torstai 13. maaliskuuta 2014

17!

Täytin tossa eilen 17, nyt oiskin sit viimenen vuosi alaikäsenä. Huihui justhan sitä oli vielä tarhassa leikkimässä kauppaa kavereiden kanssa! Okei ehkä mun ei vielä kannata alkaa ikäkriiseilemään. Mulla oli oikein ihana synttäriaamu sain hyvän aamupalan ja pikkuveli unenpöpperöissään anto mulle suklaalevyn ja ruusukimpun<3 (: Kiireeltä en kumminkaan välttyny ja mainoksetki piti jakaa. Olis kyllä voinu parempiki viikonpäivä olla ku just viikon ainoo työpäivä.Mullon ollu tässä tosi paljon kiirettä ja kaikkee harjoteltavaa ja keksittävää. Nyt pitäs keksiä koreokrafiaa muutamaan tanssiin ja toisen esitys on jo maanantaina. Huomenna luultavasti pänttään laulunsanoja ulkoo, koska meiän koulun ykkösten toinen bändikonsertti järjestetään Koskikeskuksen keskusaukiolla lauantaina! KAIKKI KATTOMAAN VAAN, Meiän bändi esiintyy viimesenä kello 13.30! Tulkaa ihmeessä kattomaan(: Ja tietenkin kannattaa aikasempiakin bändejä tulla kuunteleen klo. 10 eteenpäin.

6 kommenttia:

 1. siis wut? Mä oon koko ajan luullu et oot joku 20! :D Mut onnea kuitenkin! :)
  Sul on kiva blogi ja tykkään sun tyylistä hirmusesti :)

  VastaaPoista
 2. Luulin että siellä on vapaalava karaoken laulajille... :S (en nähnyt mitään, mutta kuulin koko setin) oli siellä muutama hyväkin laulaja, toivottavasti se olit sinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa ei ollu, bändit vaihtu siinä koko aja(: Hyvä että ainakin joistakin tykkäsit! Meiän bändi esiinty viimesenä, entiä auttaako toi tieto hahmottaan et kuulitko meiän bändiä :--D

   Poista
 3. kyl se ikäkriisi saa tulla ainaki sellane pieni :D itellä keskiviikkona 17vee synttärit :)

  VastaaPoista