torstai 3. lokakuuta 2013

kuulumiset

Vihdoin koeviikko ohi ja huomenna vapaapäivä<3 Eilen oli jo viimenen koe, mutta tänään meillä oli viä konsertti illalla jossa esiinnyttiin. Oli muuten aivan mahtava konsertti! Me ykköset alotettiin se kuorolaululla ja sit esitettiin kappale jossa osa soitti ja laulo ja sit osa tanssi. Myöhemmin sit kakkosten bändit esiinty. Täytyy sanoo, että on muute lahjakkaita ihmisiä meiän koulussa :--D En ois paremmin voinu valita kouluani! 

Huomenna siis vapaapäivän kunniaks käytän aikani järkevästi ja siivoon, käyn ostaan ens jakson kirjat ja sit värjään viä hiukset. Ja sinimustiks taas ja mitään en tälle hiusmallille tee. Tekismieli kauheesti tehä jotain pientä muutosta näille hiuksille, mutta eei. Onko teistä kukaan kans tämmönen että tuppaa jumittaan samassa hiusmallissa ja -värissä? Oon miettiny, että josko tässä jossain vaiheessa luopuisin pidennyksistä. En kyllä vielä, mutta ehkä joskus joulun jälkeen? Alkaa nimittäin olla omat hiukset ihan siedettävän pituset onneks(: Mut hei jos teillä on jotain helppoja ei liian radikaaleja hiusmuutosideoita mulle niin vinkatkaa! 

Tässä vielä parit kuvat jotka halusin nyt välttämättä julkasta, vaikka ei aiheeseen liitykkään! Nää on siis otettu pari viikkoo sit ku käytiin automuseossa. Oli muuten ihania noi vanhat autot!

IMG_6682-1 IMG_6681-1 IMG_6698-1 IMG_6685-1

17 kommenttia:

 1. Minä jumitan samassa hiusmallissa joka on ylipitkä olevinaan otsatukka, haluaisin niin paljon leikata tukkaa jotenkin mut en uskalla... :D Ja blondia en enää ikinä värjää mistään hinnasta pois! Älä tee mitään ainakaan kovin radikaalia sun tukalle, se on jo nyt kadehdittavan täydellinen :)

  VastaaPoista
 2. miten sä saat kuvat noin isoks? mullon about samankokonen toi blogin leveys ja pistän kuvat siihen isoimpaan kokoo ja ne on silti liian pieniä, jos pistän alkuperäseks kooks nii ne on liian isoi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lataan kuvat flickriin ja sieltä siirrän ne html koodeilla blogiin(:

   Poista
 3. Mulla on ollut syvä tummanruskea väri lähemmäs neljä vuotta mun päässä ja alan jo kyllästymään pikkuhiljaa ja koko tän neljän vuoden aikana olen vain kasvattanut hiuksia lyhyestä poikamaisesta tukasta pitkäksi ja nyt alan olla vihdoin tavoitteessani, mutta en uskalla tehdä mitään suurta värimuutosta.. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en uskalla mäkä tehdä suuria värimuutoksia koska en haluis alkaa blondaamaan ku vihdoi alkaa olla omat hiukset kivan pituset(:

   Poista
 4. Ihan sama kunhan et vaa mee leikkaamaan sivukaljua.. x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluisin mutten uskalla XD eli en aijo leikata!

   Poista
 5. älä leikkaa mitenkään mutta värjää sellaset mustat joissa on häivähdys violetihtavaa ! hienosti osaan selittää mut you know !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo keväällävärjäsin semmoset eikä näkyny ku violetihtava juuressa eli pitäs luultavasti vaalentaa et näkyis se violetti tai sit koittaa värjätä suoravärillä mustan päälle!

   Poista
  2. Kyllä noihin violehtihtavan taiton sais ilman vaalennustakin, kirkasta väriä ei saa kuin vaan valkoiseen pohjaan :) Suoravärii ei kannata rueta sotkemaan mustan päälle, ei näy mihinkään ja sotkee jokapaikan irrotessaan.

   Poista
  3. aa no sitten en varmaan sitä koita, mutta ei ainakaa violetinmustalla tai violetilla kestovärillä oo kovin hyvin onnistunu :--D

   Poista
 6. Mun mielestä sun hiukset on jo nyt ihan täydelliset, joten älä tee mitään kauheen radikaalia :D
  lookatmebyveeruska.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! Luultavasti en teekkään ja saa nähdä uskallaudunko ees tekeen yhtään mitään :--D

   Poista
 7. Mikset julkaise ja vastaa kaikkiin asiallisiin kommentteihin?:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Julkaisen semmoset joihin aion vastata ja joskus taas saattaa käydä niin, että julkasu nappulan sijaan puhelimella söhlin koko homman ja painan poista nappulaa. Joskus myös vastaaminen saattaa ihan täysin unohtua tai sitten en koe tarpeelliseks vastata siihen :--D

   Poista