torstai 28. marraskuuta 2013

diy: tank top

Mä oon semmonen etten oikeen tykkää semmosista laatikko t-paidoista. Joillakin ne on kyllä kivoja, mut omalla kohdalla ei oikeen iske. Siks leikkaankin kaikki bändipaidat ja t-paidat tank topeiks. Aattelin sit tehä teille tämmösen postauksen siitä miten yleensä leikkaan nää. Kuulostaa omasta mielestä vähän hassulta postausidealta, mut mä ainaki tykkään leikata nää aina tarkasti etten hutiloi ja pilaa koko paitaa. Tässä siis mun vinkit!

IMG_9140-1

1. Ensiks kannattaa alottaa leikkaaminen noiden hihojen saumojen kohdalta ja sen sauman sisemmältä puolelta! 

IMG_9147-1

2. Taita leikattu paita niin että kädensuut on vastakkain. 

IMG_9148-1

3. Leikkaa vastakkain olevat paidan kädenaukot isommiks. Ne saa helposti siisteiks kun leikkaa tollain viistosti alaspäin. Ja sitä alemmas vaan leikkaa mitä isommat aukot noista haluaa. Jos kangas on paksua niin sit voi leikata erikseen ja myöhemmin laittaa noi vastakkain ja leikata sit reunan ylijäämät kankaat. Sillain niistä saa myöskin symmetriset.

IMG_9198-1

4. Pyörittele leikattuja reunoja niin, että ne menee pienelle rullalle. Niin toppi näyttää paljon siistimmältä!(:

28.11

VALMIS! Tältä tää nyt näyttää päällä. Joskus leikkaan kaula-aukkooki isommaks mut nyt teki mieli jättää leikkaamatta. Pahottelen muuten, että noi ohje kuvat on tommosia pimeitä ja ihan ihme värisiä, mutta niillä mennään ja toivottavasti niistä ny jotain selvää saa. Näistä vikoista kuvista kumminkin näkee paremmin ton topin värin.

Tykkääkö teistä joku kans leikata aina t-paidoista hihat pois?(--: Vai jotenkin muuten tuunata enemmän oman näköseks?

4 kommenttia: