tiistai 2. syyskuuta 2014

mistä vanhojentanssimekko? help!

Mulla alkaa lähestyä vanhojentanssit ja mekkoo on tullut tässä jo vähä kauemman aikaa etsiskeltyä. Mitään en oo vielä oikein löytänyt. Eniten tähän mennessä mun silmää on mielyttänyt kollaasin vasemmassa yläkulmassa oleva nude mekko. Ongelma vaan on se, että se ei oo musta. Toisaalta taas sitten haluisin mustan mekon jossa olis pitsiä. Tuntuu, että aina kun löytyy kiva mekko niin eiköhän sitä oo kaikkina sateenkaaren värinä paitsi mustana. Joku muukin väri saattais mennä, mutta ei tähän mennessä oo iskeny vielä mikään niin, että tuntuis omalta. 

Toinen mikä vaikeuttaa mekon löytämistä on se, että mä en mieluusti 100e enempää maksais mekosta. 150e on maksimi ja sillon pitää olla mekon jo ihan täydellisen hieno, että sen vois maksaa. Netistä löytyy kyllä paljon alle 100e maksaviakin, mutta ei vaan mun tyylisiä. Alkaa jo iskee epätoivo joten ajattelin tulla purkamaan tätä asiaa blogin puolelle. Ehkä teistä saattaa löytyä semmosia joilla on nyt sama tilanne eli mekon etsiskely käynnissä?


Kysyisinkin nyt teiltä apua :D! Linkatkaa mulle kaikkia sivustoja mistä vois löytyä kivoja hyvään hintaan, ja miksei vaikka suoraan vois jotakin mekkoakin linkata jos haluaa. Voisin hyvin myös ostaa mekkoni käytettynä joten jos teillä sattuu olemaan myynnissä jotakin niin saa senkin linkata? Kaikki mahdolliset vinkit ja linkit on tervetulleita! (: Kiitos paljon jos joku jaksaa vaivautua<3



29 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Sieltä oonkin kattellu mekkoja, mutta vielä ei oo ainakaan mikään oikeen iskeny, voi olla että pitää selata uudelleen :--D!

      Poista
  2. Oii, toi kolmas mekko ylhäällä ois magee!!

    VastaaPoista
  3. Ooks kattonu dylanqueen tai victoria's dress?☺️ mut toi oikeel iha alhaal ois sulle hyvä!😍 yhyy mäkä en oo viä löytäny ;(( t lippi🙉🙆

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo ihan varma XD noi kuulostaa kyllä tutulta! Se ois kiva mut haluun vähemmän puff mekon XD KYLLÄ ME VIELÄ LÖYDETÄÄÄN!! :--D

      Poista
  4. Suosittelen kovasti Tidebuy sivustoa, sieltä itselleni mittatilaustyönä tilasin mekon, ja hinta sillekkin tuli tullit mukaanlukien noin. 140e
    Siellä juurikin plussaa tuo mittatilaus sekä se aivan törkeän suuri väri ja mekko valikoima :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä!<3 (: Sieltä en vielä ookkaan kattonu.

      Poista
  5. http://m.asos.com/mt/www.asos.com/Jarlo/Jarlo-Cami-Strap-Maxi-Dress-with-Lace-Insert/Prod/pgeproduct.aspx?iid=3623531&cid=5235&sh=0&pge=0&pgesize=50&sort=-1&clr=Navy&un_jtt_v_frompage=0 Tollasen alle tyllialushame niin on vähän muhkeempi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä tosi söpö, kiitos vinkistä!(: En tiedä kyllä vaan onko toi ihan se mitä haen, mutta toisaalta oon kyllä ihan pihalla sen suhteen mitä mä oikein haen hahaa :--D

      Poista
  6. Tidebuy.com
    jjhouse.com

    VastaaPoista
  7. Tanssin ite viime vuonna vanhat ja tilasin mekon Jenjenhouselta, ja suosittelen ehottomasti ees kattelemaan sieltä! Siellä voi valita mekon mittatilauksella, mikä kyllä kannattaa että saa varmasti oikeen kokosen :)

    Mulla itelläni oli tämä http://www.jenjenhouse.com/fi/Tanssiaismekot-Kullanmuru-Kokopitkae-Organza-Quinceanera-Mekko-Jossa-Rypytys-Helmikirjailu-Kukka-T-021017335-g17335 kirkkaan pinkkinä! Mekko jäi kyllä tulliin, mutta sen ei pitäis olla suuri ongelma jos tarpeeks ajoissa tilaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi nyt on saanu toi jenjenhouse sen verran kehuja, että pitää vissiin kattoo koko sivut kunnolla läpi vielä! Joo oonkin miettiny tota tullihommaa, mutta eikai siinä sit mitään jos tilaa just tarpeeks ajoissa!(: Oi toi on aivan ihana mekko!

      Poista
  8. Moi monet kaupungissa olevat liikkeet eivät myy sinun pudjettiisi sopivia mekkoja. Netistä voit löytää samanlaisen mekon jonka liikkeestäkin saisi paljon halvemmalla, mutta siinä on aina riski että jotain menee pieleen eikä sitä pystykkään palauttaa. Suosittelisin siis laittaa rahaa vaa "haisee" tai ostaa joltakulta käytettynä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu näin oon todennukkin ja siks en oo yhdessäkään liikkeessä käyny. Jos ois varaa niin voishan sitä haisemaan laittaa, mutta mun mielestä turhaa semmosen mekon takia jota käytetään kerran /: Käytetty mekko vois kyllä olla hyvä vaihtoehto jos sattuu löytymään kiva!(:

      Poista
  9. Itte tilasin about 4 päivää sitte JenJenhHouselta mistä moni onkin jo maininnu, ja nyt jo tuli viesti että huomenna ois Vantaan tullissa, että ainakin voin suositella nopeen toimituksen puolesta vaikka en mekkoo vielä oo nähny!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitäs ihmettä?? No sieltä tilatessa ei sit näköjään tarvi pelätä, että kestäis mekon saapuminen turhan kauan(:

      Poista
  10. Tosiaan jenjenhouse tosi hyvä, mutta kai tiesit että sielä saa lähes minkä vaan kaikissa väreissä, eli myös mustana?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullon pää niin pyörällä etten muista enää millä sivustolla on hyvät valikoimat ja millä ei :--D Pitää siis selata jenjenhousen sivut uudelleen!

      Poista
  11. Juu muutaman kerran oon kattonu mitä sielä ois, mutta täytyy vielä seurailla josko tulis vielä joku kiva!(:

    VastaaPoista
  12. http://www.fannycrown.com/original-square-long-black-formal-dresses.html

    Miulla on tällänen josta voisin olla ehkä valmis luopumaan. Jos ei nappaa just tää, niin tuolla sivustolla on tosi monia kivoja ja ihan kohtuuhintasiakin! :p

    VastaaPoista
  13. Oma wanhojenpuku on vuonna 2007 ostettu poistomyynnistä stadissa yhdestä juhlapukuliikkeestä, ja maksoi silloinkin rapiat 200€. Ei mikään hirvittävän juhlava, helmenharmaa mekko. Eli suosittelen nettikauppoja kivijalkaliikkeiden sijaan :) Toi ylärivin musta leveähelmainen mekko on aivan upea.

    VastaaPoista
  14. Kannattaa käydä katsomassa mecco.fi sivua. Tilasin sieltä viime vuonna oman mekkoni ja olin tosi tyytyväinen. :) Valikoimaa on paljon, mekot tehdään mittatilaustyönä, värin saa päättää värikartoista itse, eikä mekkoja todellakaan ole hinnalla pilattu: omani maksoi 189€. :)

    VastaaPoista
  15. http://hannaslipofthetongue.blogspot.fi/search/label/wanhat

    mekkoni löysin huuto.netistä. tai no, siinä oli siis tuo helma ja korsetti erikseen ja kyseinen korsetti, joka tuli hameen mukana oli itselleni liian pieni, joten tilasin kuvassa olevan netistä, joka sopikin hameeseen paremmin :) huuto.netistä ostaessani maksoi 90€, ja uusi korsetti maksoi reilu 40€ (en muista tarkkaa hintaa + vannehame myös huuto.netistä.) Kannattaa siis plärätä tori.fi ja huuto.netit, vaikka ymmärrän_oikein_hyvin jos sieltä ei löydy mitään, mustakin suurin osa siellä olevista mekoista on/oli karseita, kun oma tyyli ja mieltymys on mitä on ja halusi jotain niistä tavallisista mekoista poikkeavaa. Kävi vaan helvetin hyvä tuuri kun löysin tuon =D

    En tiedä oliko tästä mitään apua D:

    VastaaPoista
  16. http://www.ebay.com/itm/Sweetheart-Beaded-Tulle-Formal-Evening-Party-Long-Prom-Evening-Dresses-Ball-Gown-/181225468724?pt=US_CSA_WC_Dresses&var=&hash=item2a31e13334


    en tiedä joko sinulle tällainen laitettiin, mutta löysin tämmöisen etsiessäni itselleni mekkoa : )

    VastaaPoista
  17. Call me lady! :)
    Tilasin sieltä ja meni n kk, mekko makso 100€ ja kuljetukset+ tulli n 50€

    VastaaPoista