perjantai 27. kesäkuuta 2014

animal print bralets + lipsticks

Pitkästä aikaa on tullu shoppailtua, ja aattelin nyt muutamista tulla laittaan kuvat. Oltiin siis Ruotsissa tällä viikolla. Mentiin sinne päivä tukholmassa- risteilyn yhteydessä. Oli kyllä harmittavan vähän shoppailuaikaa. Sielä ois voinu muutaman päivän kiertää niitä kauppoja. Tuli semmonen HALUAN MUUTTAA RUOTSIIN-fiilis. Mulla oli muutama kauppa mistä odotin ostavani paljon kaikkee, niitä oli mm. sephora, shockstore ja topshop. No shockstoresta ja topshopista en sit ostanukkaa mitään, mutta sephorasta lähti mukaan kaks huulipunaa. Olin aatellu et ostan sephoran liikkestä kat von d:n meikkejä, mutta eihän niitä sielä ollu ): Oon kumminkin tyytyväinen ostoksiini. Tässä muutama niistä + pari muuta uutta juttua. 


Leopardi-bralet - OASAP.COM (saatu)  //  Croco-bralet - H&M 

4056A N°45 - SEPHORA  //  Moon Walk 118 - VIVA LA DIVA  //  4031A N°38 - SEPHORA


Oon muutaman kerran kokeilun jälkeen vähän pettyny noihin sephoran huulipuniin. Ne nimittäin on tosi ns nestemäisiä koostumukseltaan ja lähtee leviimään yli huulten vaikka ois tosihyvin tehty pohjustus /: Mutta on ainakin nätin sävysiä!!(: Ja toi turkoosi huulipuna on kyllä aivan ihana<3 ei mitään moittimista!


12 kommenttia:

  1. Sulla kun on toi Romwen banneri, niin onko sut hyväksytty siihen bloggaajaohjelmaan vaikka lukijoita on alle 2000? Ite etsin nyt yhteistyökumppania mut nää Aasian kaupat vähän epäilyttää, joten ois ihana jos voisit kertoa vähän miten toi homma toimii! Jos et halua kommenttiboksiin sepostaa niin mulle voi laittaa meiliäkin nooravanity@hotmail.com. Löysin blogisi jonkin aikaa sitten ja sulla on tosi makee tyyli, niin pakko oli jäädä seurailee :)

    VastaaPoista
  2. mite sä jaksat meikkaa joka aamu nii kivasti?!?! sul on aina iha hirveet meikit, ei pahalla ne on hienot mutta mite sä jaksat?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei mee ees aamusin ku korkeintaa 20min ku meikkaan xd kouluaamuina herään 45min ennen ku pitää lähtee bussiin, eli ei siinä kauaa oo aikaa mut hyvin ehtii ja jaksaa. Itseasiassa musta tuntuu et heräänki aamusin paremmin ku meikkaan, koska siinä on tekemistä :---D

      Poista
  3. Ihana tuo kroko-toppi, toivottavasti nähdään joskus asukuvissakin sitä! :) Ainakin oletan että nuo ovat ihan päällistoppeja. ;) Miulla on mietinnässä ollut tuollainen samanmallinen toppi, vaan en oikein ole varma miten sen yhdistäisi niin, ettei se näyttäisi ihan alusvaatteelta. Materiaalihan noissa tekee sen, ettei ihan sama asia ole, mutta mallin takia ja kaaritukien takia tuntuu hankalalta yhdistellä ainakin miusta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti näkyy asukuvissa! Ite oon tommosia käyttäny lähinnä korkeevyötäröisten alaosien kans eli, farkkujen, maksihameen, hameen ja shortsien kans!(:

      Poista
  4. Aah täydellisiä noi huulipunat! Varsinkin tuo turkoosi :)

    VastaaPoista
  5. Eikö tuolta oasapilta tilatessa tuu tullimaksuja kun aina oon niin itse luullut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oisin toivonu ees jotain vastausta tohon ylempään kysymykseeni :(

      Millä perusteella sanot ettei tulleja tule, kun Oasapin tavara tulee Kiinasta ja Jenkeistä, jotka ei kumpikaan kuulu EU:un? Sillon ei tule jos tilaa vaan ~20 eurolla, mut suuremmissa summissahan on aina se riski, että pitää ALVeja maksaa päälle.

      Poista
    2. Aioin laittaa kunnon vastauksen paremmalla ajalla sähköpostiin!(: voin laittaa jos haluat?

      Itelle ei oo tullu tulleja eikä kuulemma kavereillekkaan jotka tuolta on tilannu. Ja näin on ollu isommissakin tilauksissa kun 20e. Voihan se tietty olla että tulee tulleja jos ok vaikka tosi kallis ja painava tilaus ollu mut omien ja tuttujen kokemusten perusteella voin sanoo et jostaki 40e tilauksesta ei oo tullu tulleja.

      Poista
    3. Aa okei! Laita vaan jos jaksat :3

      Niin niin eli ei oo tullu lisämaksuja kellekään, mut täytyy muistaa et se on silti mahdollista! Jotakuta harmittaa kun laittaa ison tilauksen menee ja sit on se 1/1000 epäonninen jolle mäjähtää monen kympin verot :'D

      Poista