keskiviikko 8. tammikuuta 2014

room details

Joulun aikaan ja tossa joululomalla sain lahjaks ja hankin ite muutamia sisustusjuttuja mun huoneeseen. Mun on niistä tässä nyt pitäny ottaa kuvia, mutta on ollu niin pimeetä ettei o oikein tullu mitään. Nyt kuitenkin sain paapalta tommosen lisävalon kuvaamiseen. Johan alko homma toimiin! Saa paaaljon paremmin kuvia ja paljon parempia kuvia :--D! Oon ihan rakastunu tohon. Toi on kyllä ehdottomasti tän pimeen ajan pelastus nytten.


Tästä kynttiläasetelmasta oliki jo yks kuva joulupostauksessa. Oon nytt kuitenkin valuttanu steariinia tollain niin noi kynttilät on nyt omasta mielestä paljon kivemma(: Oon ihan rakastunu noihin <3


Löysin mun unelmien tarjottimen halpahallista kolmella eurolla! Oon aina ihaillu kun mummulla on tommosia ja miettiny, että itellekkin pitäis saada tommonen. Ja nyt ku osu nenän eteen ja vielä noin halvalla niin oli pakko ostaa! Toi on niin monikäyttönen, voi pitää vaikka kynttilöitä tossa, kuvata koruja niin et toi on taustana, käyttää ihan tarjottimena tai vaikka pitää tollain hajuvesiä tossa miten mulla nytkin on. Melkein tekis mieli hankkia toinenkin tämmönen!


Vihdoin hajuvesi varastoon täyttöö! Alko oleen aika lopussa kaikki pullot :--D Toi yks nyt vähän helpottaa, mutta tekis mieli mahdollisimman pian hankkia se christina aguileran ihan perus tuoksu, mitä mulla on ollu jo vaikka kuinka monta pulloo. 

Tein vihdoin tommosen tattoo money purkin. Tai no lisäsin purkkiin lapun XD.. Mutta nyt alkaa kunnon säästö. Syksyllä jo alotin säästämisen lähinnä tatuointia varten mut ne rahat sit meniki aikalailla joululahjoihin ja junalippuihin. ): Mutta ehkä ton purkin avulla tää säästäminen toimii paremmin?


Äiti löysi tiimarin alennuksista tommosen vissiin tuikuille tarkotetun lasisen niittituikkukupin (mikä nyt onkaan :--D) Päätin sit laittaa sinne vähän koruja! Ja tossa päälimmäisenä onkin mun uus pääkallopinni. Toi on tosi kiva, mutta ehkä vähän isompi mitä aattelin, että se on.


Sit yks mun lempparijoululahjoista! Oon kuolannu tota pääkallo tyynyä H&M homessa vaikka kuuinka kauan. Juuso oli sitten ostanu sen mulle joululahjaks <3. Juuso tosiaan sano mulle että oli aatellu et toi on hyvä kun se sopii mun tapetteihinkin :--D Ei kyllä ollu missään vaiheessa tullu mieleen, mutta oikeessa se oli! Tää on vaan niin ihana<3


Ootteko tehny sisustuslöytöjä lähiaikoina?(:

PS. MUISTAKAA LAITTAA LISÄÄ KYSYMYKSIÄ EDELLISEEN POSTAUKSEEN!! 

16 kommenttia:

 1. mistä oot löytäny noi mustat kynttilät? ku tuntuu jotenkii ku aina ite oon ehtiny jotai kivoi mustii kynttilöit niii ei ooo löytyny just semmosii mitä oon halunnu D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäki etin vaikka kuin kauan mustia kynttilöitä! Noi löyty tigerista(--: lyhyin oli 2e ja noi pidemmät 3e.

   Poista
 2. Oi säkin oot hamstraillu noita Christinan hajuvesiä! Ihan parhaita :)

  VastaaPoista
 3. Mikä kamera sulla on? :) olin laiska enkä jaksanut alkaa etsiä vastausta :D

  VastaaPoista
 4. voitko tehä semmosen postauksen mihin laitat vanhoja kuvia susta ja sit niinku laitat aina uudempia ja uudempia kuvia ja sit se viimenen kuva ois joku tosi uus? :) ois kiva nähä miten oot muuttunu! ja ois tosi kiva jos tekisit sen kysymyspostauksen videona! ja ootko miettiny et värjäisit hiukses kokonaan punaseks? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullon kaikki vanhat kuvat aikalailla kadonnu vanhan koneen mukana... pitäs ne jotenkin yrittää pelastaa vielä. Voisin ehkä semmosen tehdäkkin heti kun vaan löydän niitä kuvia!(: Joo oon mä jossain vaiheessa miettiny, mutta nyt oon sillä kannalla etten ainakaan vielä näitä värjää kokonaan punasiks. Saa sit nähdä miten tulevaisuudessa :)!

   Poista
 5. ihan hiton siistei noi kynttilät jne :) !

  VastaaPoista
 6. pakko kysyä sulta ebaysta kun olet sieltä tilannut (luin sun ebay postauksen kyllä) mutta siis kun olen tilaamassa sieltä niin miten siellä menee et joutuuko tulliin ja tuleeko sitä tulli maksua tai alv:ia tuotteisiin?
  hintaa yhteensä tuotteilla joita oon tilaamassa on n. 20€ ja ilman postikuluja kaikki jos tää vaikuttaa jotenkin :D

  kiitos jo etukäteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori, että näin kauan kesti vastata! Mutta mullei oo menny kertaakaan tulliin vaikka on ollu yli 20e mut ne on sit ollukki jotaki kevyitä et veikkaisin et painavammat menee herkemmin tulliin? Mut mun ei oo kyllä ikinä täytyny mitää lisämaksuja maksella(:

   Poista
 7. Hei. Selasin sinun weheartit-seinää ja huomasin ja erityisesti silmääni pistivät kaksi tiettyä kuvaa; toisessa luki että "I'm the weird kid who listens to screamo" ja toisessa oli paita, jossa luki "Death Metal". Kertoisitko meille, mitä death metal- ja screamo-bändejä suosisttelisit esimerkiksi lukijoillesi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hyvä idea! Voisin jotaki tällästä musiikkipostausta tehdä! (:

   Poista
 8. Mua harmittaa ku et postaile nii usei enään:( oot mun yks lempi bloggaaja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kuulla et oon yks lemppareista! <3 Mä yritän aina postailla parhaani mukaan, mut välillä menee muuhun niin paljon aikaa et tänne ei välttämättä pääse postaileen.

   Poista