torstai 26. kesäkuuta 2014

Random makeup tutorial

Jeee vihdoin meikkivideo tehty!



Mitäs tykkäsitte? ja saitteko jotaki inspistä :--D? JA LAITTAKAA TOIVEITA MEIKKIPOSTAUSTEN SUHTEEN, TEEN NÄITÄ MIELELLÄNI!!(:

17 kommenttia:

  1. Ai hitto miten upea meikki! Sulla on muutenkin tosi kauniit kasvonpiirteet ja osaat vielä korostaa sun parhaita puolia noin hyvin! :) Itselleni ei tosiaan tuollainen meikki kävisi ikimaailmassa, mutta sulle se käy kuin nenä päähän! Keep going girl! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihanasta kommentista!(: I will!<3

      Poista
  2. jee tää oli kiva! oot niin kaunis!

    VastaaPoista
  3. Vaude, näyttää niin helpolta.. Ole itse melko tumpelo tekemään mitään rajausta enempää, rajausten kanssa saan kanssa stressata sitä että leviikö vai ei :D Osaat meikata tosi hyvin, kateeksi käy! Lisää saa tehdä näitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaaa ei se mullekkaan aina helppoo oo XD Mäkin stressaan rajauksia, koska jos ne tunaroi nii sillä saa helposti pilattua vaivalla tehdyn luomivärimeikin. Oiskohan joku rajauksien teko tutorial kiva, jossa ois jotaki vinkkejä ja ideoita? :--D

      Poista
    2. Ois tosi kiva jos tekisit rajauksista jonkun videon, kun aina jotenkin niissä onnistuu tunaroimaan, ja sulla se menee aina niin loistavasti! :) Ja aivan upea meikki, harmi vain kun ei sovi ihan omalle kohdalle ! :)

      Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mun siveltimet on saatu Sheinsideltä, mutta samoja löytyy myös ebaysta jollakin 10-20e. Riippuen siis siitä montako niitä on. Luomivärin kans käytän noita mitä tossa videolla eli yleensä yhtä pienempää sivellintä jolla saa tarkat kohdat tehtyä, sit isompaa vastaavaa sivellintä ja noiden lisäks häivytyssivellintä(:

      Poista
  5. Vitsit oot kyllä tosi taitava meikkaamaan !

    VastaaPoista
  6. Mitä eyelinerii käytät?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun eyeliner on ginasta (--: parasta mitä mullon ollu vaikka oon jotaki iha meikkimerkkienki kokeillu.

      Poista
  7. tossa videolla ei vissiikää näkyny että mitä laitat sun kulmii? ni viittisitkö kertoa että mitä laitat (-: ite käytän vaa perus kulmakynää, mut se ei oikee oo hyvä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näkyy siinä!(: siis tommosta kulmakarvapalettia käytän ja siveltimellä laitan, jonka jälkeen siveltimen kans peitevoiteella viimestelen rajat. Ebaysta löytyy halvalla ku hakee eyebrow palette!(:

      Poista
  8. Aloin vasta lukemaan sun blogia ja todella mielenkiintoinen blogi on :) Tää video oli tosi hyvä ja osaat meikata todella hyvin!

    Ps. Sulla on ihanat hiukset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että tykkäät! Kiitos paljon<3(:

      Poista