sunnuntai 5. tammikuuta 2014

new boots

Nyt on kuvia näistä kengistä mistä puhuin! Sain nää joululahjaks. Näin kenkäfriikkinä oon oikein tyytyväinen näihin. Nyt viikonlopun käytön jälkeen voin myös sanoo, että nää on tosi hyvät jalassakin!<3 Täydelliset kengät siis. Ei liian tylsät, korkookin löytyy sopivasti, on hyvät jalassa, kivoja yksityiskohtia.. Näillä ihan varmasti tulee oleen käyttöä! 

Löysin nää kengät vahingossa. Oltiin Saran ja Hennan kanssa oottamassa bussia, mutta sen tuloon oli vielä sen verran aikaa, että päätettiin nopeesti käydä pysäkin viereisessä kenkäkaupassa. Ihan huvikseen ilman mitään ostoaikeita mentiin siis käymään. Näin sitten hyllyssä nää ja oli pakko sit sovittaakkin. No tottakai halusin nää sen jälkeen :--D Nää oli alkuperäseltä hinnaltaan 70e, mutta alennuksessa kympin halvemmat. Just sen verran, että pystyin pyytään nää joululahjaks rahan sijasta. Aattelin, että miks ei, koska oisin sen rahan käyttäny kumminkin johonki vastaavaan. Oli siis ihan hyvä valinta(: 

Kengät - KENKÄ REPO 59.90€

Mitäs tykkäätte? Löytyykö teiltä vastaavia?(---:

7 kommenttia:

 1. Ei hitto oon niin katkera, nää on just ne kengät joita oon kuolannut nellyltä! :'D Ihanat on :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa niimpä muuten onki samat ku mitä sulla siinä unelmakenkä postauksessa oli :--D En ees tajunnu. Ja niin on!(:

   Poista
 2. kivat:) itselle eivät sopisi,mutta sinulle kyllä! Muutenkin on fiksua pyytää joululahjaksi jotain toivomaansa rahan sijasta. Lahjan antaja voi sitten ajatella,että toinen ajattelee häntä,kun käyttää lahjaansa ja lahja on myös varmasti mieluinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo oon samaa mieltä. Tommoset käytettävät lahjat on kivaa vaihtelua niihin litteisiin raha- ja lahjakortti kuoriin!(---:

   Poista
 3. Vau mitkä kengät! Pakko hankkii myös itelle, mutta kysyisin otitko noissa sen koon mitä normaalistikin käytät, vai onko reilu/pieni malli? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep!(---: noi on kokoo 36 ja normaalisti 36 kokoset on monesti vähän isot mulle jollakin tavalla. Korkeen
   jalkapöydän vuoks toi malli kuitenkin on tosi sopiva ja noi on aika saman kokosen tuntuset kun mun 35 kokoset kengät :--D Eli noi on pienemmät kun 36 kokoset yleensä! Suna ottaisin varalta vähän isommat kun ennen, koska isommilla kuitenkin vielä kävelee helpostikkin ton mallisilla kengillä. Ja aina voi laittaa pohjalliset jos on liian isot!(:

   Poista
  2. Oukei,kiitti vastauksesta! Nyt vaan tilailemaan kaunokaiset kotiin.:)

   Poista