tiistai 6. elokuuta 2013

at the movies

Käytiin sunnuntai-iltana Juuson kanssa elokuvissa kattomassa Now you see me. Oli tosi hyvä!! Ei voi sanoo, että ois ollu ennalta arvattava, joten kivaa vaihtelua, koska tosi monet leffat tuppaa olee jollain tavalla ennalta arvattavia. Otettiin siinä samalla sitten asukuvat ja kuvailin myös elokuvateatterin puolella joten tässä on nyt hyvänä kontrastina toisilleen nää kuvat. Mulla oli mustavalkonen asu kun taas elokuvateatteri oli täynä kaikkia mahollisia värejä :---D 

Oltiin eilen matkuksessa ettimässä koulujuttuja; penaalia, kyniä, laukkua. No ei löytyny penaalia eikä laukkua eikä normaali kyniäkään. Stabiloita ostin ja mustan löysän topin. Ois ihan kiva löytää laukku. Muuten täytyy mennä kouluu joku vanha laukku kainalossa. Kaikki jollaki tavalla rikki! Vetskareita ei oikein ehjiä oo missään niistä ja tarpeeks isojakaa ei meinaa olla. Hei te opiskelijat jotka kannatte siis kirjojanne koti -koulu välillä niin mimmosia ja minkä kokosia laukkuja teiltä löytyy? Entä mistä ootte löytäny järkevät penaalit? Kaikkialla tuntuu vaan olevan jotaki pikkulapsille suunnattuja. Pitää varmaan ostaa kohta prinsessapenaali, koska tää alkaa olee jo epätoivosta ku ei löydy mitään. Muita epätoivosia? :--D

IMG_8796-1
2
Kaulakoru - CYBERSHOP  //  Toppi - H&M  //  Shortsit - GINA  //  Laukku - LINDEX  //  Verkkosukkikset - EBAY  //  Kengät - STADIUM
IMG_8808-1 21 IMG_8812-1 IMG_8735-1 22

26 kommenttia:

  1. joohei ala-asteelt amiksee asti oon nyt kantanu mukanani hello kitty penaalia :-DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa mulle kelpais kans! Ei vaa o kivoja hellokitty penaaleja missää ):

      Poista
  2. On kyllä pakko sanoa että oon täysin eri mieltä sun kanssa tosta Now you see me:stä. :-D Mikään kohta ei yllättänyt, trailerista oli jo nähnyt parhaat kohdat.
    Ja noista penaaleista sen verran että oon nähny ainakin suomalaisessa kirjakaupassa täällä Kuopion keskustassa aika simppeleitä penaaleja. Ja koulussa käytän aina millon mitäkii laukkua, kangaskassia, isoa olkalaukkua, pientä reppua... :-D Aina tarpeen ja fiiliksen mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai :o no varmaa riippuu siitäki että miten kukaki sen leffan tajuaa :--D ainakaan en ite ois loppua osannu arvata. Kävin kattomassa sieltä eilen, mutta ei kyllä mikää mun mielestä ollu kiva tai simppeli, mut voi olla etten edes kattonu oikeesta paikasta :---D

      Poista
    2. Niinhän se menee, ja mielipiteensä kullakin jne. :-D Ja ne penaalit oli kyl vähän sivummassa että hyvin on voinu mennä ohi silmän. :-)

      Poista
    3. jep(: no justiinsa noin on sit tainnu käydä xd!

      Poista
  3. mulla on kans ollu ongelmia löytää kivoja penaaleja, mut ongelma ratkes sillä että ompelin ite :D ku löytää jonkun kivan kankaan nii ei mee kauaa ommella just sellasta penaalia mitä ite haluaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos!!!<3 Pelastit mut tästä ongelmasta :--D mähän teen sen ite, ku kankaitaki löytyy.

      Poista
  4. mäkin kävin kattoo kuopios ton now you see mee leffan ! oli muute huippu!

    VastaaPoista
  5. asun tos ihan lähel:D

    VastaaPoista
  6. mää tilasin just nyt kesällä tän mallisen repun http://www.overboard.fi/images/reput/oill/OILL_BirgerNavy_2.jpg mutta vaan tällä kuosilla http://www.overboard.fi/images/reput/oill/OILL_DrewLeopard_2HQ.jpg (menipä vaikeeks ku en löytäny oikeeta kuvaa :D) ja penaalina mulla on aina ollu marimekon semmonen silmälasikoko. piti just ostaa uus kun vanha ratkes liitoksistaan.
    . :D

    VastaaPoista
  7. Voi että tiiän tunteen.. siis nykyään nuo kaikki penaalit on suunnattu jollakin autot -kuvioinneilla tai hellokittyllä..ei ollenkaan mun makuun. Ei millään meinaa löytyä ees semmosta yks väristä penaalia..kai ne kaupan omistajat kuvittelee et nykynuoret ei käytä penaaleita :D
    Mulla on laukkuna semmonen valkea alkup. h&mltä ostettu mut itse ostin kirpparilta sen, se on tosi hyvän kokonen ei siis liian pieni tai iso :) Tsekkaa kirpparit, sieltä voi löytyä, ainakin kuopiossa joka kerta kun oon käyny niin monenlaisia laukkuja löytyy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on/: nyt löyty tänään jo laukku! mut vois kyllä jatkossa penkoo enemmän noita kirppareitaki(--:

      Poista
  8. yleensä marimekol on iha kivoi penaalei

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mää en henkilökohtasesti tykkää niistä itelläni :--D perusmusta ois kivat mut muuten ei/:

      Poista
  9. Itelläni on simppeli musta penaali, jossa on valkosella pätkä muumi-sarjakuvasta. Sen ostin pari vuotta sitten Tiimarista, eikä oo kyllä lapsellinen, mitä useimmat kyllä tuppaa oleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin ne tuppaa, harmi etten o sattunu noita ei lapsellisia nyt löytämään.. /:

      Poista
  10. meikkipussit on kans käteviä penaaleina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo yks kaveri sano samaa! mää en vaan o sattunu sitä kivaa meikkipussiakaan löytämään XD mullon joko huono tuuri tai sitten oon liian vaativa kun ei kerta mitään löydy.

      Poista
  11. Ihana tuo päkis-kaulakoru!, mistä oot hankkinu sen ? :)

    Muuten ois kiva jos tekisit taas videota :D Mulla olis siihen ehdotuskin, että esittelisit lempivaatteita/asusteita videolla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Juusolta sain lahjaks ton ja tais olla cybershopista!(: joo oon miettinykki että ois kiva pitkästä aikaa kuvata videoo ja toi on itseasiassa hyvä idea, pitäs vaan enää miettiä mitä kaikkee siinä näytän :--D

      Poista
  12. asuuks juuso kuopiossa ja sä tampereella, vai mitä ihmettä? :-D

    VastaaPoista