lauantai 30. marraskuuta 2013

favorites from sheinside

Selailin tossa Sheinsiden sivuja ja etin sieltä muutamia tän hetken lemppareita. Nää kaikki on semmosia mitkä on jonku aikaa tai jotku pidemmänki aikaa kummitellu mielessä et tekis mieli hankkia, mut en vaa vieläkää oo jostain syystä hankkinu :--D


yujftgu-002

1. Leather Skirt 15.88€   2. Spike Necklace 6.74€   3. Unicorn T-shirt 15.43€   4. Skull Top (tätä en enää kollaasin tekemisen jälkeen löytäny) 
  5. Black Zipper Coat 23.74€   6. Leather Pants 19.05€


1. Kesällä aloin opetteleen käyttään mekkoja ja nyt oikeestaan on tullu semmonen fiilis, että ois kiva omistaa jotakin hameitakin. Tää vois olla yks semmonen minkä voisin kuvitella pukevani päälle!(:

2. Tekis kauheesti mieli hankkia lisää niittikaulakoruja! Ne vaan on ihania<3 Tämmöstä vähän isompaa multa ei vielä löydy ja oon ihaillu joillakin tämmösiä. 

3. Tää paitahan on kopio killstarilta, mutta jokatapauksessa niin hauska ja söpö :--D Mielelläni omistaisin tämmösen. Tästähän voi olla montaa mieltä, mutta ite tykkään tosi paljon.

4. Pääkalloprinttitoppeja ei ikinä voi olla liikaa! Mulla niitä muutamia löytyy ja ne pelastaa aina kun ei meinaa keksiä mitään kivaa asua. Pääkallopaita päälle ni päivä on pelastettu xd

5. Biker tyylisestä villakangastakista nahkasilla yksityiskohdilla oon unelmoinu kauan. Aina vaan kaikki on ollu jotenki vääränlaisia tai sit liian kalliita. Tää takki kumminkin on aivan naurettavan halpa!

6. Tekonahkahousujen kans oon meinannu monet kerrat lähtee kaupasta kotiin, mutta enpä oo vielä koskaan lähteny koska usein niiden hinnat on jotain 50-60e ja semmosia rahoja mullei oo ku harvoin käyttää vaatteisiin. Nääkin housut on siis ihan tosi halvat verrattuna siihen mitä tommosien hinnat yleensä on.

6 kommenttia:

 1. tuo ponipaita on jotenkin niin.. emmä tiiä, suloinen pastellinvärinen poni ja sitte lukkee kissankokosilla kirjaimilla 'GO TO HELL :)))))))))))' ♥ ja mieki oon metsästänyt inhimillisen hintaisia nahkahousuja, ei meinaa löytyä :C

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep xd! nii, nettikaupoista vissii löytyy paremmin noita tekonahkahousuja semmosissa siedettävissä hinnoissa(----:

   Poista
 2. täydellisiä kaikki! varsinki toi go to hell paita, oiii :'3

  VastaaPoista
 3. hihii multa iteltä löytyy toi pääkallo toppi ja se on kyl niin kiva :33 ja tosiaan pelastanu kyl monelta kiireiseltä aamulta ku ei oo keksiny mitään mitä laittaisi päälle! :------D

  VastaaPoista