lauantai 22. maaliskuuta 2014

first spring outfit

Vitsi että harmittaa kun en oo päässy paljoo tässä postaileen. On ollu niin paljon kaikenlaista tällä viikolla. Eilen juhlittiin kavereiden kans mun synttäreitä tällee viikon jäljessä(: Oli kyllä hauskaa! Täytyy kattoo löytyskö jotakin kuvia mitä voisin teille tänne laittaa eiliseltä. Käytiin tänään kävelemässä Juuson kans ja pikasesti lataamassa bussikorttia ja huomattiin et tien viereinen mettä näytti tosi kivalta niin käytiin sielä sitten ottaan asukuvat. Nää kuvat on vähä hassusti jostain kohista tosi ylivalottuneita mutta olkoot :--D Näähän on muuten ensimmäiset tämmöset kevään asukuvat!


Uutta huulipunaa (hööh kuva vääristää mut tää on enemmä violettia) ja uudet korvikset jotka sain kavereilta lahjaks<3 Kiitos vielä jos tän satutte lukemaan!(: <3

Bikertakki - H&M (ja DIY)  //  Neule - CARLINGS  //  Kaulakoru - EBAY  // Korvikset - GLITTER  // Housut - ASOS  //  Laukku - LINDEX  //  Kengät - KENKÄREPO

Mua näköjään innosti toi hiusten puoliks punaseks värjääminen kun nyt taas suunnittelen semmosta josko värjäisin latvat violeteiks :--D Saa nähdä mitä teen!

2 kommenttia:

  1. Mistä toi huulipuna on?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita viva la divan meikkejä saa ainaki kicksistä mut jos ei satu oleen lähellä sitä kauppaa ni netistä ainaki nelly.comista löytyy!(:

      Poista