maanantai 2. joulukuuta 2013

sunday's outfit

Pitkästä aikaa asukuvia(: Oli ihana kun oli joku ottamassa kuvia kerranki! Ja viä semmoseen aikaan et oli valosaa.  Keksittiin Juuson kans myös miten voin ottaa sisällä asukuvia niin et niistä tulee ihan järkeviä vaikka nyt pimeetä onki ja eikä aikasemmin sisälläkään otetuista kuvista oo meinannu tulla mitään. Eli asukuvia on tulossa toivottavasti taas useemmin!(---: Ja nyt löyty inspistäki jonku verran ja muutamat teistä sano postausideoita niin niitä tässä sit koitan toteuttaa. Niin ja ideoita saa kyllä aina ehdotella.
  
IMG_9316-11.121

Oon päättäny et kuljen nahkatakilla mahdollisimman kauan. Inhoon nimittäin talvitakkeja.. Missään ei varmaa myydä semmosia jotka ois mun tyylisiä. Ainakaan tähän mennessä en o löytäny yhtäkään. Ja nykysetkään talvitakit ei oikein enää iske. Onko jollain samaa ongelmaa?

IMG_9330-1 IMG_9318-1 1.12
Pipo - CUBUS  //  Kaulahuivi - H&M  //  Biker-takki - SHEINSIDE  //  Paita - GINA (väri vääristyy.. oikeesti on maastonvihree)  //  Farkut - GINA  //  Laukku - GINA  //  Kengät - KOO KENKÄ


HELP! Onko jollain muulla semmosta ongelmaa ettei pysty muokkaamaan blogin ulkoasua? Mä en oo tässä pystyny kesästä lähtien tekeen mitään tälle. Fonttivärit ja fontit ei vaidu ja taustaakaan ei saa muutettua.. Tekis mieli tehä muutoksia tälle, mut ei vaan onnistu..

16 kommenttia:

 1. jos oot koskenu html koodiin, niin sit se muokkaus homma ei toimi! mutta sen pitäs alkaa toimiin jos valitset sieltä kokonaan uudestaan jonkun blogimallin. mikä on kyllä jostain niin syvältä ... >:-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä olla, että oon vahingossa siihen menny koskeen .. noo mut pitääpä koitta tollain!

   Poista
 2. joskus tossa muokatessa se voi takkuillaa niin, että toimii vaa jos nollaa koko mallin ja alottaa ihan alusta, sillei on ainaki ite toiminu. kantsii ehkä vaan kirjottaa ylös tai jotain noita olevia juttuja jos ei muista miten mikäki oli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää siis varmaa alottaa alusta.. Kiitti vinkistä! Voiain kyllä kattoo jotaki näitä fontti juttuja ja semmosia ja laittaa ylös(:

   Poista
 3. Mulla on kanssa ihan sama homma ton ulkoasun kanssa! Varmaan johtuu just siitä että oon jotain niitä html-koodeja sorkkinut :D

  VastaaPoista
 4. Kannattaa varmaan etsiä talvinahkatakki jossa on kunnon vuori ja sen takin pitäs olla oikeeta paksua nahkaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luit mun ajatukset! Tommonen takkihan ois ihan unelmatakki <3 Ainoo ongelma on vaa hinta /:

   Poista
  2. Nahkatakkiin kannattaa panostaa kunnolla meinaan se kestää ja säilyy. Maksoin omasta takista 150 euroo

   Poista
 5. Mullakin on toi sama ongelma bloggerín kanssa. :s

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva blogi, sait lukijan! Pakko kysäistä, että mistä olet ostanut avenged sevenfold vaatteita. Tarkoitus olisi tilata, mutta en ole löytänyt kuin muutamia malleja. Kiitos jo etukäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti! Ihan empillä on tosi laaja valikoima, sit myös ihan a7x verkkokaupasta löytyy ja sit liikkeitä mistä löytyy kans on swamp music ja hellsinki. Swamp musicista oon ostanu a7x paitani(:

   Poista
 7. Ihan sama ongelma mulla!! Mistään ei löydy omantyylistä takkia, kun kaikissa kaupoissa näyttää olevan vaan niitä samoja ja niitä on jokaisella suunnilleen. Nettikaupatki käyty läpi mut ei vaa tunnu löytyvän sit mistään, joten nahkatakilla mennään :D ja tosi kaunis oot :>

  VastaaPoista
 8. ei nyt kannata muodin vuoksi paleltua :--D kyl sä nyt jonkun löydät!

  VastaaPoista
 9. You look stunning, pretty girl!
  Greets from germany :)

  VastaaPoista