torstai 6. maaliskuuta 2014

Kysymyspostaus: vastaukset

VIHDOIN VASTAUKSET TEIDÄN KYSYMYKSIIN! Menipäs kauan tehdä tää. Pahottelut siitä. Juuso muokkas tän niin etten nähny että mitä pätkii se tähän jätti joten näätte nyt sitten mun ihme pelleilyä tuola vastauksien joukossa :--D Tää on nyt kamalan pitkä mutta toivottavasti joku ees jaksaa kattoo tän hahaa. 


Toivottavasti tykkäsitte ja saitte vastaukset kysymyksiinne!(: 

ROMWE:

This item you must have! Romwe Off-white Aztec Tribal Cardigan.$15.99 on 6th March only! Free shipping to the worldwide, 30 days money back Guarantee. Never miss out!

10 kommenttia:

 1. kiva et teit tän kysymyspostauksen videolla :) vielä pien vinkki et olis kiva jos keräisit kysymykset (ei vastauksia) järjestykseen ja kirjottaisit ne tuohon alle niin vois suunnilleen kelata siihen kohtaan mihin kysymyksee haluis tietää vastauksen :D kun ei välttämättä haluu kattoo koko videota niin vois kattoo ne mitkä kiinnostaa ! toivottavasti tajusit mun selityksen :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea, mun täytyy vaan nyt kattoo missä vaiheessa ne ehdin tähän lisäämään. Ainakin tuolta postauksesta mihin kysymykset on kysytty niin ne löytyy samassa järjestyksessä kun tässä oon vastannu!(:

   Poista
 2. Muuten kiva tää videopostaus, ärsytti vaan toi 'en tiiä' kun se tuli vähän joka välissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa joo alko itteeniki ärsyttää se ku katoin tän XDD ehkä johtu siitä ku en ollu aikasemmin noita kattonu vaan tossa hetkessä keksin vastaukset enkä niitä sen kauempaa miettiny. Jatkossa vois vaikka kattoo noi läpi ni ei tulis tommosta hokemista :--D

   Poista
 3. Kiva video ja hyvä musiikkimaku sulla, omia lempibändejä kans Avenged Sevenfold ja Five finger death punch :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ilmeisestikkin sullakin on siis myös hyvä musiikkimaku ;)

   Poista
 4. Pääs näyttää neliömäiseltä noilla hiuksilla:(

  VastaaPoista
 5. Sulla on ihan tajuttoman ihana nauru! :D

  VastaaPoista