sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Wanhat 2015 Part2


Vihdoin wanhojen part 2 postaus! Pahottelut tän venymisestä, koska en mitenkään ennen hiihtolomaa ehtiny ja hiihtoloman olinkin sitten Kuopiossa ja kuvat täälä mun koneella nii en sit päässy postaamaan. Elikkä tää sisältää tanssikuvia ja tajusin näitä tänne lisäillessä, että taitaa olla kaikki paitsi yks kuva omasta tanssista XD Noita kuvia selatessa tuli semmonen pieni wtf fiilis kun katto omia ilmeitä. Hymyilin kaikkien tanssien läpi, mutta kuvissa ilmeet oli kaikkee muuta ku nätti hymy. Oon jostakin syystä semmonen ihminen että teen kaiken kauheen suuresti ja täysillä niin ilmeisesti teen naamallani sitten samalla tavalla niinkun näistäkin kuvista näkee XD Omassa tanssissa sentään pitikin ihan kunnolla ilmeillä :D


Wanhat oli tosi hauska ja ikimuistonen kokemus. En pätkääkään kadu, että tanssin Wanhat! Wanhat on niin paljon muutakin kun se itse päivä. Se kurssi ja se työ mikä kaiken muun järjestelyyn piti hoitaa on iso osa koko juttua. Ja etenkin kurssi ja oman tanssin suunnittelu oli ihan mahtavaa! Iso homma ja stressimäärähän siinä oli monilla, mutta oli se kaikki sen arvosta. 



Nyt täytyy myös mainita semmonen, että ihmettelen sitä miten paljon kaikki muka saa kulutettua rahaa wanhoihin. Kyllähän siihen satoja euroja melkeimpä menee, mutta se että olis pakko käyttää jotakin 500e minimissään on kyllä täyttä kuraa. Itellä meni varmaan kokonaisuudessaan n. 200-250e. Ja siihen sisältyy siis mekko, kengät, korut, alusvaatteet, olkaimet, ripset, kynnet ja päivän ruuat. Mekon etin netistä ja oma mummu kavensi ja lyhensi sen ja siitäkin saan rahat takasin jos sen myyn. (Oisko sielä mahdollisia ostajia jos tän myyn?(:) Kenkiä, koruja ja alusvaatteita puolestaan tuun käyttämään myöhemminkin varmasti. Kynnet tein ite, hiukset ja meikin laitoin ite. Ainoot mistä jään ns miinukselle on: 1) olkaimet jotka pamahti rikki 15 min ennen iltatansseja ja siinä paniikissa alettiin korjaamaan niitä, kunnes muistin, että olin ottanu vaaleenpunaset rintsikanolkaimet kaiken varalta mukaan & 2) ruoat jotka söin. Eli eipä se kovin kallis päivä oo jos osaa vähän soveltaa ja harkita hankintoja siltä kantilta, voiko niitä myöhemminkin hyödyntää.


Meidän wanhathan osu epäonnenpäivälle eli perjantai 13. ja näin taikauskosena voisin väittää, että se vaikutti mun päivään. Eka selvä huonotuurinen juttu oli se kun oltiin tanssimassa pikkulapsille ja mun olkaimet löysty löysimmilleen. Se tarkotti sitä, että mun mekko valu aivan jäätävän paljon ja astuin kokoajan helman päälle. Pahimmillaan mun tanssipari joutu pitämään kädellään mun mekkoa ylhäällä etten olis haluamattani vilautellu siinä tanssiessa. Jälkeenpäin ja oikeestaan sillonkin mua vaan nauratti koko tilanne XD. Toinen aika paha juttu oli se, että mun hiukset oli ruokailureissusta tullessa aivan jäätävillä rastoilla ja takkupallona eikä ollu enään kiharoita nähnykkään. Niin ei ollu ikinä käyny, joten luulen, että mun turkistakki sekotti jotenkin niitä. Selvitin sitten tukkaani varmaan 20 min ja kiharsin sen kokonaan uudestaan iltaa varten. Sit huomasin, että ei ollu hiusöljyä mukana, mutta Siku onneks pelasti mut hiusöljyllään ja mun tukka pysy suht hyvänä koko loppu illan. Siinä tais olla suurimmat pahat siltä päivältä. Onneks ne ei ollu kumminkaan mitään selviämättömiä katastrofeja. Oon siis tosi onnellinen koko päivästä ja sen tuomista harmeista ja iloista!(: 

Onko teillä vastaavia kokemuksia wanhoista? Ja kertokaa ihmeessä kaikki muistoja wanhoistanne, mikäli ootte ne tanssineet!(:



9 kommenttia:

  1. How awesome, and so many lovely dresses! <3

    unknownprettylies.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. That's true! All the dresses were so beautiful!<3

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on kyllä munkin! Eikä, tosi harmmillista.. ): muakin kyllä ärsyttäs jos en ois saanu poikaystävää kuvaamaan noita tansseja. Ei ois paljoo juhlimista ollu äidin ja mummun ottamilla puhelinkuvilla. Mutta pääasia että se päivä säilyy muistoissa! :)<3

      Poista
  3. Mulla mekko jäi lyhentelyistä huolimatta liian pitkäksi :/ astuin helman päälle monesti ja sen takia meinasin liukastua! iltatansseihin laitoin suosiolla korot jalkaan (päivällä oli balleriinat) ja äiti lyhensi mekon helmaa vielä iltaa varten. Kyllä se sitten hieman paremmin meni! Isoja mokia ei kuitenkaan tapahtunut! Itse olin hankkinut kuvaajan ja tanssimme videoitiin! (-:

    VastaaPoista
  4. Itse tanssin wanhat viime vuonna ja jonkun tanssin aikana tanssiparini astui vahingossa mekkoni helman päälle, ja helma vähän repesi mutta ei onneks kovin huomattavasti :D Mekon nyöritykset selässä myös vähän löystyi iltaan mennessä, joten piti pyytää äitiä tulemaan hiukan aikasemmin koululle ja kiristämään nyöritykset ennen iltatansseja :D ei sen pahempia katastrofeja tainnu olla, ihana päivä se oli! <3 Kuten myös penkkarit tänä vuonna! ;D

    VastaaPoista
  5. Mulla ois toiveena, että tekisit laulucoverin tänne blogiin/youtubeen! Oot niin hyvä laulamaan ja ei niitä kuitenkaan ole kovin montaa naista jotka osaavat laulaa käheällä/rosoisella tyylillä :) Olisi nimittäin mahtavaa kuulla enempi sun lauluääntä.

    VastaaPoista