maanantai 28. lokakuuta 2013

ebay part 2

Tein joskus viimekuussa postauksen ebaysta ja vinkkailin hakusanoja ja tuotteita teille. Joku kuitenkin pyysi vielä postausta tuotteista mitä oon ostanu. Joten otin kuvat suurinpiirtein kaikista ebaysta ostamistani jutuista kuvat. Muutamat jutut tästä puuttuu ja pidennyksistäkään en ottanu kuvaa vaikka niitä oon ebaysta kans ostellu. Voitte vielä kysyä jos bongaatte jotakin tuotteita kuvista, mutta ette tiä millä hakusanalla semmosen löytäis!

IMG_8604-1

Oon tilannu vaan tän verran vaatteita ebaysta, ainaki muistaakseni :--D Ja oikeestaan ton Iron Maiden paidan Juuso tilas mulle. Ja kaikkein alimmaisena näkyvä paita oli pitsimekko jonka leikkasin sitten napapaidaks sen takia, etten sitä mekkoo ikinä käyttäny. Mutta joo näitä kaikkia oon käyttäny tosi paljon.

IMG_8590-001-1

Suosittelen tilaan venytyskorut ebaysta! Kaikkee ei sieltä löydy, mutta tommosia peruskoruja löytyy tosi halvalla. Tässä kuvassa näkyvät on 8mm ja tällä hetkellä mun venytykset on 6mm. Tarkotus ois venyttää tohon 8mm, mutta vielä siihen en o onnistunu kun ei oo korvat oikeen suostunu venyyn ): Oisko vinkkejä? Oon myös tilannu kaks napakorua, toinen (kuvassa oleva) oli väärän kokonen ja toinen hyvä, mutta sitä en löytäny, että oisin kuvan voinu ottaa.

IMG_8534-001-1

Koruja oon tilannu eniten! Tässä on kaikki, ainakin suurinpiirtein kaikki niistä. Ja ihan päivittäisessä käytössä on nää!(:

IMG_8573-001-1

Oon tilannu myös tekoripsiä ebaysta. Noi kaikki on aika näyttäviä ja luonnottomia, mut taas noi irtotupsut sulautuu hyvin omiin ripsiin. Kampaamoklipsit ja kulmakarvaväripaletti on kans ahkerassa käytössä!

IMG_8548-1

Nää on ainoot kengät mitä oon tilannu. Noita avokkaita ei o kauheen monessa tilanteessa voinu käyttää, koska ne on sen verran korkeet ja toiset on sen verran uudet, että vielä en kauheen montaa kertaa o käyttäny, mutta käyttäny oon kumminki!(:

27.10

Tästä repusta oon tykänny paljon, vaikka vähän harvemmin oon käyttäny. Toi on kuitenkin jo vähän käytössä ehtiny rikkua, kun oon tunkenu ton liian täyteen :--D

IMG_8527-001-1

Tässä kaikki kännykän kuoret mitä oon tilannu ebaysta. Oikeestaan näiden lisäks mulla ei oo ku yhet kuoret. Mut joo ompas värikkäitä :--D Hopeeta, harmaata, mustaa, kimaltavaa ja kiiltävää! Nää ainakin käy monen asun kanssa(:


Jos tulee ebay kysymyksiä käykää kattoon löytyiskö vastausta edellisestä postauksesta johon pääsette TÄSTÄ. Jos vastausta ei löytyny kysykää ihmeessä!(:

16 kommenttia:

  1. tosta venyttämisestä voin sanoo että kun ite venytin 6mm --> 8mm nii laitoin vaan just tollasen piikin ja laitoin sitä pikkuhiljaa paikoilleen parin päivän ajan (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäki tein just tollain ja molempiin korviin just koitin vuorotellen, mutta ei kumpikaan oikeen tykänny ja jouduin vaihtaan si takas 6mm ):

      Poista
  2. no kannattaa aina 1 milli errallaa venyttaa.. :) itekki teen nii ni ei satu nii paljoo (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 7mm koruja ei vaa oikein löydy ja spiraalilla tai tommosella plugipiikillä oon ennenki saanu hyvin venytettyä, nyt vaan ei meinaa siihe 7mm kohallekka venyä :--D

      Poista
  3. Elä venytä liian nopeasti korvias. Hirveen monet yrittää saada liian nopeasti liian paljon venytettyä! D:

    Ite pidin 3mm muutaman kuukauden ellen enemmän, sitten 6mm meni ihan helposti korvaan. 6mm pidin vähän vähemmän aikaa, mutta ostin 8mm tikun, joka oli vain päästä suurimmillaan, eli ei ollut heti alkuunsa paksu. Sellaisella on helpompi lähteä venyttämään.

    Niin ja tietenkin saunan/lämpimän suihkun jälkeen kannattaa laittaa isompi hely, koska puhdas ja pehmeä iho. Ja siihen lisäksi vielä jotain rasvaa ym. kyllä se menee ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullon ollu varmaa 1,5 vuotta nää 6mm nii nopeesti en o venytelly XD ja tolleen oon koittanu just kaikkia noita mut ei vaan jotenki suostu liikkuun melki siihe 7mm kohallekka :---D

      Poista
    2. Oho! :D Tosi jännä et sulla ei veny noinki pitkän ajan jälkeen... Laitoin tässä pari päivää sitten 10mm sen 8mm tilalle, sujahti ilman kipua ja rasvoja nätisti paikalleen, ihankun aina olisi ollut siinä. Näköjään on niitä eroja ihossa :D

      Poista
  4. Itellä venyttäminen onnistunu parhaiten kuuman suihkun jälkeen huulirasvan avuin :D Ja spiraalivenytykset on helpoimpia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huulirasvaa en ookkaan viä kokeillu :---D! Vois sitä seuraavaks koittaa. Viimeks venytin 4mm --> 6mm spiraalilla ja se kyllä meni paljon helpommin joten pitäs sitten vissiin koittaa nyttekki spiraalilla ku ei noilla oikee o onnistunu :--D

      Poista
  5. Saisko linkkiä noihin niittiavokkaisiin? :--) ja kampaamoklupseihin?

    VastaaPoista
  6. tilasin ton paidan kyllä EMPiltä enkä ebaysta XD

    VastaaPoista
  7. Saunan jälkeen oon itekki aina laittanu venytyksen, ja rasvaillu sitä venyä ja venytysreikää Bepanthenilla :) Ite en kauheesti suosittele mitään "ei hoitavia" rasvoja, esim just sellaset Doven miljoonantuoksun rasvat yms, ei ainakaan oma korvareikä tykänny. l: Eli esimerkiks Decubal (tai joku sellane :D) ja toi Bepanthen on ollu mulla ainaki hyviä. :)

    VastaaPoista
  8. suihkun jälkeen vaseliinin tai bebanthenin avulla. laita koru niin pienesti korvaan että se venyy vain vähän (laita O- renkaat että koru ei tipu). sitten myöhemmin kun korva on jo venynyt, niin laita korua hieman eteenpäin. ja loppujenlopuksi korun pitäisi olla oikein korvassa:) muista että ei kannata venyttää kovin nopeaa tuota 6-8 mm, ettei korva repeä tai tulehdu.:)

    VastaaPoista