maanantai 11. marraskuuta 2013

best day of my life, avenged sevenfold gig

Niinkun jo aikasemmin täälä oon hehkuttanu niin olin viime keskiviikkona Avenged Sevenfoldin keikalla! Näin siis ensimmäistä kertaa lempibändini. Toi oli siis yks mun suurimmista unelmista, että pääsisin ne näkemään. Ja vihdoin näin<3 Viimeks kun a7x oli kesällä 2011 provinssissa porasin koko päivän, koska en sillon sinne päässy :--D Viime keskiviikkona sit taas tuli itkettyä päin vastasesta syystä eli siks että vihdoin näin ne :--D Oltiin siis keikalla siinä suurinpiirtein kolmannessa rivissä, tietty porukka liikku ja välillä oltiin vähän taaempana, mutta edelleen kuitenkin niin lähellä, että pitää kyllä olla tyytyväinen! (ens kerralla pitää kuitenkin mennä ihan eturiviin xd) Selitän teille nyt näiden kuvien ja videoiden alle kuitenkin vielä vähän tarkemmin! Ja kuvat on puhelinlaatusia ja syyn varmastikkin kaikki ymmärtää! Ja älkää lukeko tästä eteenpäin jos ette kestä fani ihkutusta :--D

avenged sevenfold 6.11

Ennen keikkaa aamulla olin vaa normaalisti jakamassa lehdet ja ei mitään erityisempää jee keikalle fiilistä ollu, koska sillon ei viä oikein tajunnu että nyt on se päivä mitä tässä on 10000vuotta ootettu. Bussissa matkalla hesaan kumminkin alko jo vähän välillä tajuun, että mitä on tapahtumassa ja oikeen puoleisesta kuvasta näkee siis sen hetken fiilikset XD!

avenged sevenfold 6.111

Jonotettiin meiän 12 hengen porukalla joku n. 3h. Juuso tosin oli ollu siellä jo pari tuntia ennen, mutta kävi välillä kaikkialla kun ei porukkaa ees tullu sinne jonotteleen. Vasta jotain 1,5-1h ennen ovien aukasua jonoo alko tulee meiän taakse. Jonotus meni onneks nopeesti hyvässä seurassa <3(: Kun päästiin sisään annettiin meiän yhteinen reppu Saralle ja Tuulille jotka meni tarkastukseen sen kans kun niillä oli katsomopaikat. Tajuttiin sit ku piti mennä permannolle, että meillon takit viä jotka piti antaa Tuulille ja Saralle joita ei saatu puhelimella kiinni. Päätettiin sit jättää takit käytävään sillä riskillä, ettei ne ees välttämättä niitä löytäis. Aluks näytti siltä ettei ne niitä löydä, mutta lopulta kumminki ne löyty :--D

avenged sevenfold 6.112

Ekana lämppärinä oli Avatar! Toisaalta harmitti, ettei Device päässykkään tuleen, mutta oli toi Avatarkin hyvä. Oli kyllä tyhmä kun en osannu oikee muita kappaleita niiltä kun Smells like a freakshow. Mut hyvin ne veti!<3

avenged sevenfold 6.113

Harmittaa ku ffdp:stä en saanu oikein hyviä kuvia ja nää kaks on parhaimmat mitä siis sain otettua ): Oli kyllä ihan mahtava nähdä tääkin bändi!<3 Yks lemppareista kanssa. Kyllä tuli jo tän bändin aikana parit kyynelet vuodatettua. Oli jotain niin sanoin kuvaamatonta!<3



Kattokaa ihmeessä tää video! Rupesin poraamaan kun kaikki laitto taskulamput ja sytkät päälle :--D Oli niin kaunista. Ja tosta videosta voi erottaakki jotain mun "omg kato miten hienon näköstä, mää rupeen poraan" -huutoja! Kunnon nolona fangirlinä sielä :--D Jälkeenpäin naurattaa, mut tuola oli vaan niin mahtava fiilis!

avenged sevenfold 6.114

Ja sitten AVENGED SEVENFOLD KUVIIN<3 Näitä on jostan syystä eniten XD? Kun noi tuli lavalle ja näin ne nii tuli vaa automaattisesti paniikkihuutoo eikä pystyny vielä ees itkeen. Se oli niin epätodellista. Kaikki kuulosti ja näytti niiin paljon paremmalta livenä ku missään videossa. Tuli vaan kylmänväreitä koko ajan.



Keikka alko tällä kappaleella! Ja tästä videosta kuulee hyvin kaikkien hysteerisen kiljumisen :--D
¨
avenged sevenfold 6.115

Lavasteet oli ihan mahtavat! Joo amerikassa oli kyllä isommat ja ehkä hienommat, mutta oli noikin tosi hienot! Voin vaan kuvitella miten kuuma noilla oli tua ku eturivissä porukka valu hikee koko ajan. Oon tosi yllättyny, että tälläkertaa mulle ei tullu paniikkikohtausta ahtaanpaikan kammon takia, vaikka oli paljon ahtaampaa kun kesällä Iron Maidenin keikalla ja vaikka olin hobittina siä äijien välissä puristuksissa. Iron Maidenin keikalla tuli nimittäin paniikkikohtaus. Mut ehkä olin niin onnellinen, etten tajunnu panikoida vaikka tunsin kuinka kylkiluut painu kasaan :--D Oltiin myös wall of deathin seinänä ja yhteen pittiin meinattiin joutuu jalkoihin, mutta onneks päästiin pois. Ois kyllä kauheesti tehny mieli juosta mukaan, muttei vaan uskaltanu ja toisaalta hyvä ni ei menetetty paikkojaka. Ehkä viä joskus pitää uskaltautua. (: Oli kyllä niin hullu meininki että<3

avenged sevenfold 6.116

Vieläkin on vähän semmonen epätodellinen fiilis, että olinko oikeesti tuola. Pitäs vaan tajuta, joo näin ne livenä, näin Synysterin ihanat silmät, kuulin M. Shadowsin täydellisen lauluäänen jne. Tää menee kyllä nyt jo niin purkkahattaraihkuiluks ettei mitään rajaa :--D.. Eniten koko keikan aikana itkin kun A7X soitti Fictionin Reville. Reville oli spotti lavalla, ja oli koko ajan semmonen fiilis kun se ois oikeesti ollu sielä. Porasin vaan ja yritin laulaa samalla muttei oikein tullu mitään. Toi kappale ja esitys oli niin kaunista ettei mitään rajaa<3 (`:



Critical acclaimin aikana seottiin Juuson kanssa ihan täysin :--D Naurattaa kattoo tätä videoo, ku kunnon kreisipariskunta siinä karjuu. Juuso: "MOROOO! MOROO SYNYSTERI!!!" ja minä: "I LOVE YOUUUU!!!"

avenged sevenfold 6.117

Keikan jälkeen rappusissa nähtiin tyyppi joka oli saanu Arinin rumpukapulan. Saatiin si koskee sitä ja oli pakko ottaa kuvaki XD Ei kyllä kovin hyviä nää kuvat ollu siitä, mutta pääasia on, että on muistoja! Ja oikeenpuoleisessa kuvassa näkyy keikan jälkeiset fiilikset. Oli ihan hemmetin hyvä fiilis. Täytyy kyllä sanoo, että toi oli paras päivä tähän mennessä mun koko elämässä! <3

Pahottelen viä sekavaa tekstiä ja kirjotusvirheitä voi olla, koska tähän aikaan en enää jaksa tätä alkaa tarkistamaan. Toivottavasti ei kuitenkaan kauheesti häiritte noi.
Lisää videoita löytyy ainaki muutama tolta Juuson käyttäjältä youtubesta, käykää siis ihmeessä kattomassa jos kiinnostaa!(: Oliko teistä jotkut tuola keikalla? Ja mimmoset fiilikset teille jäi?(---: Tai onko joitakin jotka ei päässy tulemaan tonne vaikka halus? 

22 kommenttia:

  1. Voi, olisin niin kovasti tahtonut paikalle, mutta saman viikon viikonloppuna oli tulossa reissua Lahteen muutenkin, eikä liiaksi ollut varoja maksella majoituksia keskiviikosta sunnuntaihin tai vahtoehtoisesti kahtia matkoja ja majoituksia !
    Mutta eiköhän vielä joku päivä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep toi rahapuoli tulee aina tyhmästi eteen, ainaki mulla :--D Kauheen monille keikoille tekis mieli mennä mut ei vaa rahat riiitä. Mut joo ihan varmasti vielä jonain päivänä pääset! :--D

      Poista
    2. hui ku tulee kylmät väreet ku kattoo noita videoita :) ärsyttää iha suunnattomasti ku en päässyt keikalle /: ... hope so et a7x tulis takas suomee mahollisimmas pian <3 itken kohta... :'DDDD

      Poista
    3. niin tulee! uskon): Mun mielestä ne saattaa tulla kesällä? Ainakin Norjaan on menossa ja ihan ku ne olis sanonu keikan lopussa jotai ens kesästä mut en o varma! :--D Täytyy toivoo et ne tulee<3

      Poista
  2. Apua, en ees tiiä mistä alottaa. Jep, olin kyseisellä keikalla. Sanoinkuvaamattoman upeeta. Aaah. En oo vieläkään tiedostanut sitä kunnolla, että mä tosiaan näin A7X:n vasta vähän aikaa sitten. Olin siellä keikalla. Apua.
    Avatar oli yllättävän jees, ainakin ne veti hyvän keikan. Ennen olin kuunnellu niiltä yhden biisin, eikä se ainakaan sillon kuulostanu kovinkaan hyvältä mun korvaan. Mut ihan muikeeta kuunneltavaa se sittenkin on.
    5FDP oli loistava. Senkin musiikista oon alunperin tykännyt kovasti. Se sytkärimeri oli niin kaunis, ja Ivan oli ihanan karismaattinen. Coming Downin kohdalla karjuin sen biisin sanojen mukana kyyneleet melkein silmissä.
    Ja sitten A7X. Oh gosh... Niillä alkumetreillä olo oli epätodellinen. En ees tiedä. Tai tiedän, mahtavaa. Enemmänkin. Oon samaa mieltä, että ne kuulosti jotenkin paljon paremmalta livenä. Synyster Gates oli komeempi kuin muistin (ne jumalalliset kitarasoolot, ah), puhumattakaan M. Shadowsista. Äänihuulet oli ihan verillä siitä huutamisesta.
    Toisaalta jäi harmittaan, etten saanut permantolippua, vaikka olihan mulla hyvät näköalat katsomopaikalta. Ihan sama, vaikka mua vois verrata pituudelta hobittiin ja koko vartalo olis ollu jälkeenpäin kirjava mustelmista, sekin kuuluu asiaan. Permannolla on oikeestaan aina se kovempi meno. Ja sit ärsytti etenkin 5FDP:n kohdalla, kun jotkut vaan istu siellä, mur.
    Mut oli ehdottomasti myös mun elämän parhaimmista päivistä. Mä niin toivon, että A7X tulis kesällä jonnekin festareille. Sillon olisin varmistamassa mun eturivin paikkaa. Enköhän mä päätä tätä viestiä tähän, ennen kuin mun hehkutus menee yli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa ei menny yli hehkutus! :--D SAMAA MIELTÄ!!<3 Oli mullaki leuka ja äänihuulet kipeet, ku tuli niin paljon huudettua xd Ja kyllä kitarasoolot ja kaikki ja aaaaaa<3 MITÄÄ ISTU???? Ihan naurettavaa, että jotku tulee permannolle istumaan ku katsomossa vois olla innokkaampia faneja. Ymmärrän toki jos on vaikka huonon olon takia istunu, mutta muuten. Ja kesällä ne tuleee taas!

      Poista
  3. ihana sinä kun teit tän postauksen, ihe en päässy suureksi pettymykseksi keikalle, mut tää postaus hieman lievittää pettymystä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi harmi): mutta ihana kuulla että tää lievittää pettymystä!(: <3

      Poista
  4. Aaah meinaan itkee ku luin tän postauksen!! Oon niin onnellinen keskiviikosta :P Miä menin riehuu pittiin vaikka sainkin turpaani ja muuta mut hauskaa oli :DD

    Miun kaverit pääs 5fdp:n ja a7x:n keikkabusseille keikan jälkeen juomaan ja viettää yötä bändien jäsenten kaa... en vois olla kateellisempi. Mut pääasia et pääs tonne keikalle <3 Ja niin ku tuol kommenteis arvailit niin se sano jotain "I'll come back here next summer , i promise!" ainakin lupas tulla suomeen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhahaa voi kuule itekki taisin vähä itkee ku tätä tein :--D! Voiii ei, no mut uskon kyllä että siltiki oli hauskaa. Ois tehny kauheesti kans mieli mut ei vaa meinannu uskaltaa. NYTTT MITÄ MÄ JUST LUIN!!!!!!!! OOOOO oon niin kateellinen kun vaa olla ja voi! Mäki haluan ): Hahaa :--D Jep ihanaa, että ne tulee pian uudelleen<3

      Poista
    2. Jooo , ei oltu samas porukas niin en ollu uskoo korviani ku ne soitti ja kerto :-D Mut kuvat facebookissa sit todistaa kaiken! Ne oli kuulemma tykänny suomalaisista ;)

      Poista
  5. Aah itelläki tuli porattuu kunnolla ku ne soitti fictionin jaja kaikki sytkärit ylhäällä ja aah <3

    VastaaPoista
  6. Rupes ihan itkettää ku luin tän, voin vaan kuvitella miten hyvä meininki siellä on ollu. Tosiaan, en ite päässy keikalle koska rahaa ei oo ollu nyt ollenkaan. Mut varmasti ollu helvetin hieno keikka, pitää sit enskesänä mennä:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei): Mullakin nyt tässä jäi bullet for my valentinen keikan liput ostamatta, joten tiedän tunteen! No mut ens kesänä sit :--D!!

      Poista
  7. Apua mulla meni käet ihan kananlihalle kun katoin ton toisen videon! Tää bändi on jotain niin mahtavaa! :D + mun kaveri oli kans ollu tolla keikalla ja se koko loppu viikon puhu siitä että "oisitpa olla siellä, se oli niin mahatava" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahaa uskon, niin olin mäkin kananlihalla! Niin on<3 Tuut si ens kerralla kans ite kattoo mimmone meno!

      Poista
  8. olin tolla keikalle ja mulle tuli kylmiäväreitä ku katoin noi videot, sanoinkuvaamattoman upeeta nähä a7x livenä ku ei oo aiemmilla kerroilla ollu rahaa et ois saanu sen lipun, kunpa vaan oisin päässy permantoon, sielt yläkatsomosta katto sitä meinikiä nii teki vaan mieli mennä sinne kanssa :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TÄYSIN SAMAA MIELTÄ! Ite olin aiemmin liian pieni et oisin yksin voinu lähtee, ku kukaan ei suostunu tulee mukaa ): Mut nyt vihdoin<3 Uskon kyllä, että ois tehny mieli :--D

      Poista
  9. Ää mä en ees voi käsittää miten ihanaa olis päästä ax7 keikalle, tuli itelle niin hyvä fiilis noista videoista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sä vielä joskus pääset!! Hihiii hyvä et mahtava meno ja fiilis välitty sullekkin!(:

      Poista
  10. Itekki olin tuolla mun iskän kanssa, mut istuttiin siellä lavaa vastapäätä olevassa alakatsomossa ihan alhaalla... kauheemmin ei mitää näkyny, koska ihmiset pyöri siinä eessä ja oon muutenki tosi lyhyt :D Kuitenki tykkäsin keikasta ihan älyttömästi, kannatti lähtee :) !

    VastaaPoista