keskiviikko 25. joulukuuta 2013

merry christmas

HYVÄÄ JOULUA!! <3 Pahottelen, että veny tämmöseks tää postausväli. On ollu kauheesti joulukiireitä, sit tulin vielä kipeekski tossa viimeviikolla ja sit vielä oon säätäny hiusteni kanssa. Sain kuitenkin mustapunaset hiukset värjättyä niinkun jotkut on varmaan jo igstä nähny. Tykkään näistä ihan järjettömän paljon <3 Oli sen vaivan arvosta! Nyt kumminkaan ei näistä oo vielä kuvia. Postausta tulee sitten jossain vaiheessa hiuskuvien kera :--D Ja jos jo haluaa tietää mimmoset  nää on niin kuvia löytää mun igstä (nimimerkki: itsmydancefloor).


Mulla oli oikein kiva jouluaatto vaikka aamulla ei siltä näyttänykkään, eikä vielä päivälläkään, koska meiän viemärit oli tukossa ja koko suihku ja sauna tulvi joten pikkusen veny kaikki joulupuuhat. Lahjatkin jaettiin nyt illalla vasta puol kymmenen aikaan :----D Ens jouluna sit vähän onnekkaammin? (: Mimmonen jouluaatto teillä oli?

2 kommenttia:

  1. No nyt on kyllä pakko kommentoida omaa joulua, koska jotenkin hassusti meilläkin oli vähän ongelmia veden kanssa. :-D Meidän lämminvesivaraaja on menossa rikki, eikä sen takia olla voitu pitää vesiä päällä koko ajan. Ei se onneksi paljoa ole vaikeuttanut, vähän ehkä hidastanut joulun viettoa kun on pitänyt rampata niitä vesiä takas päälle ja taas pois päältä... :-D Muuten oli kyllä oikein kiva jouluaatto. :-)

    VastaaPoista
  2. ihania kuvia:) jouluisia,mut persoonallisia<3

    VastaaPoista