sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

mirror of my dreams

Niinkun jo eilisessä postauksessa mainitsinkin niin ostin tossa ekan kokovartalopeilini. Aattelin netistä kattoessa tän olevan paljon pienempi vaikka mitat katoinkin niin vasta kun tän näki niin tajus miten iso tää on. UNELMIENI PEILI! Tän piti olla vaan semmonen "joo no ostan tommosen vähän niinku semmosen mitä haluun et sit myöhemmin isompi ja hienompi ku on rahaa semmosee kalliisee". No täähän olikin sitten semmonen :--) Ainoo vaan että kallis tää ei ollu. Löyty jyskistä puoleen hintaan, 45 eurolla! Oon oikeen tyytyväinen. Koko peilistä en saanu järkevää kuvaa, mutta tässä kuvia yksityiskohdista ja vähän kaikesta muustakin tilpehööristä mikä näytti kivalta auringonlaskun valossa(: 


10 kommenttia:

 1. Itse ostin tuon samaisen peilin pari päivää sitten! :) Niiiin kaunis.

  VastaaPoista
 2. mistä toi pääkallo kulho/muki on ♥o♥

  VastaaPoista
 3. Täältäkin löytyy samainen peili! Tosin paketissa varastosta odottelemassa muuttoa, mutta pitihän se aikaisemmin hakea, kun oli niin hyvässä tarjouksessa, mietinkin minkä näköinen tuo mahtaa olla, kun jyskin sivuilla oli niin huonot kuvat, eikä myymälässä ollu mallikappaletta näytillä, mutta ilmeisesti hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni! Hyvä vaan, että hait(: joo jyskin sivun kuvat kyllä ei anna oikeutta ton hienoudelle, oli kyllä posiviitinen yllätys kun avasin paketin ja sielä oliki vielä kivempi peili mitä luulin sen olevan! (:

   Poista
 4. Voisitko tehä meikkivideon ja mydayn videolla pian:)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo heti kun mullon aikaa niin voisin tehdäkkin!!(:

   Poista
 5. Mulla on just samanlaine peili mut valkone ja se on kyllä aivan unelmien peili. <3

  VastaaPoista
 6. Upeita kuvia ja hieno peili, ei voi muuta sanoa :)

  http://vlittlethings.blogspot.fi/

  VastaaPoista