sunnuntai 5. lokakuuta 2014

mossy wall

Niinkun varmaan huomaatte niin muutettiin tossa Juuson kanssa mun banneria. Oli jo vähän vanha ja hiustyyliki oli ton kuvan jälkeen kolmesti muuttunu :D Puhumattakaan sitten tosta sivukuvasta mikä oli varmaa 1,5 vuotta vanha. Mutta nyt on ne on päivitetty ja eiköhän näillä ainakin jonkun aikaa selviä eteenpäin. Käytiin eilen ottamassa kuvia tota banneria varten ja otettiin sitten muutamia muitakin random kuvia ja ajattelin tulla teille postaamaan niitä nyt. 


Tykkään mun meikistä näissä kuvissa tosi paljon. Olisitteks te kiinnostuneita jostakin meikkivideosta jossa ois mahdollisesti joku ton tyylinen meikki?(: Mulle tuli vähän aika sitten osapilta luomiväripaletti. Noi violetit luomivärit mitä siitä paletista oon tohon meikkiin käyttäny on aivan ihania<3 Laitan tässä myöhemmin kuvia kyseisestä paletista!


Tein mun ekat akryylikynnet!! (okei koitin kerran aiemmin mut ne oli aivan jäätävänrumat kun en tajunnu oikien miten homma toimii) Oon tosi tykästyny näihin ja yllättävän hyvin onnistu vaikka ite sanonkin. Näissä pysyy kynsilakatki yllättävän hyvin vaikka en siis oo mitään akryyliä näiden päälle laittanu. Youtubesta kattelin videoita ja niiden perusteella sitten siis tein nää. Nyt oon kyllä sen verran koukussa, että jatkossakin täytyy tämmöset tehdä. On niin kätevää kun ei oo omat lohkeilevat kynnet kokoajan tarttumassa kaikkialle. Ja on nää akryylikynnet paljon nätimmätkin! Ens kerralla täytyy vaan tehdä vielä pidemmät(: 

Sattuuko sieltä löytymään joku joka tekee akryylikynsiä? Oisko jotakin vinkkejä mulle?(: Kynsi-ideoitakin voi linkkailla, jos vaikka koitan opetella jotakin!

13 kommenttia:

  1. Joku semmonen meikkivideo ois kiva missä teet vähä erikoisemman meikin, esim. et usein tee alarajauksia, niin sellasta u know :D Ja kynsistäkin voisi tehdä videota, niistä tuli oikein nätit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm voisin keksii jotai xd ja joo oot oikeessa vierastan hieman alarajauksia ei sovi mulle aina entiä, nyt oon koittanu kyllä opetella! :D Joo voin tehä sitte ku opin vielä nätimpiä tekemään hahaa(:

      Poista
  2. Ihania kuvia, hiukset ja meikki näyttävät hyviltä! :) Syksyinen look muutenkin, hieno asu. ^^

    VastaaPoista
  3. toi meikki on tosi kiva!! ja noi sun hiukset.....<3 :D

    VastaaPoista
  4. Olet aivan älyttömän kaunis ja kuvauksellinen! Sinut olisi mahtavaa saada malliksi. :3
    Ja uusi banneri on kerrassaan upea! Ihana värimaailma. :)

    VastaaPoista
  5. Mitä huulipunaa sulla on näis kuvissa?:) merkki/sävy

    VastaaPoista
  6. Joo, tee ihmeessä meikkitutoriaali :) tosi nätti meikki.

    VastaaPoista
  7. Aivan älyttömän kaunis oot :> ja inspiroiva! tykkääntykkääntykkään.

    VastaaPoista
  8. iha täydelliset noi kynnet!! <3 lisää kynsi kuvia:)

    VastaaPoista
  9. mistä oot ostanu noi punaset hiustenpidennykset? ja kuinka sait mustista hiuksista noin kirkkaan punaiset?

    VastaaPoista