torstai 4. syyskuuta 2014

Linkkaa blogisi!

Ajattelin että olis pitkästä aikaa kiva tehdä tämmönen Linkkaa blogisi -postaus ja samalla löytää uutta luettavaa itelle!(: En oo pitkään aikaan löytäny mitään uutta luettavaa joten eiköhän nyt ois korkee aika. Laittakaa siis ihmeessä blogien linkkejä tulemaan kuvan alla olevien kriteerien mukaan!


1. Tää on tarkotettu vaan mun blogin lukijoille, joten jos osallistut sun täytyy olla mun lukija. (eikä nyt mitään semmosta että klikkailee itsensä lukijaks vaan tän takia :D)
2. Lyhyt kuvaus blogista? Muutama sana riittää, kunhan antaa jotakin suuntaa(:
3. Linkki blogiisi.
4. Tää on vapaaehtonen, mutta ois kiva saada teiltä palautetta mun blogiin liittyen!


En laita tähän vielä mitään viimestä osallistumispäivää. En myöskään osaa sanoo kuinka monta blogia tähän valitsen, mutta sen mukaan mitä mieleisiä löytyy!


27 kommenttia:

  1. http://butnottwice.blogspot.fi/
    satunnaisia kuvia ja kuulumisia

    oon seuraillu sun blogias vaikka jo kuinka kauan ja rakastun vaan kokoajan enemmän sun tyyliin ja sun blogipostauksiin! ja mun mielestä kaikki noi sun postaukset mis kerrot kaikkee vinkkejä ja miten jotakin voi tuunailla ite on oikeesti tosi kivoja! :-)

    VastaaPoista
  2. http://julmasalla.blogspot.com
    Sairas nuori nainen vihaa ja rakastaa elämää.

    VastaaPoista
  3. http://a-small-externally.blogspot.fi/?m=1

    Alle puolen vuoden päästä 18- vuotta täyttävä tyttö, lifestyle blogia kirjottelen ja vihdoin uskaltautumassa pikkuhiljaa olemaan se oma itsensä miltä haluaa näyttää!:)

    VastaaPoista
  4. Voitko tän lisäksi tehdä vaikka semmoisen postauksen missä esittelet sun lempi blogit, olis mielenkiintoista nähdä millaisia blogeja luet (:

    VastaaPoista
  5. http://tannifloats.blogspot.fi/

    lopetin jonkin aikaa sitten - näin karkeasti jaoteltuna - lifestyle blogini, Superhero Stuffin ja pistin nyt pystyyn samaan osotteeseen tämmösen enemmänki valokuvauspainotteisen blogsun, joka on siis aika alkumetreillään vasta mutta toivottavasti saat siitä jotain irti :)

    Sun blogista jos pitäis antaa palautetta, no, oon ollu lukijana oikeesti ties miten kauan! Nykypäivän blogirintama on niin täynnä toinen toistaan samanlaisempia blogeja ja harvoin niiden kirjottaja erottuu persoonallaan mitenkään, mutta oot yks niistä jotka kyllä jää mieleen ja joita jaksaa edelleen seurailla! Sulla on mahti tyyli ja musamaku, kirjotukset ja upeet valokuvat tietty plussaa! Keep on going girl!!

    VastaaPoista
  6. http://marjutin.blogspot.fi/ 27-vuotias espoolainen sekametelisoppa. Maalaistyttö, josta kasvoi lävistetty ja tatuoitu punapää, ujo puuma ja hellyydenkipeä lukutoukka. Muina titteleinä toimistotyöläinen, avovaimo ja biseksuaali.

    Löysin sun blogin vasta pari viikkoa takaparin, oon selaillut uusimpia ja vanhimpia tekstejä ja ihmetellyt kuinka paljon oot muuttunut. :)

    VastaaPoista
  7. http://hemulisway.blogspot.fi/
    18-vuotias kirjastoalan opiskelija pikkupaikkakunnalta kertoilee arjestaan kuvin ja sanoin.

    Oon jo jonkin aikaa seuraillut sun blogia (ainakin reilu puoli vuotta), alunperin aloin varmaan seuraamaan blogia sun persoonan ja tyylin takia. Tää on vähän erilainen mitä nykyajan massablogit ja erottuu joukosta edukseen.

    VastaaPoista
  8. http://hannaslipofthetongue.blogspot.fi/

    18-vuotias raskaan musiikin rakastaja kirjoittelee enemmän tai vähemmän asiaa.

    Sun blogia olen jo kauan lueskellut ja aina tykännyt hurjasti! Sun tyyli on aivan mahtava ja kuolaan kaikkia vaatteitasi ja meikkaustaitojasi. Jatka samaan malliin 8)

    VastaaPoista
  9. http://ropsoni.blogspot.fi/
    Olen 19-vuotias yliopisto-opiskelija ja postailen arjestani ja asuistani :3

    VastaaPoista
  10. cahvilla.blogspot.com

    Ehkä maailman laiskin kirjoittelija ilmottautuu! Mutta tekstiä ja kuvia tulee tasaisen epätasaisesti, innostus on välillä hukkapiilossa. 21-vuotias tavallinen tallaaja lapin pikkukylästä, yhden vaimoke, yhden äiti. :) Oon sinun blogia lueskellut ties kuin pitkään, jatka samaan malliin! :)

    VastaaPoista
  11. http://kukkanens.blogspot.fi/
    "Kahdeksantoista vuotta täynnä ja valkoinen lakki tähtäimessä! Intohimoina mm. meikkaus, hiustenlaitto ja valokuvaus. Blogistani löydät höpötystä arkielämästä päivän asuineen sekä juttua meikkaukseen ja hiuksiin liittyen."

    Sulla on ihan mahtava ja inspiroiva tyyli: vaatteet, asusteet, meikki, hiukset ja kaikki! Tykkään sun blogissa hienoista kuvista ja DIY-postauksista :)

    VastaaPoista
  12. http://wellitsureaintprada.blogspot.fi/

    22-vuotias nuoren naisen alku kirjoittaa blogia edullisuuteen pyrkivästä elämäntyylistään. Opiskelijalla ei välttämättä ole aina niin kauheasti rahaa taskussa, mutta se ei tarkoita etteikö itse ja oma elinympäristö voisi näyttää nätiltä! Blogini käsittelee pääasiassa sisustusta, ulkoasua, vaatetusta, meikkausta, hiuksia ja pieniä arkisia asioita. Tavoitteenani on vinkata lukijoille kun olen tehnyt edullisia löytöjä tai keksinyt edullisia ratkaisuja kauneuden rakentamiseksi!

    VastaaPoista
  13. t-vivrelavie.blogspot.fi

    Blogi joka etsii suuntaansa, tavotteena kuitenki runsaskuviset postaukset aina sillon tällön :-)
    Ollaan ihmisinä aika samanlaisia, meiä musiikkimaku on aika lailla samalla linjalla ja mieki tykkään näytellä ja laulaa ja muuta :D

    VastaaPoista
  14. http://makkapic.blogspot.fi/

    23 // Jyväskylä // Valokuvaus :)

    VastaaPoista
  15. 18-vuotias lifestyleblogia kirjottava tyttö länsi-suomesta. Käyn kolmatta vuotta lukiossa ja sen ohella vietän aikaa kavereitten kanssa ja tietysti bloggaan! http://tresbeau-wera.blogspot.fi

    VastaaPoista
  16. Syvällisiä- ja asiatekstejä kirjoittava 17-vuotias tyttö, postaukset höystettynä itse ottamilla kuvilla.
    mylife-minnea.blogspot.fi

    Rakastan sun blogia ja ulkonäköös yli kaiken. Toivottavasti jatkat postailua vielä pitkään !

    VastaaPoista
  17. http://karooo-sweetlife.blogspot.fi/
    päivittäistä elmää kuvien kautta. Ite pidän sielukkaista kuvista, tän takia pyrin itsekkin sellaisiin!

    Vähän sun blogiin liittyen, oon seurannu tätä jo vuosia. Jotenkin on ollut mahtavaa seurata siun kehittymistä, samalla kun ite oon kasvanut. Siun tyyli on kehittynyt niin paljon, ja oon saanu seurata kun tuut ulos kuorestas. Vaikken ookkaan pitkiin aikoihin mitään kommentoinut, niin yks lemppari blogeista edelleen, vielä vuosienkin jälkeen :-)

    VastaaPoista
  18. http://www.sateenkaariponii.blogspot.com

    No, eipä ole kyllä samaa tyyliä ulkonäöllisesti sun blogin kanssa. Sellaista normaalin punapää lukiolaisen normaalia elämää, muutamilla mielipiteillä höystettynä.

    Sun blogia olen seuraillut jonkin aikaa jo, taisin löytää sinun poikaystävän kautta blogisi. Aivan ihana tyyli ja taito meikata! Enemmän tänne olen tullut kuvia katselemaan, vaikka kyllähän minä ne tekstitkin luen. :)

    VastaaPoista
  19. hmm valokuvailen ja oon kaikkea muuta ku lifestyle-bloggaaja, vielä vähä omaa suuntaa hakemassa kuitenki. kirjotan kaikesta paitsi siitä, mitä kuuluu ja mitä söin tänään.
    http://kolmekertaakolme.blogspot.fi
    oon seurannu sun blogia siitä lähtien ku löysin sen irc-galleriasta joskus kauan aikaaaa sitte (XD) ja mä tykkään kaikista tyylijutuista jne koska oot nii omalaatusen näkönen.

    VastaaPoista
  20. http://mysecretmushroomworld.blogspot.fi/
    kohta 17v matkailualan opiskelia, aika samanlaisen musiikki maun omaava, kirjotan aika satunnaisesti mistä sattuu, mutta yleensä hetkistä mitkä haluun jakaa muillekkin.
    Oon sun blogia jo pitemmän aikaan seurannu ja sun postauksia on ihana lukea, eniten pidän DIY-postauksista koska niistä on saanu monia hyviä ideoita:)

    VastaaPoista
  21. http://rosalias.inspirations.blogspot.com
    18 vuotiaan tytön blogi jossa kirjoitellaan sarkastisella asenteella milloin mistäkin!
    Mitä blogiasi selasin niin mieleen jäivät kirjoittajan kauneus ja omaperäiset ja upeat asut!

    VastaaPoista
  22. Http://storyofmylife-pepa.blogspot.com tamperelaistyttösen lifestyle-blogi, rakastan valokuvausta ja kuvailenkin kaikkea laidasta laitaan mut blogini on ehkä eniten asupainotteinen :)

    Tän sun blogin löysin indiedaysista ihan just vasta äsken mut ihastuin heti sun rohkeeseen tyyliin ja persoonalliseen ulkonäköön plus tietty upeisiin kuviin :)

    VastaaPoista
  23. http://minttusblog.blogspot.fi/

    Tamperelaistytön lifestyle-blogi maustettuna asukuvilla säännöllisin väliajoin :-)

    VastaaPoista
  24. http://sarify.blogspot.fi/

    Kirjoittelen oikeastaan kaikesta mitkä liittyy jotenkin mun elämään. Esim. keikoista, reissaamisesta ja meikkaamisesta, milloin mistäkin. Myöhemmin on kiva aina lukea haikein mielin ja muistella niitä tapahtumia.

    Löysin tän sun blogin vähän aikaa sitten (oliskohan ollu indiedaysista) ja heti kiinnostuin tästä blogista, koska kirjoitat mielenkiintoisista jutuista, joista saa inspiraatiota omaan elämään. Jatka samaan malliin :)

    VastaaPoista
  25. http://jassuboy.blogspot.fi/

    Kirjoitan vähän kaikesta mitä vaan tapahtuu, musiikista ja tyylistäni yms. :)

    Sun blogi on aivan ihana ja oon lukenu sitä jo varmaankin vuoden :D sun tyyli on aivan mahtava ja sun teksteistä saa inspiraatioo!

    VastaaPoista
  26. www.so-restless.blogspot.fi

    Huudan, tanssin, riehun ja nauran.
    Yritän, taistelen, häviän ja voitan.

    ------

    Pidän sinun blogin kokonaisuudesta. Se on selkeä, mutta persoonallinen.
    Ulkoasu toimii. Sisältö toimii. Sinun tyyli toimii. Sinä toimit.

    Tykkään, ja siksi sitä ahkerasti seuraankin.

    VastaaPoista
  27. http://photographyastrid.blogspot.fi/

    21-vuotias valokuvauksenopiskelija postailee kuviaan ja aika ajoin innostuu jotakin kirjoittelemaan, koittaa tehdä tutoriaaleja mutta useimmiten laiskistuu ja juo teetä.

    Oon seuraillu sun blogias nyt varmaan öö.. vuoden? Tykkään tosi paljon asukuvista ja niitä sais olla enemmänkin, ja kaikki meikkeihin liittyvä kiinnostaa paljon! Sulla on ihan mieletön tyyli jonka kehittymistä on ollu tosi kiva seurailla :)

    VastaaPoista