maanantai 17. marraskuuta 2014

koeviikon löydöt

En oo pitkään aikaan käyny shoppailemassa, mutta tänää aattelin kokeen jälkeen käydä hakeen itelleni uuden huulipunan. Mukaan tarttu sitten vähän muutakin. Tein tosi kivoja löytöjä. Skopunktenista löyty uudet maiharit alennettuun hintaan! En ollu ajatellu, että meen nyt varta vasten ettiin kenkiä, joten ihan kiva sattuma oli. Mulla rikku tossa viime viikolla mun yhet maiharit niin olin muutenkin aikeissa ostaa kengät. Löysin myös tigeristä tommosen glitterboxin koruille! Tätyy kyllä hakee hopeinen pienempi versio ton kaveriks, koska hintaakin oli vaan muutama euro! Ostin tigerista myös hopeen kynttilän. Hassua, että se kynttilä oli kaks kertaa ton laatikon hintanen :D


 Noi boxit on muuten tosi hyvä lahjaidea. Niitä voi käyttää itse lahjapakettina ja sisälle voi laittaa muut lahjat ja boxista saa vielä säilytysrasian vaikka just koruille! Suosittelen(:

Huulipuna - VIVA LA DIVA (KICKS)  //  Kengät - SKOPUNKTEN


Toi huulipuna on aivan ihana<3 Ainoo vaan mikä harmittaa niin satuin ostamaan vähän viottuneen kappaleen, koska se oli ilmeisesti jo valmiiks katkennu. No mutta onneks pakastin korjas ja toimii oikein hyvin nyt! Toivottavasti ei vaan uudestaan katkee.



7 kommenttia:

  1. Mistä sä tilasit sun vanhojentanssimekon?

    VastaaPoista
  2. Irtoaako tuosta glitterboxista tota kimalletta? jos irtoaa niin ihan helposti vai pitääkö hieman raaputtaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei!(: toi on tosi tasasta toi pinta eikä ollenkaa varise glitter!

      Poista
  3. Ois kiva nähdä sut siinä vanhojentassimekossa ja niissä korkkareissa ! Ja sitä kenkäpostaustaskin oon jo ootellu ;p
    Millasilla kengillä sä näillä keleillä kävelet ulkona ? Maihareilla vai nilkkureilla ? Onks sulla korkeitakin korkoja nilkkureissa ?
    Mulla yhdet joissa on 13 kapeet korot ... ne on niin ihanat jalassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvia tulee vanhojen jälkeen sit(: Mun pitäs tehä se mut ei oikeen onnistu ku on niin huono valo. Nilkkureita tai maihareita käytän. Jotaki 5-7cm korkoja on vissii niissä. Olis ihana käyttää korkeempiaki /:

      Poista
  4. tää on kyl jo vanha postaus hehehe mut kanttii kokeilla sitä VIVA LA DIVA glitter palettii. ihan huippu! :) ja tietty luomivärin
    pohjustusvoidetta W7 Get Set white pearl muistaakseni. pretty.fistä :) pysyy glitterit todella hyvin luomissa :)

    VastaaPoista