän hetken lemppari paita!

131 idIMG_8070-1 13
Takki - H&M (niitit lisätty ite)  //  Bändipaita - SWAMP MUSIC (leikattu t-paidasta topiks)  //  Shortsit - GINA  //  Polvisukat - LINDEX  //  Kengät - DINSKO

IMG_8216-1
Tässä kuva vielä mun ihanasta pikkuveljestä Kaaposta (<3), joka monesti ottaa mun asukuvat! Eli myös tän postauksen kuvat on Kaapon ottamia.

7 kommenttia:

 1. Ihanaa kun saat pikkuveljes kuvaamaan sulle asukuvia! Mun veljelle kun antaa kameran käteen ja käskee ottamaan pari kuvaa niin se menee vaan pelleilyks ja muitten ihan turhien kuvien räpsimiseen.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaa no kyllä se joskus on semmoseenki menny munki veljellä, mutta nykyään ku se on tottunu ja osaa homman nii menee oikeen hyvin!(:

   Poista
 2. ihana asu <3 ja hei, minkä merkkisellä hiusvärillä ja millä sävyllä värjäät sun hiuksia? :-) tarttis tietää joku hyvä musta väri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti!<3 schwarzkopfin xxl colorin cosmic blue! (: sillä saa semmoset kivat sinihohtoset mustat ja itellä ku on punapikmenttiä hiuksissa niin toi peittää sen paremmin ja pysyy kauemmin mulla mustana ku normaali musta.

   Poista