sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

ruutupaita bändi

Niinku jo aikasemmin täälä vähän mainostelin niin meillä oli lauantaina bändikonsertti koskarissa. Oli aivan mahtavia esityksiä(: Mua ei kuoroesitys tai meiän pienimuotonen wnb flashmob joka oli enemmänki tanssiesitys jännittäny, mutta meiän bändin esiintyminen olikin sit aivan eriasia. Taas kuitenkin meni niin että heti ku avasin suuni jännitys katos. Oli hemmetin hieno kokemus toi, enkä kyllä ois uskonu meiän kouluun hakiessa, et sitä kautta vielä jossain vaiheessa pääsee koskariin laulaan. Huomasin muuten kuvia kattoessa, että ilmeilen ja liikun kauheesti laulaessani hahaa xd Mut tässä muutamat kuvat! (huomatkaa sovittiin et laitetaan kaikki ruutupaidat)


Sattuko kukaan teistä näkeen joitakin meiän esityksiä? (:

13 kommenttia:

 1. oisin halunnu tulla mut asun n. 130km päässä tampereelta :c

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kuulla että oisit ollu innokas tuleen katsomaan!(: <3

   Poista
 2. mitä biisejä soittelitte? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 2 samaa ku aikasemmassa konsertissa eli your song ja up around the bend ja sen lisäks band of horsesin the funeral ja sit vielä paradise city soitettii!(:

   Poista
 3. Ihana fiilis välittyy noista kuvista, huomaa et on ollu kivaa!
  Ois ollu niin siistiä olla kattomassa, ja ois kiva nähdä jotain videoo joskus teidän harkoista tai jostain esityksestä, se aikasempi konserttivideo oli ainakin tosi jees :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee hyvä!(: joo varmasti tulee vielä jotakin videoo ainaki jostai konsertista!

   Poista
 4. Hyvältä näyttää meininki :D! Ja eiks se oo vaan hyvä asia jos jammailee (ja ilmeilee) musiikin mukana?
  Tuleeko tästä esityksestä muuten videoo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on se! Mulla vaan oli tosi paljon kuvissa ihan tooosi outoja ilmeitä joille naureskelin näin jälkeenpäin! Ainaki ääni irtos paremmin ku vähä heilu! :--D

   Poista
  2. Niin ja videoo tulee jos jollain on mää en kyllä tiä onko kellään :--D

   Poista
 5. Mistä nuo sun housut on?

  VastaaPoista
 6. anteeks jos tää on liian henkilökohtanen kysymys mutta seurusteletko juusonkaa vielä ku sitä ei oo pitkää aikaa näkyny postauksissa /: mut ihana tää sun postaus :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo kyllä me seurustellaan!(: olihan siitä viimesessä videossaki ja kyllä täälä sitä oon monesti maininnu(--: Kiitti!

   Poista