maanantai 1. syyskuuta 2014

kimono

Oon kauan kuolannu tommosia hapsukimonoja, mutta enpä oo sitten raaskinu ostaa. Nyt kumminkin sain tommosen oasapilta, ja sielä se oli vielä semmoseen hintaan, että ois ihan ostaakkin voinu!(: Tää on oikein ihana<3 Tykkään paljon, ainoo vaan että ton kanssa on kyllä haastetta kulkee kun meinaa joka paikkaan jäädä hapsuista kiinni xd Ehkä ton kans oleminen vaatii vaan totuttelua. 

Kimono - OASAP.COM (saatu)  //  Toppi - CARLINGS  //  Farkut - CUBUS 

Sattuuko teiltä löytyyn kimonoja? Mitäs tykkäätte kimonoista kivoja vai ei?



4 kommenttia:

  1. aivan mielettömän magee tukka sulla! jos kaipaat jotain postausideoita niin tässä olis kaksi: vuosien varrella miten sun hiukset ovat muuttuneet ja hiuspidennys kokemuksia, esim. mitkä on ollut parhaat (klipsit, teipit), mitä huonoa on ollut ja yleisestikkin kaikkee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Toi on kyllä hyvä idea, vaatii kuvien kaivelua, mutta voisin vaikka yrittääkkin tehdä!(--:

      Poista
  2. Ihania kuvia! Oot kyllä löytäny niin sun tyyliin sopivan taustan ku olla ja voi :) mun mielestä noi kimonot on kyllä kivoja, mut ittelläni en jotenkin semmosta näkis kun näytän jotenkin tyhmältä tommosilla pitkillä ja löysillä vaatteilla. Mut sulle kyl sopii :)
    P.S. sulla on tosi kiva blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kehuista(: Joo, mulla taas on se, että en välttämättä osais käyttää lyhyempää löysää kimonoo. Tuntuu, että ne näyttää mulla hölmöltä :D

      Poista