sunnuntai 15. joulukuuta 2013

skeleton leggings

Mulle tuli viimeviikolla Oasapilta tämmöset kahet luuranko legginssit. Oon monesti ihaillu kaikkii tämmösiä erikoisempia legginssejä mut en oo vaa uskaltautunu tilaamaan. Nyt kumminki päätin repästä XD Ja hyvä että repäsin. Nää on täyttä rakkautta! Nää jalassa oon saanu kuulla hauskoja kommentteja mutta ehdottomasti paras oli iskän reaktio kun se näki mut noi röntgen pantsit jalassa. Kunnon huutonaurukohtaus ja "MITKÄ NOI ON XDXDDXD!!!!!!!!!" Että semmosta.. :--D Ootan et tulee lämpösemmät kelit niin pääsee käyttään näitä ihan kunnolla. Vaikka oon mä näitä jo tämmösellä kylmällä kelilläki käyttäny. En tosin napapaidan kanssa. Enkä usko että tolleen tuun pitään muualla ku kotona, mut näihin kuviin toi tuntu hyvältä ratkasulta(:

14.123 14.122
Kaulakoru - EBAY  //  Napapaita - H&M  //  Leggingsit - OASAP.COM  //  Kengät  - EBAY
14.121
Kaulakoru - EBAY  //  Napapaita - H&M  //  Leggingsit - OASAP.COM  //  Kengät  - EBAY
14.12

Piti sitä taaskin pelleillä kun otettiin kuvia. 

I thought that I could start writing in english too. Is there anyone from other country than Finland who reads my blog? What do you think? Should I write in english too? I may not have the best english skills but I could try(---:

Löytyykö teiltä keltään joitakin erikoisempia leggingsejä? Onko ollu kovassa käytössä, vai jääny kaapinpohjalle lojumaan? (Toivottavasti näiden ei tarttis lojua tua kaapissa liian pitkälle ens kevääseen) 

13 kommenttia:

 1. Vouuu toi vika kuva on supermagee <3 Ihanat pökät

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!!(--: <3 mäkin tykkään paljon niistä!

   Poista
 2. Ei englanniks kirjottelua! Se on jotenkin niin mautonta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XD ihan sillä aattelin et jos on ulkomaalaisia lukijoita niin kivempi niillekki et ymmärtää jotain (:

   Poista
 3. Jep älä kirjoita englanniksi. Sen verrn ymmärsin mitä sanoit tossa mutta siihen loppunee mun taidot. Kirjota vaan suomeks

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä suomeks kirjottamista todellakaan lopettas joten ei huolta siitä!(--:

   Poista
 4. Sulla on kyllä maailman täydellisimmät jalat! Oon kateellinen. Tosi onnistuneita ja nättejä kuvia muutenki ♥ Sinä perfection.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana!<3 turhaan kyllä kateellinen kumminkin oot :--D!

   Poista
 5. ihan hemmetin makeet noi kaks viimestä kuvaa! ♥
  mä niin rakastan sun tyyliä

  VastaaPoista
 6. Ihanat legginssit, heti tekis mieli itekkin tilata molemmat :D Mä ainakin tykkään käyttää erikoisempia leggareita, yhet luurankolegginssit omistankin ja sitten semmoiset "leikellyt" ja on kyllä kovassa käytössä :) Ja mitä englanniks kirjotteluun tulee niin kyllähän se kannattaa! Varmaan löytyis ulkomailta kiinnostuneita lukijoita sulle kunhan vaan ymmärtäisivät mitä teksteissä lukee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tilaa ihmeessä, noi on ihan huiput ja varmasti vois sulle sopiikkin jos jo ennestään tykkäät käyttää erikoisempia legginsejä! :--D Jee hyvä et joku on samaa mieltä! Voisin alkaa aina pienen tiivistetyn käännöksen laittaan englanniks(:

   Poista
 7. Hei! Ootko menossa ens kesän sonisphereen? Kovia bändejä, metallica ja slayers!!

  VastaaPoista