sunnuntai 29. joulukuuta 2013

movies and shopping

Mun ja Juuson lomapäivät on koostunu lähinnä Juuson sukulaisilla käymisestä, kuvaamisesta, shoppailusta ja varsinki leffojen kattelemisesta. Meiän loma on ollu siis tähän asti aika rento ja kiva ja uskon, että tulee samalla linjalla jatkuun. (: Ollaan katottu disney-leffoja oikein urakalla. Käytiinki kattoon uusin Disney pixars prinsessaleffa -Frozen elokuvissa. Olin jo pidemmän aikaa halunnu nähdä sen ja nyt tuli vihdoin hyvä tilaisuus käydä kattomassa. Nauratti vähän kun nähtiin muut ihmiset jotka sitä leffaa oli tullu kattomaan, oltiin sielä semmosien sulosien pikkulapsien keskellä! :--D Vaikka nyt vähän vanhempia oltiin kun muut siellä niin täytyy sanoo, että kyllä tykkäsin! 


Myöhemmin samana päivänä kun tota Frozen-leffaa oltiin kattomassa niin lähettiin myös käymään Matkuksessa. Oon oikein tyytyväinen löytöihini. Pari juttua kuitenkin jouduin jättämään kauppaan mm. punaset maiharit, raitafarkut... Mutta ehkä mua vähän lohduttaa noi toiset hyvät löydöt. Niistä tuleekin sitten asukuvina postausta myöhemmin!(:

Oltiin matkuksessa myös eilen. Tosin oltiin vaan nopeesti käymässä sielä Sonjan ja Jermun kanssa. Lompakkoki pysy visusti kii lukuunottamatta illan leffaherkkujen ostamista. Käytiin vaan parissa kaupassa ja kahvilla. Tai no mä olin pikemminki kattomassa kun muut on kahvilla, koska en kahvia juo. :--D Nää alemmat kuvat on siis eiliseltä!

id

Kattellaan Juuson kans usein leffoja ja välillä tuntuu siltä että kaikki ollaan jo nähty, mutta kumminkin aina jostain löytyy joku leffa. Jos tiette jotakin hyviä leffoja (ei mitään kauhu, scifi, trilleri..) niin vinkatkaa ihmeessä!(:

Onko muillakin kulunu loma samoissa merkeissä, shoppaillen ja leffoja kattellen?

4 kommenttia:

 1. Kiva postaus jälleen! Oma loma kulunut pääasiassa leffojen ääressä, kun ulkona on niin liukasta ja märkää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo ei oo kyllä kauheesti tehny mieli lähtee ulos.. /:

   Poista
 2. ootko sä uudenvuodenki kuopiossa? mitä te meinasitte tehä sillon? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu oon(: Varmaankin kuvaillaan Juuson kans raketteja!

   Poista